יופי - המשך

kisses

New member
יופי - המשך../images/Emo68.gif

מכיוון שאני נורא רוצה לשנות את כל תכשירי הטיפוח שלי; מהם המוצרים שאתם הכי ממליצים עליהם. והכוונה ממייק אפ ועד ללק לציפורנים של הרגליים

kisses

New member
לא קשור עכשיו לסוג העור מהם המוצרים

שאתם הכי הכי מרוצים מהם, אני אחר כך אלך לבדוק ולראות שהם אכן מתאימים לי.

הילית*

New member
כל המוצרים של סבוקלם

טובים במיוחד לעור רגיש, או לקשקשת בעור

יעלי2

New member
../images/Emo68.gifהמלצותי

גם אני (שלא מתאפרת כמעט בכלל-חוץ מאודם) החלפתי לאחרונה ואני מאוד מרוצה:
חילקתי את כל אוסף 30 ומשהו הלקים הרגילים שאגרתי, והחלפתי אותם ב 5 לקים express finish של מייבלין ניו יורק. החלטתי שלא בא לי למתין יותר מ 2 דקות ללק שיתייבש.
אחרי החתונה נדלקתי על האיפור של המאפר וקניתי 2 אודמים וצללית של sue amora. אל הוכחו כמוצלחות.
החלפתי את הצללית העמידה במים של רבלון לצללית זולה יותר, מחמיאה יותר לריסים של מייבלין.
קניתי בארה"ב סט מברשות עדינות לאיפור ב Zefora (למי שמכיר). עלה לי רק 6.5$ וזה מאוד כיף להשתמש במברשת שונה ונקיה ולא אחת הותיקות. זה בכללי. אגב קיסס, אם זכור לי נכון, יש בלונדון חנויות של boots מאחורי כל פינה ושם יש מבחר לא רע של איפור, נכון?

kisses

New member
כן זה נכון אבל יש כל כך הרבה

שנורא קשה לבחור. למרות שלדעתי אני מאוד רוצה ללכת כל כיוון של גוונים ורודים רכים כאלו עכשיו. ומחפשת משהוא שיבליט את העיניים שלי שצבעם ירוק זית דרך אגב. יש למשהוא הצעות איך עושים זאת? בתודה מראש שלכם תמיד

שמופית

New member
ליאת, גם שלי ירוק זית

ואתי המליצה לי להדגיש אותן עם צללית סגולה או כחולה - זה "מוציא את הירוק"
אני חושבת שגם הורודים (ובורדו) יכולים להתאים

shelycat

New member
...........

כיוון שהעור שלי מאוד רגיש ויש לי נטייה לחטוף פריחות והתקפות אלרגיה אני מאוד מקפידה במוצרי האיפור והטיפוח שאני קונה. כמעט כל מוצרי האיפור שקניתי לאחרונה הם של איב סן-לורן והם מצויינים, חוץ מזה אני מאוד אוהבת את המוצרים של אליזבת ארדן, והלקים שאני הכי אוהבת הם של NO.7 שהיא גם חברה טובה שבעבר השתמשתי במוצריה הרבה.

fila

New member
האיפור שלי.......

אני לא נעולה על חברה אחת כי אני קונה המון איפור ואוהבת מאוד לנסות כל דבר, אז המייק אפ העכשוי שלי הוא של NO 7 לקים מעולים של סופט טאצ´ ושל כל מיני חברות שהבאתי מארה"ב ואין כאן צלליות: מייביליין, רבלון(מעולות) והכי טובות שיש לדעתי הן של COVER GIRL אבל שוב הן לא מהארץ וממש חבל כי אני צריכה כל הזמן לשבור את הראש איך לחדש לי את הסטוק שלהן, יש להן מרקם מעולה ככה שגם מי שלא הכי מומחית במריחת צללית יכולה להצליח איתן. אני מחזיקה גם צלליות אבקה של ג´ייד ומאוד אוהבת אותן. ליפסטיק: מייבילין - מכל הצבעים האהובים עליי גם דרמטיים גם חוורים במראה מט וגם החדשים שמלאים בלחות וממש מעולים! עוד ליפסטיקים יש לי של ג´ייד שני גוונים שאני תמיד קונה ןליפ גלוס גם של ג´ייד וגם של סופט טאץ´. איי ליינר ומסקרה - COVER GIRL חושבת שהם מעולים! פודרה- אני לא נאמנה לשום חברה תמיד מנסה משהו חדש כרגע מתמרנת בין מייבילין ו- NO 7 . שכחתי משהו?

אתי@

New member
הבחירות שלי...

