יופיטר ומעברים

jes899

New member
יופיטר ומעברים

שלום,

בחודש האחרון נכנס יופיטר, שליט האופק שלי, לבית 8 והולך להיות שם שנה אחרי שהוא חרש על בית 7 .
בבית 7 אומנם לא הביא לי מערכות יחסים, אבל הוא הביא לי הזדמנויות אם לקרוא לזה, אבל הרחיב לי את מעגל החברים,
טוב בעיקר בגלל כשהוא נכנס התגייסתי לצבא, וזה מן הסתם זירה די חברתית. אולי מה שכן הוא הפך אותי לדי פופולרי בחברה.
עכשיו על בית 8, אני די סובל כרגע בנושאי בית 8.
אני לפני שנה לקחתי 2 הלוואות שמנות על מנת לעזור להורים בקשיים הכלכליים שלהם,
ובזמן האחרון אנחנו לא מצליחים להחזיר וליישב את החוב. אולי זה יפתר בבית 8?
על מה הוא עוד יכול להביא כאשר הוא יהיה באריה ויגע בכירון ובירח?

עוד דבר, יש צפי גדול שנעבור דירה (זה חלק מהפיתרון לבעיה הכלכלית, מכירת הדירה,
לשלם הכל ולעבור לשכירות ומן פתיחת דף חדש..) (אבל לי זה נראה יותר קשור לאוראנוס בבית 4 ו120 שהוא יוצר בהמשך עם הירח)

תודה

הממ..

ציפיות יתר מיופיטר ומהלכיו בדרך כלל מסתיימות באכזבה. יופיטר פותח מעגלים חדשים אמנם אבל על האדם עצמו למצות ולממש אותם. הבית השמיני עוסק בנושאים פלוטוניים: סיומו של תהליך מסויים ולידתו של תהליך אחר, וזה עשוי להיות כלכלי כמו גם רגשי. יתכן ובמפה שלך יחדד וישנה את ההתייחסות לכספים ולמשאבים, ויכריח אותך לנקוט עמדה משלך בנושא שתקפיץ אותך מדרגה מבחינת הבנת הדברים וגם היכולת לפעול בשטח אחרת. כשיגיע למזל אריה אני מאמין שהוא יורגש יותר, ובעיקר כשיצור מגע עם הירח: כאן בעקיפין הוא גם במזל הקלאסי של השמש, אריה, וככזה ההשפעה שלו לדעתי תהיה אופטימית ועוצמתית יותר מבחינת ההשפעה על האישיות שלך. כשיגיע לבית התשיעי שלך, בית ההוצאה לאור, לדעתי תוכל לראות בבירור את ההשפעה שלו על השנה הזו, ולהשתמש בכלים שהעניק לך מבחינת הבנות תובנות והארות מתחת לפני השטח.

מתלמד 88

New member
IES899-צדק לא לבד,מציע לך לבדוק מה עשה פלוטו-

למרקורי שלך בבית 4 (בית 4=בית, משפחה)כשהיה ב-90 מעלות אליו ?,זה היה לא מזמן,בדוק תנועותיהם של שבתאי ואוראנוס בשנה האחרונה ובשנה הקרובה,צדק כוכב טוב ומיטיב,אבל כשכוכבים גדולים ממנו נמצאים בהיבטים במעברים ,הם משפעים יותר ממנו.

Y. Welis

New member
לדעתי ההשפעה שלו תהיה אישית יותר מאשר כלכלית

אבל המעבר שלו לאריה יהיה 'חגיגה' גם לך, כי הוא משפיע על דגים (וכמובן על העולה שלך שבקשת).

אולי במחצית הראשונה (עד אביב 15') פחות, אבל הקיץ של 15' יותר, ובעיקר כשיכנס לבית ה-9 אצלך.

הממ.. לא בטוח.

לפעמים דווקא כשהאופטימיות חוזרת אתה גם הרבה יותר אסרטיבי מבחינה מקצועית ומבחינת יזמות, עם כל האש שיש במזל אריה. יהיה מעניין לראות מה יקרה.

למעלה