יופי יופי יופי יופי

בולי27

New member
יופי יופי יופי יופי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כרגיל אני מפסידה את כל האקשן
אאאאאאוווווווףףףףףףףף

בולי27

New member
אבל כבר אמרתי לך מה דעתי בנושא

אני רואה שרב הבנות חושבות פחות או יותר כמוני. תזכורת למקרה ששכחת: תדאגי קודם שיהיה לך טוב עם עצמך ואחר כך יהיה לדברים הרבה יותר קל לחלוף לך ליד האוזן בלי להתעצבן ובלי לגרור אותך לשום תגובה (טובה או רעה) ובקשר לעצבים שלך, תשחררי קיטור לפי מה שעוזר לך. כשאני עצבנית אני בוחרת באחד מהבאים (או בכולם אם המצב מאוד חמור): א. מגיעה לפורום ומתלוננת/מקללת/פורקת ב. מתקשרת לחברה/ות ומקללת/מתלוננת/מורידה עוד קצת מהלב ג. נפגשת עם חברות לערב בנות רצוי בבית קפה/מסעדה/פאב וחוזרת מאוחר הביתה ד. יוצאת לקניות (כאילו דהא) ומבזבזת בלי הכרה ומתעלמת במכוון מהמינוס בבנק. ה. נמנעת בכל הכח משיחה עם בעלי עד יעבור הזעם (שלי)וכשכבר מגיעה לשיחה מנסה להיות הכי אוביקטיבית שאפשר (אי אפשר לגמריי, אבל כמה שאפשר)

אורא

New member
בולי כמו ששוחחנו אז נכון אי אפשר

לשנות את כולם אבל זה פוגע ואני עדיין לא ממש חסינה אני מקווה שאני אלמד בהמשך הזמן להתעלם זה תהליך. לגבי ההצעות שלך לא תמיד יש אפשרות להוציא לפועל אתן אבל אני משתדלת לפרוק הכל מעל הלב כך שאני לא נחנקת עם זה בתוכי

בולי27

New member
אם את רוצה.....

גם היום אני והקטנה
לבד בבית עד השעות הקטנות של הלילה..... YOU ARE MORE THEN WELCOME

אורא

New member
יקירתי בקור הזה אני רצה למקלחת

ולמיטה מתכת לשמיכות .... אבל אנחנו חייבות לקבוע משהו הפעם בלי הברזות

בולי27

New member
התינוקת ואני נעלבנו מאוד ../images/Emo14.gif

את מעדיפה שמיכות ממתכת עלינו? לנו יש שמיכות מזהב הרבה יותר שווה...

אורא

New member
אני לא מעדיפה שמיכות עליכן ../images/Emo3.gif

אבל פשוט אני סובלת מקור

בולי27

New member
זה היה בצחוק אחותי ../images/Emo4.gif

אפילו כשאני מנסה להתבדח לא מבינים אותי.....

אורא

New member
מבינים מבינים ואם תראי איזה מבול

יורד בחוץ ... רציתי לצאת מהעבודה ואי אפשר להסתובב חצי שניה בחוץ אז במקום ללכת הביתה לבלות לי בכיף אני תקועה כאן בלי חשק לעבוד ועם הרבה עבודה....

בולי27

New member
אצלנו לא יורד גשם../images/Emo182.gif

אני והקטנה נעשה לנו ערב בנות לבד....והיום יום שלישי יש "סקס והעיר הגדולה" אז בכלל חגיגה. איזה כיף
לנו

חמותך

New member
שמעתי על הסיפור הזה

הבן שלי וחברה שלו לא סובלים דודו טופז אבל אני חולה עליו. הוא עושה מעשים טובים רק יש לו בעיה שהוא רואה אישה

למעלה