אני מאוד אוהבת את כל המוצרים של Make Up Forever ושל Clarins. בנוסף: צלליות מעולות וגם לקים - N07. סומק - יש צבע אחד משגע של Revlon שאני לא נפרדת ממנו כמב כמה שנים.

נופר30

New member
והאיפור שלי

כאשר אני חוזרת מחו"ל אני בד"כ מביאה איפור של MAC מייבלין , COVER GIRL, לוריאל וכו´ מייק אפ אם אני בחו"ל בדיוק אז של MAC אם לא אז מקספקטור ו או כל דבר אחר שנראה לי טוב כל זמן שלא נוסה בבעלי חיים יש לי צלליות של קרליין שנהדרות ליפסטיקים של איבון , קרליין , MAC , מייבלין , וכל דבר אחר שאחותי שולחת לי משם

שירי71

New member
2 המלצות

*= בסיס לקרם לחות בשם IDEALIST של אסתי לאודר. יקר אך שווה ביותר. *= צללית בשפורפרת של קליניק. אהבתי במיוחד את צבע הלילך הבהיר שעושה לי טוב כך אומרים ובכללי המשחה הזו ממש נעימה למגע ונמרחת בלי להשאיר סימני אבקה.

רחלילי

New member
טוב נו, החלפתי nick

ואני חונכת אותו להלן. מה שאמרה לי הדיילת זה שהוא לא בא במקום קרם לחות אלא כבסיס. כלומר מעליו אמורים לשים קרם לחות. אבל למרות שינסיתי לשים אותו עם קרם לחות (ירוק של קליניק) אני אוהבת אותו יותר בלי כלום עליו בעיקר בקיץ. בחורף עם לחות בקיץ בלי. מה שהוא עושה לעור זה פשוט משהו מעולה שקשה להסביר. עושה אותו רך יותר, רענן יותר, נעים וחלק יותר אבלבלישומניות. הוא כאילו מחליק את המגע של העור. כאילו הרגע שמתי מסיכה. והכי טוב כששמים אותו באמת אחרי מסיכה. המינוסים שלו: א) אי אפשר לשאת אותו בנסיעה (באחד נשברה לי המשאבה בהיותו בתיק רחצה) אלא אם את מחזיקה אותו ביד... ב)הוא מאד יקר, גם בדיוטי פרי. אבל מנצח. מסיכה מומלצת שלי: הירוקה של קלרינס. (PLANT EXTRACT משהו).

אתי@

New member
תתחדשי על הניק...

לא הבנתי למה צריך בסיס לקרם לחות. זה נשמע כמו עוד דרך למכור לנו מוצר לא נחוץ בהמון כסף
אבל אם הוא נעים לך וטוב לך אז זה אחלה.

רחלילי

New member
תודה על הברכות../images/Emo39.gif

ואגב הוא אצלי כאמור תחליף קרם לחות ואת צודקת 100% רק שהוא יותר טוב מכל קרם לחות שאי פעם היה לי.

nikit1

New member
הבחירות שלי...

אני אוהבת את האיליינר והמסקרה של מייבלין ומשתמשת בהם כבר הרבה זמן, עוד לפני שהמוצרים שלהם היו בארץ. מייק אפ (סטיק) של שיסיידו ופודרה של רבלון מבחינת השפתון- יש שניים שבהם אני משתמשת כבר הרבה זמן ולא מוכנה להחליף-שפתון של רבלון שלא מוריד צבע ועוד אחד של N.7 ולק של סאלי הנסן- פשוט מעולה

Ronnie*

New member
לגבי איפור...

אני לא רואה את עצמי כמבינה גדולה, כי אני בקושי מתאפרת, אבל בכל זאת: יש שני סוגי אודם שאני אוהבת, אחד של No 7 ואחד של Body Shop האנגלי, שלצערי אני צריכה לנצל אנשים שנוסעים לחו"ל כדי שיביאו לי אותו... אבל לאחרונה עברתי לליפ-גלוס של ג´ייד (גם בגלל שכשאיפרו אותי לחתונה, אמרו לי שהרבה יותר מתאים לי גוון ורדרד מאשר אודם כהה). יש לק שאני מאוד אוהבת של מייבלין (אקספרס פיניש, אני חושבת). וחוץ מזה, עברתי לאחרונה להשתמש במוצרים של רוק, כמו מי פנים וקרם לחות, והם בהחלט יותר טובים מה"פושטים" שהייתי משתמשת בהם עד עכשיו... אני די מחפפת בדברים האלה, אבל אולי הגיע הזמן לקחת את זה ברצינות, עכשיו כשאני כבר זקנה...

למעלה