יופי של מנגינה מגאנה

יופי של מנגינה מגאנה

הי חברים,
מה שלומכם? איך עבר סוף השבוע?

סוף השבוע של חברי הפרויקט החל בהופעה מדהימה שלשום בגאנה שבמערב אפריקה.
עידן התראיין מיד לאחר ההופעה, בטלוויזיה
וברדיו ואפילו הספיק לקחת שיעור בציור...

מחר תתקיים באנגולה הופעה אחרונה בסבב ההופעות האפריקאי והם יעשו את דרכם למדינתנו האהובה
.

תגידו, האם מישהו שם לב לשינוי הקליל בטקסט של השיר "הינך יפה" מתוך ההופעה?

יפה לכן!!

אתן חושבות שהייתן מבחינות בשינוי גם אם לא הייתי רומזת? שמים לב אליו בקלות?

mbauman

New member
אני חושבת שכן :)

נכנסתי לשיר עוד לפני שראיתי מה כתבת למטה ושמעתי את השינוי הוא בלט לי מאוד :)

אלה א9

New member
אני חושבת שגם מתוך שינה הייתי שמה לב לזה..

אני שולטת בחומר יותר מידי טוב בשביל לא לשים לב לפרט כזה חשוב
....

"עידן רייכל כבש את אפריקה"

ידיעה שנכתבה
ע"י איתמר אייכנר ופורסמה בעיתון "ידיעות אחרונות":

הזמר עידן רייכל והפרויקט שלו כובשים את אפריקה. רייכל מסיים היום מסע הופעות בן 10 ימים בשלוש מדינות אפריקאיות: רואנדה, גאנה ואנגולה. את המסע יזמו והפיקו משרד החוץ הישראלי ושגרירויות ישראל באפריקה.
ברואנדה הופיע רייכל בבירה קיגאלי בפני הצמרת של המדינה ומעצבי דעת קהל. בשבת הופיעו רייכל ולהקתו בגאנה בפני 1,500 איש בתיאטרון הלאומי באקרה יחד עם הזמר הגנאי רוקי דאוני. רייכל הצליח להקפיץ את הקהל שהתמסר למוזיקה, לקצב ולאווירה. בקהל נראו צ'יפים שהגיעו בתלבושות מסורתיות, שופטים, אישי ציבור וגם חברי הקהילה הדיפלומטית במקום, ובהם גם דיפלומטים מטורקיה וממרוקו שכמו כל הקהל נעמדו על הרגליים ושרו.
שגרירת ישראל בגאנה שרון בר לי סער סיפרה שהקהל פשוט התמוגג מההופעה של האמן הישראלי. "במשך רב ההופעה היה הקהל על הרגליים הריע ורקד- גם במעברים. בחלק מההופעה אפילו עלו לרקוד על הבמה. הצופים הניפו ידיים, מחאו כפיים ונשמעו ל'הוראות ההפעלה' של הלהקה. האווירה באולם הייתה פשוט מחשמלת", סיפרה השגרירה.
יש לציין שישראל זוכה כיום להערכה רבה בגאנה לאחר ששיגרה משלחת חילוץ של פיקוד העורף ושל מד"א לחלץ את הלכודים באסון הבנייה שהיה בבירה.
ההופעה האחרונה הייתה בראשית השבוע בלואנדה בירת אנגולה, שם הופיע רייכל בפני 500 איש ובהם שר החוץ של אנגולה.
שגרירויות ישראל באפריקה עשו מאמץ גדול לשווק את המסע של רייכל בתקשורת המקומית, וזו התלהבה מהזמר הישראלי בעל הראסטות.
אבי גרנות, סמנכ"ל אפריקה במשרד החוץ: "המטרה בשיגורו של רייכל לאפריקה הייתה להציג את התרבות הישראלית במיטבה".
רייכל ל"ידיעות אחרונות": זו זכות גדולה להופיע במקומות האלה. לא יכולתי לבקש יותר".

למעלה