יופלי בטעם עוגת גבינה או החלום ושברו

יופלי בטעם עוגת גבינה או החלום ושברו ../images/Emo163.gif

הפרסומת היתה מבטיחה, גביע יוגורט במראה של עוגת גבינה עליה רוטב תותים ופרורי שטרוזיל ....חטא מתוק באריזה קומפקטית בגודל שגם הדיאטנית תשים עליו את החותמת "מותר" . כמוני מסתבר היו עוד כמה פנטזיונריות שהיו בטוחות שהנה , הנה המציאו בתנובה מינימון את הגלגל...
המרוץ אחר הקופסא הנחשקת בה מונחות 2 "עוגות גבינה" קומפקטיות , הפך להיות משימה בלתי אפשרית, בכל מקררי המרכולים ברדיוס של 10 ק"מ ממגורי, נתקלתי בתשובה "אזל" . כבר ראיתי בעיני רוחי איך אני מפקששת את העונג הצרוף הזה ששמור מן הסתם רק לחג השבועות כיוון שההמצאה משווקת במהדורה מוגבלת....
לא תנום ולא תעצום עין חובבת עוגות גבינה שכמוני, ומיד עם צאת השבת שמתי פעמיי למגה ברעננה, התייצבתי ליד המקררים עמוסי ארץ זבת חלב ומוצריו , ברגע שהסדרן פרק משטחי אותה מהדורה מוגבלת מהרתי עם 2 מארזים לקופה. כעבור חצי שעה עם כפית ביד , הבנתי שישראבלוף ממשיך לתפקד באמצעות עזרים טכנים כפוטושופ ועבודה עברית , וגם עודף הסוכר לא ימתיק את העובדה שתנובה עבדה עלינו ובגדול
המוצר החדש , התגלה כולה כיוגורט רגיל פשוט ומוכר בטעם תותים , כמוהו מייצרות חברות נוספות , אבל זה התגלה כמתוק יתר על המידה , באופן שמעורר בחילה .הבונוס לפראיירים שחרפו נפשם מכסה עם פרורים מתוקים שמזכירים פרורי בסקוויט פתי בר . מערבבים את הפרורים עם היוגורט , מתקבל מרקם בלתי אכיל , והמחיר ?.....שוד לאור היום! 15 ש"ח . 3/4 גביע נזרק לפח את השני אני מוכנה לתרום למי שמוכן להקריב גופתו למדע ואת הפוסט הזה אני שולחת לתנובה , למנוע את האפשרות שחלילה ביום העצמאות הבא, עוד ר"ל הם ימציאו יוגורט שעליו יכתב בטעם קבב או שישליק
יופלי ? שומר נפשו ירחק

maybesure

New member
יוגורטים בטעמים - נקודה כואבת../images/Emo10.gif

לפני מספר שנים יצא למקררי הסופרים יוגורט מדהים בטעמו (לדעתי), לימון. תמיד בגדר אוטוטו "אזל" ובכל זאת הפסיקו לייצרו. גם בגלידות - הסורבטים הכי טעימים נעלמים אחרי עונה או שתיים. וממשיכים לייצר והמציא מוצרים בלתי אכילים בעליל. כבר שנים שאיני קונה יוגורטים בטעמים למעט פרילי הקשיש והטוב בטעם אננס אותו אני מקפיאה ואוכלת כגלידת יוגורט מאחר ואני לא סובלת גלידות שמנת, והסורבטים, כאמור מופלצים לגמרי. יופלה אני בכלל לא מבינה איך אפשר לאכול, מהתחלת השיווק שלו התרחקתי מכל התוצרת. גם מולר.. אבל זה בעיקר בגלל הג'לטין חיות שהוא מכיל

kdr

New member
שוקו את עילוי, עלית על סטארט אפ !

