יוצאים לבלות

משוש30

New member
יוצאים לבלות ../images/Emo13.gif

אתמול הפקדתי את מתן בידיה האמונות של הסבתא ונסעתי יחד עם הגבר לאירוע של העבודה שלו ביפו. היה אוכל טוב הייתה הופעה של שם טוב לוי ולהקתו הסתלבטנו בשכיבה על הכריות. היה חסר רק נרגילה וים של סיני...(אוי איך אני מתגעגעת לסיני חבל"ז). כמובן כפיצוי על הבילוי הזוגי קיבלנו ילד צורח שלא היה מוכן לישון (זה תמיד ככה אם הוא לא נרדם בבית במיטה שלו). ועוד פחות משבוע
סקי!! וגם אני מרגישה קצת יותר טוב, מקווה להבריא לגמרי עד לחופשה. מתן מקסים מתמיד פשוט כיף צרוף לבלות איתו. כל היום הוא צוחק ומשתולל. ממש ילד כלבבי
. סיימתי לכתוב מאמר אחד והתחלתי לכתוב את הצעת המחקר. וכמעט שכחתי...התחלנו לעבוד על ילד נוסף. הפעם בלי לחץ ובלי בדיקות ביוץ על הפעם הראשונה. נהנים מהתהליך ומצפים לסוף החודש לראות מה התוצאה. (למרות שהאיש טוען בתוקף שאין לו ספק שאני בהריון הוא מרגיש את זה
).

אמברון

New member
כיף לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ../images/Emo13.gif

ע' חזר מטין ביום שבת מאושש ומאושר עד הגג! יאללה, עוד פחות משבוע למני@#$. בהצלחה עם העבודה האינטנסיבית
. מחזיקה לכם אצבעות

תומרלי

New member
אני לא יודעת מה הכי כייף לשמוע

את זה שיצאתם לבלות, את זה שמתן ילד מקסים, שאת מרגישה טוב יותר, הסקי או הניסיונות לילד נוסף... בכל מקרה כייף לדעת שהדברים נראים ומרגישים לך אחרת אחרי שהיית מאד מוטרדת לפני כשבוע. אני מאחלת לך בהצלחה בכל ואת כבר תעשי לך את סדר העדיפויות.

yaelia

New member
איזה פינוקים

שימשיך ככה וישתפר עוד ועוד. נכון שמדהים שהתינוקות הקטנים האלה, פתאום ילדים שהולכים ומקשקשים ויודעים ה-כל? אני בתקופה של תדהמה מוחלטת מכמה שהפצקון שלי יודע ומבין.

למעלה