יופי

shiptz

New member
יופי

מה דעתכם - האם א-סקסואלים יכולים להגיד על מישהו/י שהם יפים ? כלומר, האם א-סקסואל "יכול" להגיד משהו כמו "איזה כוסית" או שזה כאילו סותר את האסקסואליות ? סתם שאלה ...

p019

New member
יופי זה נושא מעוד רחב

זה גם טלוי בתרבות וגם באסטתיקה. אבל אין קשר בין היכולת לראות יופי לבין מין. בקשר ל"סקסי", טוב, האמת אני לא בטוחה ממש למה אנשים מתקוונים כשהם אומרים שמישהו סקסי כך לא, אני לא יכולה להגדיר סקסיות.

JpnEcho

New member
ודאי.

העניין הוא שב"יפה" זה מתחיל ושם גם מסתיים. זה כמו תמונה שאומרים עליה "יפה". אם בחורות רואות גבר ואומרות "איזה חתיך", וגם מתכוונות שהיו רוצות לשכב איתו, אני יכולה להגיד על מישהו שהוא חתיך, אך לא הייתי מעוניינת לעשות איתו שום דבר מיני. גם לא נשיקות. אני כזו. יש א-מיניים שבאופן מוחלט לא נמשכים לבני אדם בשום אופן, הייתי אומרת שזו הא-מיניות הקיצונית ביותר. ממש לא במובן הרע או משהו, אם כך משתמע בדברי.

סקאלה של אמיניות

רעיון מעניין העלת פה - עד כמה בן אדם הוא אמיני? כאילו יש איזושהי סקאלה שאפשר לדרג את עצמינו לפיה. האם האדם לא נמשך בכלל, נמשך אבל לא רוצה מגע מיני, וכו'. מחשבה מאוד מעניינת שלדעתי יכולה לתרום הרבה להבנת הנושא והצגתו בדרך שונה. אפשר לעשות סקר כזה בפורום - עד כמה אתה אמיני, ולא האם אתה אמיני.

shiptz

New member
מסכים איתך

אפשר להתייחס אל זה בתור חפץ, אבל במובן הטוב. כלומר, לא כמו שמקובל בחברה, שגברים רק רוצים לז**ן ולזרוק ומתייחסים אל נשים כמו חפצים ... אלא בקטע, שכמו שאמרת, מסתכלים על זה כמו על תמונה/ מכונית וכו' - יפה וזהו :)

מקובל?

אם זה היה כל כך מקובל, היינו רואים יותר נשים עם ילדים שלא יודעות איפה הבעל... בזמן שירותי נפגשתי עם מלחים מארה"ב, הם משייטים להם בעולם ושוכבים עם כל מה שבא ליד... לכל אחד מהם יש כמה וכמה ילדים בכל מקום... מעניין אם יש מקרים שהם שוכבים עם הילדים שלהם... אני מוחא, מכיר כאלה שלא רוצים סתם לשכב ולנטוש, אני ביניהם

shiptz

New member
לא אמרתי

שכולם כאלה ... התכוונתי שהרבה פעמים, בייחוד בתקפותו של "יום האשה" וכאלה, מדברים בתקשורת על הקטע שהאשה היא אובייקט מיני וכל זה ... חוץ מזה, בקשר לילדים - אתה יודע אפשר גם לשכב עם אמצעי מניעה

כמובן שאפשר לשכב עם אמצעי מניעה

הם לא עושים זאת, לא אכפת להם הנקודה היא שאמרת "מקובל בחברה", אני לא מוצא את זה כל כך מקובל...

JpnEcho

New member
בהחלט יש סקאלה

בהמשך לשני הסוגים של הא-מיניים שהעלתי כאן, יש גם א-מיניים שנמצאים בקשרים זוגיים, יש א-מיניים שמתנשקים וכו'...אין סוג אחד.זה לא דבר מוחלט. אני בעד הרעיון של הסקר - רק צריך את המנהלת שתסדר את זה.

לדעתי כן

כמו שלסבית יכולה להגיד על גבר מסוים שהוא יפה זה לא עניין של משיכה כאילו אם אני רואה ציור ואומרת שהוא יפה אז אני נמשכת לציור מינית? ממש לא.. לדעתי כל אחד בכל הנטיות המיניות יכול להגיד על אנשים בנים או בנות שהם יפים. הדר.

ח"ח על דימוי הציור=)

מסכימה עם כל מה שאמרת. אני חושבת שבהחלט אפשר לחשוב שמישהי היא סקסית להחריד, אבל לא לרצות להיכנס איתה למיטה.

למעלה