יופי תושבי עוטף עזה לחזור לשיגרה רגילה

בת חן191

New member
יופי תושבי עוטף עזה לחזור לשיגרה רגילה

לכמה זמן?? מתי יקום מנהיג חזק שיכה בחמאס שלא הוא שיתן את הטון מנהיג חזק שיכה בחמאס שלא יוכל לקום,,ולא לתת לו הזדמנות להתחזק בחולשתו עד הפעם הבאה

כל פעם שמגיעים למצב שאפשר לחסל ,עוצרים- זה מכעיס אותי
אנחנו צריכים להוביל לא להיות מובלים

קל לדבר,,,,אבל אחת ןלתמיד לחסל את ראש הנחש ושלא יגדלו לו עוד ראשים חדשים

הדסהש1

New member
בוקר אור מקווה שהשקט יהיה לאורך זמן.

משפחתו של גיבי תושבי שדרות יובלות.הבנים והבנות חלקם יצאו למחוזות רחוקים מהדרום.אבל המבוגרים נשארו.והם היו שם כל הזמן האחרון כי הרכבות לא פעלו סדיר.מאחלת להם שקט ושלווה.
למה שכתבתי אתמול על אורי אבנרי דברי לא הובנו נכון וחשבו שזה על ביבי.
אני נמנעת לומר דברים על ראש ממשלה מכהן ויש מה לומר.אך לומר ברשתות על אדם חולה בן 94 עחל ערש דויי לא במקום.אפילו עם מה שעשה לא טועם את שאר האזרחים.היו לו הרבה שונאים והרבה הלכו אחריו...הוא עשה מה שחשב שזה
יביא את השלום...

יוליקה

Member
מנהל
זאת בדיוק הסיבה...אין זמן לעסוק

בחמאס ובאנשי עוטף עזה... כי כל הזמן עסוקים
בהגנה משפטית כזאת או אחרת....

בת חן191

New member
לא חושבת, מאז ומתמיד היה עוצר באמצע גם בזמן שלא היו

עסוקים בהגנה משפטית
אין לו מספיק אומץ הוא פוחד, מה יגידו בעולם,,,וגם שיעצרו את המנהיגים בעולם
למשפט לא בארץ ואז לא יוכל לנסוע בעולם וגם יקבל עונ שמאסר אפילו לכל החיים,

אני מאמינה שהוא גם חושב על הקורבנות הרבות שיהיו ויאשימו אותו
בגין, בגין זה נכנס למחלת הדכאון הרגיש אשם במות החילים
הלב של היהודי הוא לא הלב של חמאס ,שלא מענין אותם שילדים רכים מתים בעת הפרחת הבלונים

לא יקום.

1.
נתניהו פחדן ושקרן סידרתי ולא יעשה שום דבר משמעותי, מה גם שהבחירות קרבות והולכות. זה מתחיל מבריחתו מהקרב בצוק איתן מה שהביא לבעיה היום, וזה ממשיך.
2.
לא יקום כיוון שנתניהו מוודא שכל מי שעלול להיות מועמד ואולי ירצה להחליף אותו ביום מהימים - יושמץ, ילוכלך ויעוף.
3.
נתניהו לא יתחלף בקרוב כיוון שהאספסוף שטוף המח והחרדים והמתנחלים תומכים בו בעבור המיליארדים שהוא משקיע בהם.

שלום ? - מה זה ?
אין דבר כזה.....

הנה המסמך בתמצית

כדי להגדיל את התמונה מצאתי שאם בהודעה הזו תלחצו על הוספת תגובה, תראו את הצילום גדול יותר, וא"כ תצאו בלי להוסיף תגובה.

הדסהש1

New member
משהו אחר שקרה לי היום.

מרוב דאגות שיש לי לאחרונה ברח לי מהזיכרון שלי יום ההולדת של נכדתי נועם ביתה של ביתי היא חגגה 6.ביתי לא עושה ענינים מימי ההולדת.הם נוסעים לצ"כיה בשבוע הבא.לא יחסתי זאת ליום ההולדת.וזה לא קרה לי מעולם.אני מודעת דיש לי בעיית זיכרון.וגם את התור לניארולוג שכחתי החודש ונזכרתי מאוחר מידי.ומיד קבעתי תור חדש לנובמבר.זה משגע אותי.
הרופאה שלי שפניתי אליה ..אמרה לי מה שכולם אומרים- הגיל.וזה מטריף אותי.רציתי לספר לכם כי בווטסאפ המשפחתי הבת שלי השניה הזכירה וכך מסתבר שעכשיו כולם יודעים.אני זאת שהייתי כותבת ביום המיוחד תזכורת.והשנה שכחתי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

בת חן191

New member
יש דברים יותר גרועים הדסה, והבת שלך חכמה טיול יותר טוב,

ולכל אחד יש בעיות זכרון, ביחוד כשיש מעמסה על המוח

יש לזה פתרון

לציין בתאריכון של הטלפון את כל התאריכים החשובים, ואז כשמגיע התאריך, רואים מה בעצם צריך לזכור באותו יום, החל מחתונות וימי הולדת ועד "יור-צייט".

