יוצאים לשאלה מפורסמים

spinoza

New member
יוצאים לשאלה מפורסמים

בואו נעשה רשימה,,, ישראל סגל, אדם ברוך, אלעזר שטרום, אדם שוב מוסר, ... תמשיכו אתם
 

spinoza

New member
דער_רושיסער עוד לא הסברת לי

מה זה שטריימל - ומה זה כל התלבושת. והתסריט שלי - לא היה שייך לתסריט הקודם של אלי- אלא הוא אפיזודה בפני עצמה.
 

אורלי^

New member
ואני שוב מקדישה את השיר שלה.

של רונית שחר. שהקדשתי אותו כבר בעבר.
 

spinoza

New member
רונית שחר - זאת ששרה "אהוב יקר"

אז עכשיו אני מבין את המילים של השיר "קץ התמימות": "למדתי גם אני לשקר לא יקרא לי דבר אחרי שאמות, אין בסוף עולם אחר, קץ התמימות" ולאדם ששואל למה זה טוב? אז לא אמרתי שזה טוב- זאת סתם רכילות זולה. ולגבי אדם ברוך אני לא בטוח- הוא דתי ?
 

adam222

New member
OK סבבה, רכילות זה טוב

תכניסו אותי לרשימה... גם אני מפורסם מידי פעם .... סתתאאםםם!!!!
 
ריקי גל למדה במנזר

לפני שהגיעה בחינוך הדתי. היא מספרת על זה בסרט טלוויזיה שעשו עליה. יש כמובן שיר, משהו על התפילות של הילדים, שאלוהים שומר בקופסא מיוחדת.
 

yariv~2

New member
למה ללכת מהסוף להתחלה?

דב"ג!!!!
מה עם מדינאים דגולים? פילוסופים מהעבר?
 

spinoza

New member
מה עם

ביאליק ועגנון ? אני חושב שעגנון היו לו תקופות עם כיפה ותקופות בלי...
 
"פירסום" אינו מצביע על איכות

אדם ברוך איש מוכשר אבל אוהב לדבר בשפה מאוד גבוהה ומסתכל עלינו כקוף מהעצים שזורק עלינו קוקוסים. שטרום הוא אישיות חשובה שעשה כמה דברים בתרבות בארץ אדם שוב... איך גולדה אמרה ? "לא נחמד..." אבל החברים בפורום הזה הם האנשים הכי אחלה שבעולם. מה רע באדם, דער רוסישער, אלי, שלא מרצונו, מני ואולי עוד אחד או שנים שאני מכיר (אני מציין רק את אלה שאני מכיר אישית. מה רע בהם בכבוד
 

שחף -בת

New member
שמעתי

שטום פטרובר (הסולן של היהודים) היה פעם דתי. עיינו ערך השיר "מחפש תשובה".
 

שמואליק

New member
אי אפשר להשוות

היוצאים לשאלה של פעם שהזכרתם אין להם שום שייכות להיוצאים של היום!!! הם אנשים הרבה יותר מוסריים, ואינטלקטואלים ,בפרט אדם ברוך,וסגל, גם אדם שוב שהוא כתב גלצ היה מתבייש להיות בסביבתיכם לאחרונה ראיתי כתבה איך שהוא כתב הביאוגרפיה עליו בישיבה, ומה גרם לו לצאת בשאלה ובכלל דעתו על ציבור החרדי שיש לו אהדה מסויימת, ואני יודע אישית שהוא מתנהג בכבוד לדתיים בקיצור רמה אחרת לגמרי אז אנא אל תכללו אותם בהרשימה שלכם, כמו שלא תכללו כל היוצאים שמלפני מאה שנה שאז היה המון סיבות למה התקלקלו ולא רק התפקרות וסקס, אז היה מצוקה נוראה ליהודים גם כלכלית וחברתית ולכן היהודים נתפסו בכל מיני אידלוגיות שונות כמו, ציוניזים, קומיניזם, סוצאליזים, ולכן מהבתים הכי חרדים חסידים ואפילו במשפחות של כמעט כל האדמורים בפולין גליציה נפלו המון המון יהודים ומזה התחיל כל החילוניות אחרי שנות ההשכלה, ומהם יצאו אומנים ,סופרים ,משוררים, לעומת זאת היוצאים בשאלה מהמגזר החרדי של היום הם ברמה אפס ואפס ואפשר לקבל את הנתונים גם מאירגון הלל. כמה יוצאים בשאלה של היום מוכשרים להצטרף לעמותת דעת אמת???????? כמעט אפס חוץ מהמקרה המזעזע של קוטז אני לא מכיר אף אחד ואני מודה שהסיפור של קוטז זיעזע את ציבור החרדי ובפרט חסידות גור, שזה יקרה ללמדן כזה זה מקרה חריג! ואפילו אצלו זה נבע מגילוי עריות ואני לא רוצה להאריך בלשון הרע כאן באינטרנט. ושוב סליחה על העברית העילגת שלי.
 

SoOren

New member
ידיד המתוסכל..

צר לי לאכזב אותך. רובם המוחץ של החוזרים בשאלה הם אנשים אינטלגנטים מהשורה הראשונה. אך דווקא החוזרים בתשובה, רובם המוחלט הם ממשפחות מזרחיות קשי-יום ללא השכלה, עם אפס אינטלגנציה ואמונה אין סופית באמונות טפלות עוד משחר ילדותם. ככה שלפחות במישור הזה, חבל לך לשבש את העובדות. גם הכוכבים, הרבנים הגדולים שלכם, אורי-זוהר ויהודה ברקן למינהם, לא היו ואינם עד היום דוגמא מוצלחת לאינטגנציה בשיאה.. נ.ב למרות שכל התחרויות האלה של "יותר חוזרים בשאלה מפורסמים" וכו´, לא ממש לעניין מבחינתי, הנה התרומה שלי לרשימה: יוני רועה דוב אלבוים.
 
למעלה