יוצאות מהארון....

a n a t i 3 2

New member
יוצאות מהארון.... ../images/Emo163.gif

אז אתמול נחשפנו לפני גיסתי.. היה מדהים , גיסתי התלהבה מסוזי (אי אפשר לא להתלהב
).. והכל ממש זרם.. והיום אני הולכת לדבר עם אימי.. ואני מפחדת..
מקווה שיעבור בשלום

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מעניין... להתחיל דווקא מהגיסה
ומדהים איך בכל גיל, אנחנו עומדות בפני ההורים - כמו ילדות. מקווה שבקרוב כולם יהיו "בסוד העניינים" , ונראה אתכן איתנו, במפגשי הפורום

a n a t i 3 2

New member
תודה מקסימה../images/Emo23.gif

גיסתי היא חברה שלי מתקופת הצבא שהכרתי לאחי
עד היום אנחנו בקשר מעולה.. ולדבר איתה זה יותר קל כי היא משפחה ועדיין לא ממש כמו אח או אמא. ובטח שתראו אותנו.. אם תרצו או לא, אנחנו באות!!!!!!!!!

mmmya

New member
mmזל טוב ובהצלחה

גיסה שקודם היתה חברה ואז הצטרפה למשפחה...וואו נשמע כיף.. ונזכרתי איך יצאתי מהארון לפני אמא שלי - כ"כ נחושה וממוקדת ושאלתי את עצמי אם היום הייתי מצליחה לעשות את זה שוב ככה... וואלה לא יודעת- דווקא כיום היציאות מהארון (קטנות ושוליות כאילו) קשות לי יותר מאשר אז...בהתחלה מוזר לא? וענת בהצלחה לכן- כולנו כאן אתכן ו

אורי 0

New member
../images/Emo23.gifבהצלחה!!!../images/Emo57.gif../images/Emo34.gif

מחזיק לך אצבעות...

.m

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

שיהיה בהצלחה
mai

אוח! מה היה?!../images/Emo124.gif

איך אמא הגיבה? איך סיפרת לה?! נגמרו כבר הציפורניים! עברתי לכסיסת קיסוסים המכסים את הכסא בסככה... חיפשתי באכסניה הקודמת (BSH) דיונים שהיו על יציאה מהארון, ולא מצאתי, למרות שאני די בטוחה שהיו. אמא ואבא, כדאי להוסיף לדף הבית לדעתי.... כך או כך, לא הספקתי לכתוב קודם, אבל עצתי הקבועה ליציאה מהארון: לזכור שאנחנו מגלגלים את סלע המועקה מכתפינו לכתפיהן של הורינו. אנחנו עושים חזרות ימים ולילות קודם. להם זה מגיע כרעם ביום בהיר. (למרות, שלמרבה הפלא, מתברר שלרוב הם חשו עוד קודם...) לכן, מתון מתון, לא לספר וללכת, אלא להישאר עוד זמן רב אח"כ, ולשמור על קשר שיחה גם בימים הבאים...

a n a t i 3 2

New member
יוווו, ממש כיף לי פה../images/Emo24.gif

אז ככה.. עדיין לא דברתי עם אמא שלי, לא ממש יצא.. שתינו הינו עסוקות, זה בטח יקרה מחר ומבטיחה להשתמש בעצות ולעדכם אתכם

a n a t i 3 2

New member
זהו, דברתי עם אמא.......

האמת שידעתי בתוך תוכי שהיא יודעת... ובאמת כך היה.. היא קיבלה את זה בצורה מאוד יפה, ביקשה שאחכה עם פירסום "הידיעה המרעישה" לכל העולם ואחותו.. עד שאדע באמת מה טיב הקשר. היא יצאה גדולה

אין כמו אמא!../images/Emo47.gif

אם כי אפשר לפתוח אותה לאט בעדינות לדיון בקשר ליציאה לחברה... כי בעצם...לחכות...מה פירוש? אם תהיי בטוחה רק בעוד שנה בטיב הקשר, עד אז תחביאי את בת הזוג? כשדודה אודליה תצקצק ותשאל "נו, מה עם ענתי? כבר יש לה מישהו?" תענה אימך "היא כרגע עם בת זוג" זה לא נורא כל כך , לא? אבל כאמור, מתון מתון.... וחוץ מזה, אני מקווה שאמרת גם לאימך שהיא יצאה גדולה, ועד כמה טוב לך שאינך צריכה להסתיר ממנה דבר שכ"כ חשוב לך. ואם לא - קדימה! (אייקון של חיבוק וכלהכבוד ואיחולים ואיזה יופי!!!)

a n a t i 3 2

New member
את צודקת... ../images/Emo88.gif

אני חושבת שחיזוקים במקרה הזה.. יכולים להוסיף! היא באמת יצאה גדולה!!! וזה בהחלט מקל על כל העניין
תודה

ציבונה

New member
איזה כיף

קבלי חיבוק ותמסרי גם לאמך חיבוק גדול. ואימהות באמת מכירות אותנו הכי טוב מכולם גם אם אנחנו חושבים אחרת. שיהיה בהצלחה!

איזה יופי

נראה לי שמי שצריכה קצת זמן לדעת אם זה רציני זו אמא שלך אז תתני לה זמן עד כמה שמתאים לך. ואין כמו לצאת מהארון זה קשה, מפחיד אבל משחרר בטרוף.

למעלה