יועצת הנקה

אלוני 83

New member
יועצת הנקה

שלום לכולן, רציתי לשאול האם מישהי יודעת כמה עולה שרות של יועצת הנקה, והאם לתאומים המחיר הוא יקר יותר, בנוסף מה מקנה השרות של יועצת הנקה, כאילו כמה מפגשים, האם יש מפגש/ים לפני הלידה והאם היועצת מגיעה הביתה לאחר הלידה.
תודה.

לליתות16

New member
גם אני לקחתי יועצת הנקה לתאומים

לאחר שגיליתי שיש קשיים ..

כלומר הם כבר היו בבית , בני כמה ימים ,
אז לא יודעת לענות לך על המפגשים לפני לידה וכאלה.

פגישה אחת עלתה לי 450 שח .

כמה מפגשים צריך ? תלוי בך ואיך את מסתדרת עם ההדרכה שקיבלת ( דרך אגב, יש גם יועצות הנקה בבית החולים, ללא תשלום, רק צריך מרפקים כדי להגיע אליהן..)

רק בריאות

יעוץ לתאומים

הי
יעוץ לתאומים יכול להיות יקר יותר כי הוא דורש זמן רב יותר ומעקב מתמשך ואינטנסיבי, הכול תלוי בסיטואציה. ייעוץ פרטי בבית אצל אמא עם תאומים לוקח גם יותר זמן, אני לפעמים נשארת שם 3 שעות ואפילו קצת יותר.
בדכ מדובר במפגש אחד ואז מעקב טלפוני ללא עלות, לפעמים אם יש צורך, מגיעים לפגישה חוזרת, בעלות נמוכה יותר, כל אשת מקצוע והתמחור שלה.
פיתרון חסכוני יותר הוא ללכת ליועצת הנקה (לאו דווקא כזאת עם התמחות בתאומים, אך בוודאי נסיון עם זה) מטעם קופותחולים. יש יועצות הנקה ברשימות של קופת חולים כללית,מדובר בתשלום ובהשתתפות של הקופה. למכבי יש רשימה של אחיות שהן יועצות הנקה וניתן להגיע אליהן במרפאות.
מפגש לפני הלידה הוא מפגש הכנה, בד"כ מדובר במפגש קטן קבוצתי (יש כאן כמה נשים בפורום השתתפו בממפגשים כאלה), מדובר במפגש של שעתיים וחצי שבו מדברים על כל ההיבטים של הנקת תאומים והנקה בכלל, ועוד המון נושאים שקשורים לגידול תאומים בימים הראשונים, תרחישי לידה ועוד.
יש נשים שמפגש כזה פשוט מכין אותן ונותן להם אפשרות להתחיל ברגל ימין ואין להן צורך ביעוץ בבית.
הכול מאוד תלוי גם בסיטואציה שמגיעים אליה אחרי לידה, כל אישה והאתגרים שהיא נתקלת בה...

מוזמנת לשאול עוד שאלות - בטוחה שיש כאן נשים שיכולות לספר מניסיונן.
בהצלחה

למעלה