יועץ השקעות בקנדה

• פותח הנושא YM26
  • פורסם בתאריך

YM26

New member
יועץ השקעות בקנדה

שלום לכולם אני ובת זוגתי שוקלים הגירה לקנדה. אני בעל תואר ראשון במנהל עסקים ויועץ השקעות מתחיל , השאלה שלי היא האם בקנדה אני אצתרך לעבור מבחנים כולשהם על מנת לעבוד כיועץ השקעות , או שהתעודות שברשותי מספיקות. שאלה נוספת, איפה בקנדה יש ביקוש ליועצי השקעות והאם המקצוע נחשב למקצוע מבוקש. אם מישהו יודע על השכר של יועץ השקעות מתחיל ??? תודה מראש

יש כאן בפורום למעלה חלונית חיפוש

היא לפעמים עושה פלאים. אם היית רושם שם "יועץ השקעות" היית נתקל בשירשור שבקישור, ומקבל תשובה מיידית במקום לחכות לי לילה שלם....זה לא תמיד מצליח אבל זה הולך ומשתפר. קרא את כל השירשור, יש שם קישורים ממש לעניין.

המשך "סדרת החינוך" התפוזית

ראיתי בכרטיס המשתמש שלך שהצטרפת לתפוז לפני זמן קצר, אני מניח שאתה עדיין לא מכיר את מה שהמערכת יכולה לבצע, אז הנה טיפ נוסף. ברוך 28 ששאל את השאלה המקורית כבר ביצע בדיקת עומק בכדור הצמר, שאני הושטתי לו את קצהו, הרי אני לא יכול להתעמק בכל מקצוע ובכל לינק שאני נותן. הקשה על שמו בפוסט ההוא, יוביל אותך לכרטיס שלו, ומשם הדרך קצרה לשלוח לברוך מסר אישי, ולקבל את תוצאות התחקיר שלו. הוא בחור נחמד, ויש כאן אלפים רבים של יועצי השקעות, וכניראה שלא צריך להפריע לו לעזזור לך. בהצלחה.

ברוך 28

New member
למושבניק.. ראשית תודה.

שנית אכן עשיתי בירור קצר בנושא קיבלתי מס' תשובות לשאלות שהטרידו אותי, כך שהבחור YM מוזמן לפנות אליי במסר אישי ואכן אשמח לענות על מה שאני יודע. מה שכן לא מצאתי זה טבלאות ודירוגי שכר ממוצע של יועץ השקעות ואשמח לקבל את המידה הזה ממך. כמו כן העליתי שאלה חדשה בראשית העמוד ואשמח אם תוכל להתייחס אליה.

ברוך 28

New member
מידה=מידע

סיכויי מציאתה עבודה טובים

שכר גבוה, יש בונוסים על הצלחה והשמיים הם הגבול. (לפי היקף תיקי ההשקעות שאתה מגייס)

למעלה