שוקלד אגוזים
New member
יופלי בטעם עוגת גבינה או החלום ושברו ../images/Emo163.gif
הפרסומת היתה מבטיחה, גביע יוגורט במראה של עוגת גבינה עליה רוטב תותים ופרורי שטרוזיל ....חטא מתוק באריזה קומפקטית בגודל שגם הדיאטנית תשים עליו את החותמת "מותר" . כמוני מסתבר היו עוד כמה פנטזיונריות שהיו בטוחות שהנה , הנה המציאו בתנובה מינימון את הגלגל...
המרוץ אחר הקופסא הנחשקת בה מונחות 2 "עוגות גבינה" קומפקטיות , הפך להיות משימה בלתי אפשרית, בכל מקררי המרכולים ברדיוס של 10 ק"מ ממגורי, נתקלתי בתשובה "אזל" . כבר ראיתי בעיני רוחי איך אני מפקששת את העונג הצרוף הזה ששמור מן הסתם רק לחג השבועות כיוון שההמצאה משווקת במהדורה מוגבלת....
לא תנום ולא תעצום עין חובבת עוגות גבינה שכמוני, ומיד עם צאת השבת שמתי פעמיי למגה ברעננה, התייצבתי ליד המקררים עמוסי ארץ זבת חלב ומוצריו , ברגע שהסדרן פרק משטחי אותה מהדורה מוגבלת מהרתי עם 2 מארזים לקופה. כעבור חצי שעה עם כפית ביד , הבנתי שישראבלוף ממשיך לתפקד באמצעות עזרים טכנים כפוטושופ ועבודה עברית , וגם עודף הסוכר לא ימתיק את העובדה שתנובה עבדה עלינו ובגדול
המוצר החדש , התגלה כולה כיוגורט רגיל פשוט ומוכר בטעם תותים , כמוהו מייצרות חברות נוספות , אבל זה התגלה כמתוק יתר על המידה , באופן שמעורר בחילה .הבונוס לפראיירים שחרפו נפשם מכסה עם פרורים מתוקים שמזכירים פרורי בסקוויט פתי בר . מערבבים את הפרורים עם היוגורט , מתקבל מרקם בלתי אכיל , והמחיר ?.....שוד לאור היום! 15 ש"ח . 3/4 גביע נזרק לפח את השני אני מוכנה לתרום למי שמוכן להקריב גופתו למדע ואת הפוסט הזה אני שולחת לתנובה , למנוע את האפשרות שחלילה ביום העצמאות הבא, עוד ר"ל הם ימציאו יוגורט שעליו יכתב בטעם קבב או שישליק
יופלי ? שומר נפשו ירחק
הפרסומת היתה מבטיחה, גביע יוגורט במראה של עוגת גבינה עליה רוטב תותים ופרורי שטרוזיל ....חטא מתוק באריזה קומפקטית בגודל שגם הדיאטנית תשים עליו את החותמת "מותר" . כמוני מסתבר היו עוד כמה פנטזיונריות שהיו בטוחות שהנה , הנה המציאו בתנובה מינימון את הגלגל...