מי שלא בענין, תולה על המקרר לוח שנה גדול בו כותב ליד כל תאריך ייעודי את האירוע, וחסל.

הדסהש1

New member
תודה על העיצות.ויש לי יומון

של כל התאריכים.מימי נישואין ימי הולדת.אבל היום הזה פרח מזכרוני ולא הסתכלתי בו.בערב נצלצל ונברך אותה.ושוב שבת שלום

shron17

New member
הדסה את לא היחידה,זו בעיה של חצי מדינה שלא זוכרים ימי-הולדת:

הדסה יקרה,
לי קרה מקרה אחר:
אני שלחתי ברכות ליום -הולדת של הנכד--יום אחד לפני התאריך -בו נולד.
משום מה זכרתי שנולד ב-29 לחודש יולי,והתברר לי אח"כ שהתאריך בו נולד הוא 30 ביולי..למחרת שלחתי עם שליח מתנה ראויה,ששמחה את כולם.
&nbsp
בכול מקרה ,בגילנו לא אסון לשכוח.,ולומר זאת לילדים, שהזיכרון -זה לא מה שהיה פעם.
&nbsp
הדסה יקרה,
בכול מקרה כדאי לזכור ,שישנם הרבה דברים שעדיף לנו לשכוח.

shron17

New member
אגב ,גם הראיה זה כבר לא משהו שהיה פעם,,

אגב,
למה כשמתבגרים הראייה נחלשת?
זה בכדי שלא נראה את הקמטים.

נימה3

New member
צהל לא יכנס לעזה כי גם ביבי וליברמן

שיודעים להתלהם בפה יודעים שאין שום טעם להיכנס לשם ואין יכולת לחסל את החמאס שנבחרו בבחירות דמוקרטיות, שהם שולטים באוכלוסיה בעזה, אם זה מוצא חן בעינינו ואם לא. כי אנחנו לא עושים מה שהיה צריך לעשות בארבע שנים של שקט כי כמו שכבר כתבתי פעמים מספר לממשלה הזו יש מטרה אחת הישרדות והשאר ממש לא חשוב. גם המתנות והגניבות השחיתויות הקטנות והקמצנות החולנית אולי הם חלק מהמשחק.

בת חן191

New member
מה איבנו בעזה??לשלוט באוכלוסיה פרימיטיבית של שני מליון

השתגענו??סתם שיפלו חילים בלי שום הישג?? להרע את המצב??
שישלטו על עצמם ,באמת ככה הם נראים

לא מדובר על לשלוט בעזה. כבר ניסינו ולא יעזור.

המגמה היא להרוס את תשתית החמאס כארגון מחבלים ואז יהיה ניתן ללכת על פעולות מעשיות בשטח.

כל זה כמובן שלא יקרה כיוון שכאשר הדתיים בארצות ערב מול הדתיים בישראל ישלטו (והם כבר שולטים) שלום לא יהיה כמובן.

הבסיס שלהם הוא אמנת החמאס שהנקודות העיקריות בו הן
- המצע הוא האיסלאם
- יש להרוג את כל היהודים
- יוזמות שלום הן בניגוד לעקרונות החמאס שיש להשמיד את ישראל, ומי שיעלה יוזמה כזו, הוא בוגד ודינו מוות
- הג'יהאד לשיחרור פלסטין הוא חובה אישית של כל ערבי......

וכך יש כשלושים סעיפים.

שבת טובה

אני כבר מזמן לא נוהגת לומר שבת שלום, כי אני לא מאמינה שאי פעם יהיה
פה שלום, אז שבת טובה עוד איכשהו זה אפשרי וגם ביידיש אומרים אגוטה
שעבאס,
בעניין נתניהו, לצערי , יש לו המון גרופיז, שיצביעו בעדו גם בבחירות הבאות,
אנחנו רק יכולים להמשיך לקטר, אבל זה לא יעזור.
סוף שבוע רגוע

בת חן191

New member
ציפי אני לא ראיתי מנהיג אחר עם חוזק של מנהיג אין לנו מנהיג

חזק

למעלה