יוגורט בטעם קבב או שישליק ? אין עליך. אני אישית מעדיף את המקור, כל עוד במרכיבים כתוב פרה, במשמעות של הבשר, לא של החלב חלילה.

w o m a n 10

New member
חג שמח שוקולדה../images/Emo23.gif../images/Emo171.gif

חג שבועות שמח וטעים לכל חברי הפורום

כ חיים

New member
חווייה מיוחדת אמש במרחביה

אירועי פסטיבל "חלב ודבש" במוא"ז "עמק יזרעאל" נפתחו אמש בחגיגת מאה שנה להתיישבות בעמק בחצר הקואופרציה בקיבוץ מרחביה. הארוע היה מרשים מאד והוא נחגג באמצעות הבאת שירי העמק ושירי א"י היפים שכולנו מכירים והושרו ע"י מיטב הזמרים כמו אסתר עופרים הבלתי נשכחת, אלון אוליארציק, מאור כהן, רונה קינן הנהדרת ועוד בהנחייתו המקסימה של אלפי גורי. את הארוע ואת תושבי העמק כיבדו בנוכחותם נשיא המדינה שמעון פרס ורות דיין הצעירים בנפשם וברוחם. פרס גם ברך את הקהל בדברי טעם כפי שהוא יודע לעשות. הקהל כולו היה מורכב מתושבי קיבוצי ומושבי העמק. חג שמח לכל אנשי הפורום !

ארץ זבת עוגות גבינה ופשטידות שמח וטעים ../images/Emo171.gif

מה אני טגיד לכם הוי מי יתנני שבועות פעמיים בשבוע....
מהבוקר תבנית נכנסת חברתה יוצאת.....לא היה לי נעים לקפח את תנובה טרה ושטראוס אז קניתי מכל אחת כמות מסחרית של גבינות כי כולן נתנו מתנות שוות וגם 1+1 והנחות ותוספות ותבניות וקופסאות מה לא.......
נו טוב הגעתי הביתה המקרר נראה כמו מחלבה , התחלתי להזיע ולהמציא מתכונים ע"מ לחסל את כמות הכולסטרול הזו תחת התרוץ חק שבועות
ובנתיים גיליתי את המצאת המאה לעוגת גבינה קלי קלוט וזה הולך ככה- בקערה מערבבים 5 ביצים שלמות שקית אינסטנט פודינג וניל עוד חצי כוס סוכר 3 מיכלי גבינה לבנה 1/2 שקית אבקת אפיה מעט מיץ לימון 2 כפות גדושות קורנפלור ערבוב מהיר ויסודי והיידה לתנור חם כשעה 10 דקות לפני הסוף מורחים למעלה שמנת חמוצה עם מעט סוכר וניל מכבים התנור ומשאירים להתקרר אוכלים בלי יסורי מצפון כי אין תחתית אפויה ואין שמנת מתוקה. יאללה נלך לערוך שולחן חג שמח לכולכם ובמיוחד לנציג המגזר החקלאי שלנו בפורום חיים כהן

כ חיים

New member
חג שבועות שמח לכ-ו-ו-ו-לם

אם הזכרת את תנובה- טרה-שטראוס, בפעם הבאה אל תקפחי את מחלבות גד (זה למה אני מספק להם חלב ).

HARMAN1111

New member
שאלות קצרות על המתכון :)

3 מיכלי גבינה לבנה? אילו בדיוק...כי יש קטנים ויש גדולים... מה התכולה? לגבי החצי שקית אפיה - את מתכוונת לשקיות אפיה הקטנות.. ? תודה וחג שמ =]

כבוד למגדר ../images/Emo150.gif

אני מעריצה גברים שיודעים לאפות
ובכיין בסך הכל אתה צריך 750 גר' גבינה לבנה , ואל תשכח לסנן אותה במסננת דקה מהנוזלים אם אין לך זמן או מסננת, תשתמש בגבינת טוב טעם. חצי שקית אבקת אפיה מהקטנות ,הרגילות ותבוא לספר איך יצא...... דרך אגב , כדאי לחסלה אחרי אשפוז של 24 שעות במקרר , אז היא טעימה ביותר

גמאני מהמגזר ../images/Emo13.gif

דורשת פיצוי
פרוסה מעוגת הגבינה תספק אותי
מתי מגיע המישלוחה?

אז תשמרי על הגזרה ../images/Emo3.gif

מוטק
ידעתי שעוגת גבינה תחזיר אותך צ'מעי מזה יומיים שאנחנו מיישרים את הקצוות סביב החתיכה שאני רוצה לשלוח אליך אממה, מי יכול לעמוד בפני השחיתותית הזותי , בקושי נשאר משולש
אולי נעשה לך חוויה מתקנת עם איזה פשטידה

תנו הצצה בשרשור המצורף ../images/Emo106.gif

לחיים כהן אוספים חבל"ז על אחד מהם מהם שיש לו קשר לחג השבועות הוא מספר ומצרף צילומים בפורום אוספים ואספנים

למעלה