יוצאים לחופש בראש פינה-יש המלצות ?

יוצאים לחופש בראש פינה-יש המלצות ?

אז סוף סוף אנחנו אורזים את עצמינו בסוף השבוע, מאפסנים את הילד אצל הדודה ויוצאים לחופשה רומנטית בצימר בראש פינה! כדי שיהיה מושלם אני מבקשת המלצות לארוחות בוקר וערב בסביבה שיהיה מיוחד ונחמד אבל שלא נשאיר שם יותר מדי כסף.תודה.

liti

New member
מקפיצה למי שפספס... סופ"ש בפתח!

בכל מקרה, מאחלת לכם שתהנו מהחופשה הקרבה ותספרו לנו איפה הייתם!

גליה12

New member
ממליצה לכם על ארוחת ערב

בורד הגליל- או בת יער (כדאי להזמין מקומות)- אם אתם רוצים בראש פינה עצמה לכו על בלקסטיר. בורד הגליל יש גם ארוחות בוקר- לא ניסיתי- אבל שמעתי עליהם טובות.

25אירית

New member
לדעתי, אפילו לא ממש נחמד..

היינו בבת יער לפני כשנתיים והגענו לבת יער די מוקדם במוצ"ש. המסעדה הייתה כמעט ריקה, חוץ מאיתנו היו עוד 4 שולחנות, השרות היה מחריד ומתנשא. לקח להם כחצי שעה רק להביא לנו תפריטים.. אחד החבר´ה שלנו שאל את המלצרית שאלה והיא ענתה לו בחוצפה משהו בסטייל "אל תבלבל את הביצים". מכוון שעשינו חישוב שאם לתפריטים לקח חצי שעה להגיע, לאוכל נחכה לפחות שעה והיינו קרועים מרעב ומכוון שהמחירים בבת יער נראו לנו מוטרפים במידה מסויימת עשינו אחורה פנה... לקח לנו בערך שעה להגיע ליונס בצומת גולני, הגענו מטורפים ועצבניים מרוב רעב, אני חושבת שביונס עוד מדברים על חבורת הקניבלים שאכלו ואכלו עד שבעל הבית ניגש ואמר לנו שהוא מאוד שמח שאנחנו נהנים מהאוכל ושזה מצויין לו לעסקים אבל אולי כדאי לנו להרגע קצת כי בסוף נהיה חולים...

rinutza

New member
יש שתי מסעדות מצויינות לטעמי

בראש פינה. שתיהן נמצאות במדרחוב למעלה - איפה שהגלריות. "הבית של רפא" - מסעדה שמתמחה בתבשילי קדירה - מדהים!!! קצת יקר אבל ממש ממש טעים, בייחוד בימי חורף גשומים. ממש ליד יש מסעדה איטלקית מצויינת שאני לא זוכרת את שמה אבל היא מצויינת ואם יש להם את הקינוח של הקדאיף - לא לוותר (לא מנסיון שלי אבל של הרבה אחרים). היא פחות יקרה מהבית של רפא ומצויינת.

SigurRos

New member
המסעדה האיטלקית

נמצאת ממש מול הבית של רפא. היא מתוקה וחייכנית ויש בה תחושה מאד חופשית ולא מחייבת. נעים במיוחד לשבת שם בשעות הצהריים הנעימות ולהשקיף אל המזרקה הקבועה בחצר ואל היער הפרוש באופק. את שמה לצערי אני לא זוכר אך יש בה תפריט בסיסי ולא יומרני,וב"גדול" היא מקום נחמד אך לא חוויתי ברמה קולינארית נישאה.

ראש פינה

יש את שוקולד קפה - ה-מקום לארוחת ערב קלילה רומנטית. שוקולד, שוקולד ועוד שוקולד... מקום מקסים עד מאוד. ויש את המסעדה במלון מצפה הימים (הבשרית) וגם את המזנון החלבי שלהם. ויש את ג´עוני ביסטרו לארוחה קלה ונעימה. וכמובן - את אחוזת שולמית, שבה לא אכלתי אבל שמעתי ביקורות סותרות לטוב ולרע (רוב הביקורת היתה על פוזה ללא כיסוי).

meravbr

New member
ממליצה על שוקולד קפה בראש פנה

לנסות כל מיני משקאות קפה / שוקולד לא שכיחים ולאכול עוגות טעימות ועשירות כאילו אין מחר (כלומר: צלוליטיס....)

אפרת 101

New member
מתארת לעצמי שכבר מאוחר אבל..

אחוזת שולמית אווירה נעימה ואוכל מצויין. אכלנו גם בפינה בראש - שמה של השפית שירי. לא זוכרת ממש את שם המסעדה והיה מאכזב מאוד.

למעלה