יופי לכם קקות

שואקה

New member
יופי לכם קקות../images/Emo7.gif

כולכם עכשיו נהנים לכם בהופעה ביוטבתה ואני מסכנה שכמותי יושבת פה בבית. למה ? אתם שואלים? אני אגיד לכם למה, כי אמא שלי פוחדת מהפקינג מחבלים האלו ואני צריכה לספוג את זה. מקווה שלא תתפוצצו או משהו כזה.תהנו .

סנטה

New member
אויש מסכננונה שלי ... ../images/Emo12.gif

גם אני לא הלכתי להופעה של היהודים , תשמעי אמא שלך צודקת יטבתה זה קורס יותר מדי לשטחים פתוחים של הרים חס וחלילהההההה שלא יהיה אף מחבל תסתפקי זבה שיש את עברי לידר ביאכט פאב שוב ביום שת ותוכלי למשוע שוב את השיר היפה ביותר " על קו המים " ... ביי מתוקה !

Action force

New member
אבטחה בערב...

אז חברים, אני מאוד מצטער שלא הצטרפתם אליי. על 500 האנשים שבאו לראות את ההופעה היו: 6 מאבטחים שבדקו אחד אחד מהנוכחים, וכ- 10 חיילים שסיירו מבחוץ.... אז חמודים שלי.. לא היה כלום, וגם אם כן, היה נמנע! ראו דוגמא, אחד מהנוכחים, עורר חשד, והתחיל לשאול המון שאלות את בני הנוער הסובבים, לאחר הרחקתו וחקירתו של המאבחטים + צבא, התברר שהוא סתם נער משועמם...

נכון יונתן צודק!

במיוחד נהנו לראות אותך אי שם על הבמה דופק הפעה כמו שצריך עם הפרצוף הכועס שלך
(אבל שלא תחשוב שלא שמנו לב איך שמידי פעם התרכחת שם והתחלת לזמר ולהתנועע לידי הרמקולים
) אז לכל מי שהיה אז אנשים היה סבבה רצינית עם קצט סחרחורות וכאבים ולכל מי שלא בא: לא היה כיף, לא נהננו ובכלל, היה מלא רעש!!!

RoMik

New member
חצי נחמה ../images/Emo45.gif

טוב אז לכל אלו שלא הצליחו להשיג כרטיסים או פשוט נשארו כבולים בבית בגלל המחבלים . לא נורא... מי שהיה בהופעה של עברי אתמול יכל להנות מאד (כמוני) אויש איזה הופעות הוא נותן שיהיה בריא :)

you are not alone..

אני במצב טיפטיפונת יותר חמור ... אני ברמת גן בכלל ומה שנשאר לי זה רק לשמוע מאחרים איך היה בהופעה... חיים קשים פה בצל סבתא פולניה...

אני רקדתי על כמה חתונות ביחד..

הלכתי להופעה של היהודים שהייתה מדהימה! ואח"כ הלכתי להופעה של עברי לידר..למרות שהגעתי רק אל סופה.. היה לי אחלה יום אתמול.. הייתי מלאת אנדרנלין מההופעה של היהודים ועד אחרי ההופעה של עברי לידר! בקיצור מי אמר שאי אפשר לרקוד על כמה חתונות ביחד?!

למעלה