יופי של קבלת פנים תודה ו -

didimiri

New member
יופי של קבלת פנים תודה ו - ../images/Emo53.gif

הודיעו לי לפני כרבע שעה שעלי להוציא את הנכדה מהגן וזה יופי, הכנתי מרק ירקות אורז ו...........מה העיקר אולי הקציצות תירס של יוכי??? יש מתכון ................. תודה תודה, וכל רעיון מהיר יתקבל........

יוכי68

New member
שניצל תירס...ברגע..בבקשה

שניצל תירס ברגע...../יוכי חצי קופסת שימורי תירס חצי כוס קמח תופח מעט שמן ככף ביצה אחת מעט מלח ופלפל למי שאוהב מומלץ להוסיף בצל מטוגן/טרי קצוץ מערבבים את הכל ביחד ויוצרים עיסה דביקה. בעזרת כף יוצקים למחבת טפלון עם מעט שמן ומסדרים לצורה אליפטית או עגולה. מטגנים קלות משני הצדדים ומוכןןןןןןן. מתקבלים כ 4 - 6 שניצלים בינוניים ושמנמנים.

didimiri

New member
תודה יוכי

הכנתי לביבות מירקות המרק וצרפתי גם תירס מקופסא, יצא טעים, מקוה שגם יערב לחיכה של נכדתי........ ממהרת להביא אותה.............

יפית מן

New member
מרים-לה מה שלומך? למה הפסקת קשר?../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

התגעגתי אליך מאוד למה הפסקת קשר אני רוצה להיות איתך בקשר ועם כולם אני מאוד אוהבת אנשים וגה הפורם שאני מרגישה בבית גם אני הספקתי לעשות את השניצלים של תירס(בעזרת בעלי היקר הקרדיט שלו כי הוא הכין וטיגן והיום הילדים המתוקים שלי מקבלים לארוחת צהרים ובעלי מבקש לומר לכם תודה על המתכון לפעמים אני שוברת את הראש מה להכין להם לשם שינוי והנה יש לי פורם אהוב שאני מתחדשת ומתחדשת ימים לבקרים,וחודשים ,לבקרים ישר כח לכולכם תזכו למצוות ותזכו לעשות

למעלה