יופי של פורום.

• פותח הנושא mei2
  • פורסם בתאריך

mei2

New member
יופי של פורום.

אני מעוניינת לשאול שלוש שאלות: 1. יחסי עם בעלי עומדים בפני פרשת דרכים. ברצוני לדעת אם יש עתיד ליחסינו? 2. קשור לשאלה הראשונה, בעלי אנגלי ורוצה שאעבור לאנגליה עמו. האם שם אמצא את האושר? 3. איזה כיוון קריירה כדאי לי לבחור? איני יודעת בדיוק איך לשאור את השאלות, וכן אינני יודעת איזה פתיחה לעשות. יש לציין שאעשה שימוש בפתיחה האוטומטית. אנא יעצו לי איזה פתיחה לעשות. תודה

צוף3

New member
תודה :)

אנא ביחרי בשאלה אחת המעסיקה אותך יותר מכולן ונעזור לך לנסל שאלה ולבחור פריסה.

mei2

New member
אני משערת שהדבר הראשון שעלי לשאול

הוא אם יש סיכוי שבעלי ואני נצליח לשקם את יחסינו. בעלי נמצא כרגע באנגליה, אני הצטרפתי אליו עם ביתנו אבל לא הסתדר לנו אולי בגלל שלא עבדתי מאחר ולא היתה לי ויזת עבודה והרגשתי חסרת אונים, אך מצד שני לא היתה לי כל תמיכה (כמעט) מבעלי, ולכן חזרנו בתי ואני לארץ. לכן ברצוני לדעת אם היחסים יצליחו להשתקם אם אחליט להצטרף אליו שנית. תודה על ההדרכה.

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

תוכלי לעשות את הפריסה הקלטית ולשאול: מה פוטנציאל היחסים שלי עם בעלי בחצי שנה הקרובה?

mei2

New member
תודה צליל. פריסה קלטית (ריידר) יצא

10 - שלושה מטבעות 4 - תשעה חרבות 9 - מלכת המטות 6 - מרכבה 1 - שישה גביעים 5 - כוכב 8 - שמונה מטות 2 - 10 גביעים 7 - מלכת החרבות 3 - מלכה המטבעות אני מאוד סקרנית לדעת מה יצא. ושוב תודה

batgalim

New member
הי מאי../images/Emo141.gif

במבט ראשוני על הפריסה - יש 3 מלכות - מלכת המטבעות, החרבות והמטות... המלכות שייכות למזלות היציבים, הן הדואגות לכל מה שדרוש ליציבות הבית ויסודותיו... אך חסרה לי כאן מלכת הגביעים, המלכה המגיעה עם הרגש הנעלה המוכנות להקריב עצמה למען בעלה ומשפחתה... ולפריסה עצמה: שני קלפי היעוץ הם מיסוד הגביעים = הרגש, הקלף שבא לעזור לך הוא קלף המדבר על העבר, על מה שצברתם את ובעלך בתחום הרגש, בתחום המשפחתי, הילדה שיש לכם יחד. הקלף שנמצא בצד הנגדי הוא 10 גביעים - קלף האושר והמשפחתיות... מכיון שזהו קלף המציין את שיא האושר, נראה לי שלא השכלתם להביא את מה שצברתם לידי הגשמה. אתם לא מוכנים להודות בכל הטוב שיש בקשר ביניכם ומעדיפים משום מה לראות את מערכת היחסים ביניכם כמשהו שלילי, כהולכת שולל וחוסר אמון. בעבר הקדשת לנישואיך את הפן המעשי, ביססת יותר את היציבות הפיננסית והקרייריסטית - יכול להיות אף של בעלך, על חשבון מערכת יחסים רגשית. כיום את נמצאת בעמדה פגיעה ומראה את חוסר האמון שלך בבעלך. מלכת החרבות מעידה על כך שאת חשה צער רב על הפרידה ומודעת לדרכים העומדות בפניך - הדרך חזרה אל בעלך מתוך החלטה להתמודד עם הקשיים ולעבור אותם, או הדרך שאת בחרת בה כיום - והיא הפרידה והעזיבה. מלכת המטות מעידה לדעתי על חששות הטמונים בך להראות את הפן הרגשי הטמון בך, את האנרגיה המינית והרגשות שלך לבעלך... הסובבים אותך רואים את הסוף הבלתי נמנע של נישואיך... 3 מטבעות בפוטנציאל - מלמדים על היכולת שלך להביא את הקושי שאת נמצאת בו לידי הפתרון, קלף הכוכב בעתיד הקרוב מלמד על כך שבך מצויה היכולת לעשות זאת, עם כל האהבה הטמונה בך, תוכלי להביע את רגשותיך בפני בעלך בכל הכנות הדרושה, בפתיחות של כל הדברים שיש לך לומר לו - ושסגרת בליבך. בחצי השנה הקרובה דברים לא כ"כ יתקדמו עפ"י רצונך אלא יהיו תלויים יותר בגורמים חיצוניים, אך הקלפים אופטימיים לדעתי, ואם תשכילי להכניס את מלכת הגביעים החסרה לעולמך - תוכלי להצליח. במקרה זה, חיי הנישואים שלך תלויים אך ורק בך... מאחלת לך כל טוב

