יופי של פורום

sunshy69

New member
יופי של פורום

שלום לכולם, כשייט עם וותק של למעלה מ-23 שנה, אני חייב לציין לטובה את הרוח הימאית השורה על הפורום. כל הכבוד לכל אלה ששמחים לעזור ולענות על השאלות הנפלאות שמציגים כאן, לכולכם שלוחה בירכת הים. אשמח לענות גם כן על כל שאלה, במידה ויש שיהיה אחלה סופ"ש לכולם סאן-שי

בת ים

New member
ברוך בואך לסיפון הפורום../images/Emo39.gif

נשמח מאד לראותך בין הכותבים בפורום. נסיון של 23 שנים....באמת משהו!! על איזה סירות הפלגת?

sunshy69

New member
הרקורד שלי :)

התחלתי להפליג בגיל 5 וחצי, בעקבות אבא שלי שגם הוא שייט (קצת לשעבר). התחלתי על סירה מדגם סנונית, לאחר מכן, שחף, 420, הולנדי מעופף, וסיימתי ב-470. (התאמנתי קרוב ל-20 שנה במה שהיה פעם "זבולון בת-ים" והיום המועדון נקרא "מכבי שייט בת-ים") כמו כן הפלגתי על קטאמרנים למינהם (רק בשביל ה-FUN) וכמובן על מספר יאכטות של חברים כולל הפלגות בינלאומיות וגלשני רוח לסוגיהם.

בת ים

New member
רקורד מכובד ביותר../images/Emo45.gif

יש לך רשיון משיט 30 או 60? בכל מקרה שלחתי לך מסר

חי בר

New member
"זבולון"? עוד קיים דבר כזה?

אני גדלתי המון שנים ב-"זבולון נתניה" וגם בימים הטובים לא הייתי מוצא הרבה אנשים שיודעים מה זה בכלל. למיטב ידיעתי הסניף נכחד
איכשהו יש לי הרגשה שהמצב של תנועות נוער על הפנים בכלל, ושל "זבולון" בפרט...כמובן שאשמח לדעת שלא כך המצב ושהמועדונים משגשגים...יש לי הרבה סנטימנטים וגעגועים לימי זבולון..הקרוולים, הלוויתנית והסנוניות..

catamaran

New member
זבולון הרצליה

קיימת ועוד איך. מקיימת פעילות שייט בקטמרנים ובכל תחרות של קטמרנים בישראל מקבלת כמה גביעים. איננה מקבלת שום תמיכה משום גוף שהוא למעט שיוט אחד אשר מתקיים באופן מסורתי בחודש אוגוסט שיוט דולגין אשר רק בו עיריית הרצליה מסייעת ועוזרת. כנראה שמספר שייט הקטמרנים הגדול ביותר בארץ נמצא בזבולון הרצליה. אני רוצה להאמין בכך. למעונינים להצטרף הינכם מוזמנים להצטרף לאגודת יורדי ים זבולון הרצליה . בעז

lizard

New member
איפה הם נמצאים ?

יש להם אתר אינטרנט ? עדכנתי את הקישורים בהרבה מועדונים וביתי ספר לשייט,קייט,גלישת גלים ורוח וגלשני מצנח. תהנו
מיכה

arye9

New member
אגודות ימיות

אגודות ימיות http://www.israel.net/sailing/ באתר זה יש טלפונים מיילים וכתובות של האגודות הימיות דרך אגב הקישור מופיע כבר הרבה זמן בשער לים שבת שלום אריה

lizard

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הוספתי לקישורים תחת אתרי מידע כללי. מיכה

catamaran

New member
נמצאים בחוף הסירות הנמצא דרומית למרינה הרצליה ובמועדון צידון הנמצא מתחת למלון השרון בהרצליה. דואר אלקטרוני: [email protected] בעז

למעלה