יופי של שירי אהבה עתה ברדיו

אביה47

New member
יופי של שירי אהבה עתה ברדיו

ושיר משלי ליום האהבה: *טנטרה* לשבת עליך מולך פנים מול פנים עיניים עצומות הקול נוגע בכל מארג נגיעות. מזרימים קונדליני לנקודות מרוחקות. הגוף רואה דרך האוזניים מגע בידיים למשוך את הרגע עוצמה הדדית למשש,לגשש,לממש לחוש אותך חש אותי חשה אותך מ(י)ן דגדוג חושים שפתיים נצמדות לשבת שעות לבהות,לרצות שרביט האיזמרגד ("לינגאם") בתוך מערת הנמר הלבן ("יוני") מן הרמוניה ביני ובינך חיבור עילאי אלוהי שלא נפסיק לרוות עוד ועוד ועוד... אני רוצה.... (לכבוד ט"ו באב הממשמש ובא ****************************** והתשובה: מתי נוכל לטנטר בקסם משכר מתי נוכל להתערבל עד מוחנו יתבלבל מתי נוכל להתכרבל נפש בנפש תתגלגל מתי נוכל להתעורר מגע עור בעור אחר מתי נוכל לגעוש עד כלות ????????? לא נותר כח לחכות ... מתי?

אביה47

New member
לעליזה מגישת תוכנית הבוקר

אתה, ברקע בועז שרעבי. ואני מתרגשת... שירי אהבה נפלאים בחרת לתוכנית... והיום ט"ו באב.....מי צריך משהו אחר :)) **כשאחייך** אני פשוט אוהבת אותך אבל לא יודעת להגיד כל פעם שאחייך תדע * * **אהבה קטנה** שם בפינה קטנה בצל מתחבאת לה אהבה אהבה קטנה ומתוקה אהבה ממש קסומה כשתבוא, האושר יתמלא בי כשתבוא, אור השחר יעלה בי אתה כמו השמש מחמם לי את הלב כשאני איתך איני חשה כל כאב אהבה מושלמת היא נדירה שם, בפינה קטנה בצל מתחבאת לה א ה ב ה היום, מעניקה לך אותה ב מ ת נ ה. מקדישה לאיש שאיתי....

למעלה