mei2

New member
מדהים, כל כך נכון. ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif. אולי

בגלל כל מה שעברנו בזמן האחרון, קשה לי לבטוח ולפתוח את הלב. אם תוכלו גם לענות לי על שאלה נוספת המתבקשת והקשורה לנושא. אני מאוד אודה לכם. שאלתי היא באם אחליט לתת צאנס נוסף, הרי שיהיה עלי להצטרף לבעלי בחו"ל (אנגליה) וברצוני לדעת אם אוכל להגשים את עצמי שם, כלומר האם מגורים בחו"ל נכונים לי. האם עלי לפרוס פריסה חדשה, או שהפריסה הקודמת עונה גם על שאלה זו? אם לפרוס פריסה חדשה, איזה פריסה עלי לפרוס. מחכה לתשובתכם בקוצר רוח. ושוב תודה על הפריסה.

batgalim

New member
הי שוב ../images/Emo13.gif

פריסה קלטית לחצי שנה - מה הפוטנציאל שלי להגשמה עצמית במידה ואצטרף לבעלי בחו"ל?

mei2

New member
תודה על התגובה המהירה, והפריסה היא

10- מלכת המטבעות 4 - חמישה גביעים 9 - מרכבה 6 - האיש התלוי 1 - אס המטבעות 5 - שמונה מטות 8 - מיזוג 2 - נער החרבות 7 - שמונה חרבות 3 - שני גביעים תודה מראש

batgalim

New member
הי מאי ../images/Emo141.gif

1 - אס המטבעות 2 - נער החרבות 3 - 2 גביעים 4 - 5 גביעים 5 - 8 מטות 6 - התלוי 7 - 8 חרבות 8 - מיזוג 9 - מרכבה 10 - מלכת המטבעות הפוטנציאל טומן בחובו הבטחה להצלחה וביסוס כלכלי וקרייריסטי ! היציבות שאת תעניקי, הבטחון והחכמה שלך הם אשר יעשו את שלהם בסופו של דבר... אך הדרך לא תהיה קלה, ואת צפויה לעיכובים, לויתורים, לחוסר שביעות רצון רגשית. נראה לי שההחלטה והיוזמה שלך לעצור לרגע את הרצון שלך לעזוב, לחשוב פעם שניה ולבחור בדרך של פיוס והקרבה, תביא אותך בסופו של דבר אל הנחלה. המכשולים בדרך קשורים לשאיפה שלך לעבוד במה שאת אוהבת לעסוק בו, ונראה שבתחילה לפחות תצטרכי להתפשר על משהו פחות טוב.. עיסוק שהולם פחות את כישוריך, אך יהיה מבחינתך תחילתה של דרך חדשה. אס המטבעות קורא לך לצאת לדרך ולהיות מעשית, לחשוב על המשפחה ועל החומריות מתוך ראיה אחראית ושקולה. נער החרבות שולל את ההפכפכות וחוסר ההחלטה, את ההיסוסים הקיימים בך וקורא לך להחליט החלטה שקולה ומעשית. כיום את חשה כבולה וחסרת מעוף, חוששת לעשות את הצעד הנחוץ ולהתקדם, אך הסובבים אותך רואים את היכולת שלך להביא את נישואייך להרמוניה יחד עם כל עיסוק בו תבחרי. מלכת המטבעות בסיכום מצביעה על הפוטנציאל הטוב הגלום בהחלטה שלך, באם אכן תבצעי אותה. מאחלת לך הצלחה בהמשך

mei2

New member
ושוב היי לכולם. בהמשך לעניין ההגשמה

העצמית, באמת הייתי רוצה לדעת איזה תחום עבודה מתאים לי והאם אתם/ן יכולים/ות ליעץ לי על כיוון מסויים אפילו ללימודים. איזה פריסה עלי לעשות? תודה.

למעלה