יופידו D:

McSon of Busted

New member
יופידו D: ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אל תשאלו למה אני ערה עכשיו. אבל באמת, אל תשאלו... מ ז ל ט ו ב לרוקסססססססס!!!!11111 זכרתי יופי אה?:p זכרתי שיש לך תאריך כלכך מגניב DD: אז... מזל טובבבב ליום הולדתך ה- 16 (?)
*כמעט בטוחה* המון בריאות אושר הצלחה ושכל חלומותיך יתגשמו
*אהממקפלייאהמ* XD שתיהי רק מאושרת כל הזמן, זה ממש חשוב!!! עד 2349293684

butbut

New member
אעעאע מזל טוב בובית!!../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif!!!!!!!

שיהיה לך הכי טוב שאפשר:]] ושתמשיכי להיות כמו שאתתתת. ו................שתיפגשי את מקפלי ביום מן הימים!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

McFly rullz

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

המון אושר ועושר!! שתזכי לגור בלונדון מאשר פהXD ולפגוש את דאגי,דני,טום והארי
וכל הברכות!!

M C F L Y 1

New member
מזל טווב מתווקקה ! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

אאאממ .. שככל מה שאאת מאחללת לעצצמך יתגששםם ! שתחיי באוושר עושר וברייאות ^^ שתתחתני עם הפייב שלך ביום מן הימיים [ אלא אם כן זה דאאגגי
] .. וררקק בהצלחחה בהמששך הדררך !

מזל טובב!!!!!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב!! יומולדת שמח
שתחיי עד שתרצי למות [אף פעם אני מקווה..
] שתפגשי את מקפליי מתישהו ,כמה שיותר קרוב, ושתתחתני עם
אהובך
! [אני לא ממש זוכרת אבל זה טום, לא?!] נממ.. שיתגשמו כל משאלותיך [השורה הקודמת
] ושיהיה לך רק טוב!! Happy Birthday!
בלון|
בלון|
בלון|
בלון|

DoLi it is Me

New member
אווהו מזלל טובב D: D:

מזל טוב עד 120 שיהיה לך תמיד טוב ושהכל יסתדר לך בחיים D:
דורית D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמזלטוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

Lex 1

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo9.gif

גאד חודש ספטמבר עמוס ימי הולדת..
אני לא עומדת בקצב..
אניווי, שיהיה לך יומולדת מדהים! אושר ועושר שמחה ובריאות אהבה והצלחה בכל מה שתרצי. שתהיה לך שנה מעולה והמון מזל טוב עד 120 שנה ויותר! שכל חלומותייך יתגשמו והרבה שמחה
Happy Birthday!

just chenis

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזלטוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif

יומולדת שמח

למעלה