יופי!!! מקסים!!!

יופי!!! מקסים!!! ../images/Emo46.gif

תראו מה קיבלתי!! אתמול בצהריים, פטטה ציוני נעצר על ידי המשטרה בזמן שהוא השתתף בהפגנה לא חוקית נגד פינוי המאחזים. לאחר מספר שעות (והמון שאלות מהעיתונאים) הוא שוחרר בערבות. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, כסף, אנרגיה, גיבוש, זה הוריד לי 1,000,000 מעריצים!!! יופי MYBAND!!!! תביאו גם תקריות שמוחקות את הלהקה.. חופשי! אבל תקריות טובות.. מקסימום מביא 20 מעריצים. תודה באמת! מה זה החרא הזה??? אני משקיע את הנשמה בלהקה, חודשים!!! ואז MYBAND "הנחמדים" מחליטים לקחת לי חצי מהמעריצים, סתם, כי בא להם! בא להם כל הזמן להרוס ולהקשות, ולא לעזור! אז תודה לכם באמת!!!!!! להקה 1151

אז שניה

גןם אני קיבלתי את זה אז גם לי הורידו חצי מהמעריצים???? עד שנגעתיח צ10000 מערייצים??????

אני רק יכול לתאר לעצמי

את מידת העלבון, אם היית, חלילה, מקבל תקרית בה היית מרוויח כמה מאות אלפי מעריצים, או חלילה הופעה מוצלחת. מה היית עושה עם כל המעריצים האלה שככה פתאום החליטו להעריץ את הלהקה שלך ?

Nחקלת להם את הסינגל האחרון הנוראא מ

וצלח ומכניס שלי? ואולי אם הייתי במצב רוח נחמד..הייתי חותמת..חחחחחח

לפני לא הרבה ימים, קראתי בפורום

על מישהי שקיבלה הרבה אבל הרבה מעריצים בתקרית. גם אני קיבלתי עשרות אלפי מעריצים (אולי יותר, לא זוכר) בתקריות.

נו, באמת.

אתם לא מתלוננים כשיש לכם תקריות טובות או הופעות מוצלחות, נכון? המשחק לא אמור להיות קל. והתקריות הן חלק מהכל החבילה הזאת. ובעיניין אחר ויותר הומורסטי- MYBAND שמלאנים?
[לא שאני מתלננת,חלילה,אנוכי שמאלנית גאה בעצמי.] מהתקרית משתמע שכל המעריצים של להקות MYBAND סבורים שיש לפנות את ההתנחלויות!

MikeY fReAk

New member
*נדחפת*../images/Emo79.gif

אם הוא השתתף בהפגנה נגד פינוי מאחזים וירדו מעריצים, זתומרת שהמעריצים שמאלניםP:

gox1

New member
יש לי הרגשה

שלכל הלהקות הגדולות הולכת לבוא התקרית הזאת!!!!! שיטטט!!!!

למעלה