יוצאים לחיים 3

הודגיק

New member
יוצאים לחיים 3

טוב זו הפעם הראשונה שאני מגיע לאתר הזה , וזאת מפני שפגשתי 25 איש נהדרים שסיפרו לי על המקום הזה . חזרתי לפני יומיים מהמסע השלישי של "יוצאים לחיים " אין לי מילים לומר , החוויה היתה במילה אחת : מדהימה ובהרבה מילים : "מדהימה מדהימה מדהימה מדהימה ....מדהימה ...מדהימה " אז מעכשיו אני חושב שאני חלק מהקהילה .... אז מי אני ? הכינוי שבחרתי לי הוא הודג'יק , גילי שואף ל24 ואני ירושלמי.

lital_helmer

New member
טוב לשמוע שנהנית..../images/Emo140.gif

אני ויתרתי על המסע. הייתי בקבוצה הקודמת של יוצאים לחיים...אז אני מכירה חלק מהאנשים שנסעו. אולי תחלוק איתנו חוויות?

הודגיק

New member
החוויות כבר נרשמות ...

את כל החוויות אני כבר רושם בבלוג שכתובתו : www.israblog.co.il/Vagabondo אני מצפה לפידבקים חיוביייייים !

ברוך הבא

וברוך השב מהולנד. אני בטוחה שנהנית, אבל אין חוויה דומה לשניה. נשמח מאד מאד לשמוע קצת סיפורים. וקהילה, אתה יודע.. זה פתוח, כשתרצה, אנחנו פה. יום טוב גלי

ויזיטור

New member
רגע של קורת רוח נפלאה

הודגיק,מבקש לחלוק איתך אושר... תרגיש איתי כמה שזה טוב לקרוא את מה שכתבת . תרגיש איתי את תחושת הסיפוק הניפלאה,שעוטפת. את אויר הפסגות שאני גושם. את הרוח שדוחפת ומסיעה אותי הלאה... אילן

rubber duck

New member
ברוך הבא בצל קורתינו

שמח מאד שנהניית מהמסע בתור בוגר מסע יוצאים לחיים 2 הרי שאני יודעע ד כמה חזקה החוויה שרון שחזר מיחר הדבש ועדיין מתואשש מאירלנד המדהימה

קראתי וקראתי ../images/Emo22.gif

ועכשיו אני מחכה לעוד. ממליצה לחברי הפורום לקרוא. יש משהו בפשטות בה הדברים כתובים, שמראה מאד בחדות את החיים אחרי הסרטן ואחרי הטיפולים. אבל במקום שאני אספר לכם איך כמה ולמה, פשוט תציצו בעצמכם.
גלי

למעלה