יופי... נו אתה רואה חן , סקס ונשים מוכר יותר טוב ממוזיקה גם אתה הבנת את זה סופסוף !!!
א אילן 29 New member 5/4/03 #1 יופי... נו אתה רואה חן , סקס ונשים מוכר יותר טוב ממוזיקה גם אתה הבנת את זה סופסוף !!!
ש שקר החן New member 5/4/03 #4 חחחח... אבי ביטר פעם השמיעו לי קטע משיר שלו, והיה שם משפט שאמר... "וידעתי גם אהבות שנגמרים", כנראה נגמרה לו הלחם בדיוק...
חחחח... אבי ביטר פעם השמיעו לי קטע משיר שלו, והיה שם משפט שאמר... "וידעתי גם אהבות שנגמרים", כנראה נגמרה לו הלחם בדיוק...
א אילן 29 New member 5/4/03 #7 וד"א.. אני אישית מעדיף מוזיקה טובה על זיון (כמובן שזה תלוי עם מי) אבל בעידן הקאזה אם תציע לי דיסק זו הצעה מגונה . ...ממתי התחלת לדבר ככה , מיכל יודעת על זה?
וד"א.. אני אישית מעדיף מוזיקה טובה על זיון (כמובן שזה תלוי עם מי) אבל בעידן הקאזה אם תציע לי דיסק זו הצעה מגונה . ...ממתי התחלת לדבר ככה , מיכל יודעת על זה?
P PurpleGoat New member 5/4/03 #8 הממ.. מוזיקה או סקס? למה לבחור? אי אפשר ביחד? (הממ... אני אמרתי home? לאא.. אני בטח לא אמרתי =) ואם חייבים כבר לבחור, אז זה בהחלט תלוי באיזה מוזיקה המוזיקה היחידה ששווה התלבטות מבחינתי היא לד זפ ודרים ומפה זה כבר עניין של מצברוח
הממ.. מוזיקה או סקס? למה לבחור? אי אפשר ביחד? (הממ... אני אמרתי home? לאא.. אני בטח לא אמרתי =) ואם חייבים כבר לבחור, אז זה בהחלט תלוי באיזה מוזיקה המוזיקה היחידה ששווה התלבטות מבחינתי היא לד זפ ודרים ומפה זה כבר עניין של מצברוח
א אילן 29 New member 6/4/03 #9 אווו... זה רעיון מצויין . איך לא חשבתי על זה קודם , לשלב סייברים עם מוזיקה שהורדתי מהקאזה . כבר הולך ליישם את הרעיון {אייקון של אילן עם גליל נייר טואלט}...
אווו... זה רעיון מצויין . איך לא חשבתי על זה קודם , לשלב סייברים עם מוזיקה שהורדתי מהקאזה . כבר הולך ליישם את הרעיון {אייקון של אילן עם גליל נייר טואלט}...
P PurpleGoat New member 7/4/03 #15 הממ.. זה לא מאיט את המחשב? ../images/Emo6.gif ובכלל... יש תחומים שבהם אפשר לוותר על פלאי הטכנולוגיה.. (אתה תחשוב לבד אם התכוונתי לסקס או מוזיקה )
הממ.. זה לא מאיט את המחשב? ../images/Emo6.gif ובכלל... יש תחומים שבהם אפשר לוותר על פלאי הטכנולוגיה.. (אתה תחשוב לבד אם התכוונתי לסקס או מוזיקה )
י ילדה בלבן New member 6/4/03 #14 ../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif מעדיפה סקס עם עצמי מאשר איתו ...