"יוצאים לחיים" - מסיבת פתיחת קיץ

"יוצאים לחיים" - מסיבת פתיחת קיץ../images/Emo70.gif

ביום שבת הבא תתקיים מסיבה במתחם קניון "ארנה" שכל הכנסותיה קודש לפרוייקט "יוצאים לחיים", התומך בצעירים שחלו בסרטן. ולכן חשוב שתבואו! חשוב שתביאו חברים! להתראות במסיבה פרטים נוספים בקובץ המצורף

הודגיק

New member
איך שחלום מתגלגל לו ...../images/Emo6.gif

זה ממש נחמד לראות את כולם עובדים במרץ על המסיבה הענקית הזו ... אפילו באתר של האגודה שמו פרסום לגביי זה עם תמונה שלי (ששייכת לי) . ולהאמין שבזמן הטיפולים וכשהייתי בבידוד ולא יכולתי לצאת למסיבות עם חברים שלי הכל נולד... חבר'ה זה הולך להיות גדול מהחיים ... ולמי שלא רואה את הפרטים בקובץ המצורף הנה הפרטים : קניון "ארנה" בהרצליה מארח במתחם הבאלג'יו את הדג נחש , הבליינים , מוקי ופילוני ... עם DJ אסי קוג'אק שייתן בראש עד שהאחרון יעזוב ויכבה את האור.
המחיר הוא 80 ש"ח במכירה מוקדמת , או 100 ביום הארוע . וניתן לקנות כרטיסים אצל כמעט כל חברי "יוצאים לחיים" או במשרדי הדרן : 03-5279797 אז נראה אותך שם !!!
לכולנו ,אני איהיה שם ואת/ה ? הודג'יק .

הודגיק

New member
את שואלת אותי ?

אם כן , אז אני ועוד כמה מחברי .. עוד כמה מבני משפחתי ... עוד כמה אנשים שתפסתי ברחוב ... וזה רק מהצד שלי . את באה ?

הודגיק

New member
כמעט ושכחתי לומר לך ...

את גדולה מהחיים !!! איזה יוזמה תפסת לפרסם ככה את המסיבה של "המסורטנים" . המון המון תודה , הודג'יק.

מחקו לי את ההודעה מהפורומים ../images/Emo46.gif

כמה שאני מרוגזתתתתתתת לא יפה - תפוזים, לא יפה!!!!!!!

rubber duck

New member
מדוע לא יפה ?

כדאי שתפרידי בין העולם הריאלי לעולם הווירטואלי לכל אחד מהם כללים משלו כתיבת אותה הודעה בהמוני פורמים הינה פשוט הצפה או בשפת האינטרנט spam בשפה קצת יותר יומיומית - זיבול מוח המסיבה חשובה אבל הטכניקה של פירסום גורף הופכת את הכותב לזבלן ווירטואלי המשיכי לפרסם אבל בעדינות תהנו במסיבה שרון

ויזיטור

New member
אתה צודק,אבל

המאמץ של הפקת המסיבה של "יוצאים לחיים"הוא גדול,מורכב,תובעני.חשבנו שהפורום הזה בפרט ,וגם פורומים אחרים עשויים להיות כלי נוח ושלא כרוך בעלויות להפצת דבר קיום המסיבה,ובעקיפין ליצירת מודעות לקיומה של קבוצת "יוצאים לחיים". פנינו להנהלת הפורומים שלא טרחה לחזור אלינו עם תשובה. במידה רבה ,סוג של אטימות. לפעמים כשמשהו אטום כדי לצעוק לו לתוך האוזן שישמע! להתראות שרון

De-Panther

New member
תפוז מוחקת שירשורים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כאלה באופן אוטומטי ותגידו תודה לכל מכתבי השרשרת של "איך להרוויח כסף בקלות" שמאוד תרמו לזה

NiR AbR

New member
ניסיתי לעזור קצת בעניין הפרסום

ופרסמתי את המסיבה גם בפורום "צילום מתקדם" ב-Fresh, שבו אני משתתף לפעמים. מקווה שיעזור איכשהו...

יש מלא אנשים

שבאים מהאזור שלך. הבארשבעים בחבורה. אני בטוחה שהם ישמחו אם תצטרף. רק תגיד - רוצה!

למעלה