יוצאים בשאלה מדוע?

יוצאים בשאלה מדוע?

אני ישמח אם תביעו את דעתכם על ההגדרה שבה אתם מגדירים את עצמכם האם אתם חילונים(מה זה?) האם אתם יוצאים בשאלה ואם כן למה מה הם הסיבות שגרמו דווקא לנו לצאת בעוד שרבים מהחברים שלנו נשארו "שמה" מה היא המטרה שלנו ביציאה חוץ מהחופש שרצינו וכיצד לדעתכם העולם נברא ומי ברא אותו אם בכלל? ובת כמה אלוהים ואיך קוראים לאבא שלה (רמז: הוא נעלה משאר החיות!)

אחר

New member
יוקם פורום הגדרות לאלתר!!../images/Emo8.gif

כנראה שהשאלה שהכי מטרידה אותנו (חוץ מהשאלה אם יש אלוהים ומי זאת "והיא הנותנת" המיתולוגית
) היא מה הפירוש של "יוצא בשאלה". שווה פורום נפרד, לא?

נת י

New member
מיהו יוצא?

אחר ידידי שאלתך עתיקת יומין וכבר דנו בה גדולי הפוסקים ונשאר בצ"ע בכל מקרה ההגדרה שלי היא. "יוצא הוא מי שנולד לאם יוצאת או שיצא כהלכה" כאשר ספק יוצאים רח"ל יובאו בפני הכהן הגדול-הרב בני שליט"א אשר יטביל אותם בבריכה מעורבת ובא לציון גואל וכו. >נתי עצמו יצא כהלכה אפילו לדעת הבריסקר רב<

cogito

New member
ההגדרה הכי קרובה בשבילי היא

"אתאיסט". ואין לי ´מטרה´ ביציאה בשאלה. יצאתי בשאלה כי לא היתה לי בררה אחרת כשהבנתי שזו "האמת".

מסכים

פשוט אין ברירה אחרת, כשאתה מבין שאין לא היה ולא יהיה אלוהים. >אתאיסט מדבר על ההכרה לא על המעשה שהוא אופרה אחרת<

adam222

New member
חילונים לעולם לא נהיה

כמה שנחליט לשפץ את עצמנו, להגדיר את עצמנו ולקרב את עצמנו לתנועה זו או אחרת. לעולמי עד אנו נהיה Xdos, יש הגורסים חוזרים בשאלה ויש מאן דאמר יוצאים בשאלה, אך חילוניים לעולם לא נהיה ?(אולי ילדינו). ואני אסביר: * תמיד יהיו בדיחות שרק מי שהיה Dos יבין... * יש מצבים בחיים שחושבים על ´הלוואי והיה אלוהים´ \ ´איזה באסה שאין´ * דרך החשיבה שהטמיעו בנו מילדות היא שונה מזו החילונית. * אופן ההתנהגות האינסטנקטיבי האימפולסיבי יהיה לעולם Dosy כי כך תיכנתו אותנו. רוב "חברנו" שנשארו שם הם או פחדנים או שטוב להם (ועל כך נאמר: מי שטוב לו שיישאר... - שומע טקסי555)... :-8 והקטע עם כך שאנחנו כן יצאנו היא שנמאס לנו כ"כ מלחיות חיי צבוע דו פרצופי שההחלטה גברה על הפחד האנושי, ועזבנו תרבות וצורת חיים לה הורגלנו ע"מ לחפש דברים אחרים! {ואני לפחות} יודע שמצאתי וכמו שהרבי נהג לומר בי"ב פסוקים: ´יגעת ומצאת תאמין והמהדרין אומרים אכו´ל שרמוטה תאמין´ עכ"ל וצ"ע בר´ עקיבא אייגר באותו המקום... (היכן שאסור לנשק)

sharkyM

New member
שוב שתית

ואתה מערב בין דוס ל-dos . הלא למדת בחיידר שאין מערבין קודש בחול. על ה-dos יש להגן ולעומ"ז דרוס כל דוס. >תוצאת לוואי של שימוש יתר ב-active directory<

adam222

New member
תוריד את חוסם העורקים../images/Emo91.gif

אחרי שאתה מסיים להזריק active directory מהול במיץ פטל מרוכז... כי זה ממש משפיע עליך קשות... החומר הזה דופק לך ת´מוח... וכשאני כותב DOS אני מתכוין ל... מדוע יש להגן על DOS הוא הרי כמעט חלף מן העולם... ודרוס כל דוס - זרוק למים כל ירא שמיים (שדיים) - TNT לכל דתי... כשזה בא ממך זה מקבל גוון שונה... אדום-יין - די!!! מספיק עם זה!!! יום נפלא לכולם!

למעלה