יופי של ידיעה במעריב היי ניב, שמחתי לראות שפרקול הכניסה ידיעה על האתר שלך, צפה לאלפי כניסות היום.
ה השליטה New member 16/6/02 #1 יופי של ידיעה במעריב היי ניב, שמחתי לראות שפרקול הכניסה ידיעה על האתר שלך, צפה לאלפי כניסות היום.
G G.O.D New member 16/6/02 #2 ../images/Emo45.gif היום בבקר ראיתי והייתי כולי אחוז התרגשות, מהידיעה? ממש לא... אלא מהעובדה שבם כתבו את השם של צמי נכון כל הכבוד!!!
../images/Emo45.gif היום בבקר ראיתי והייתי כולי אחוז התרגשות, מהידיעה? ממש לא... אלא מהעובדה שבם כתבו את השם של צמי נכון כל הכבוד!!!
נ ניב קלדרון New member 16/6/02 #5 שמרו על העיתון אין לי אותו אם יש לינק- שלחו לי אותו בבקשה איזה כיף!! תודה
יוביוב הירוק Active member 16/6/02 #6 ועל מה אנחנו מדברים? (לטובת המשכילים ביננו שקוראים הארץ, ולטובת החכמים ביננו שלא קוראים שום עיתון)? הכל בהומור (אולי...)
ועל מה אנחנו מדברים? (לטובת המשכילים ביננו שקוראים הארץ, ולטובת החכמים ביננו שלא קוראים שום עיתון)? הכל בהומור (אולי...)
M mushi mushi New member 16/6/02 #8 היי מה קורה? יוביוב?? האם זה אותו יוביוב מפורום גינון (אתה יודע איזה גינון)??? אם כן שמח לראות אותך פה!!!! לונג טיים נו סין
היי מה קורה? יוביוב?? האם זה אותו יוביוב מפורום גינון (אתה יודע איזה גינון)??? אם כן שמח לראות אותך פה!!!! לונג טיים נו סין
יוביוב הירוק Active member 17/6/02 #11 איזה עולם קטן האם אני יוביוב מהגינון או מעלה? האם אתה מור מהגינון או שאת מושי מהעלה או שניים שהם אחד? למה כל כך הרבה שאלות לא ברורות?
איזה עולם קטן האם אני יוביוב מהגינון או מעלה? האם אתה מור מהגינון או שאת מושי מהעלה או שניים שהם אחד? למה כל כך הרבה שאלות לא ברורות?
ט טאשה יאר New member 18/6/02 #13 עדיף מאוחר מאשר לעולם לא איזה יופי... מזל טוב! ותודה לעוץליגוץלי על הלינק