יוצאים ()היום או ()לא?
P PrayingFuckingMantis New member 31/12/05 #1 יוצאים (../images/Emo45.gif)היום או (../images/Emo31.gif)לא?
S Science Fiction New member 31/12/05 #14 או למתמטיקה../images/Emo9.gif.../images/Emo119.gif [ג'ייסון בטח עורך ערב משחקי אלגברה סוער עם... אה, עצמו]
או למתמטיקה../images/Emo9.gif.../images/Emo119.gif [ג'ייסון בטח עורך ערב משחקי אלגברה סוער עם... אה, עצמו]
S SuperKeren New member 31/12/05 #7 נדמה לי שכן.. למרות שמי שיתנשק איתי יחלה! מוהאהאהא מה אני חולה כבר די הרבה זמן
N noosh New member 31/12/05 #10 ../images/Emo31.gif מטבח מחר. חוצמזה, אני שונאת את הסילבסטר. הכל צפוף ויש מלא פקקים ואיכ. לא מרגישה צורך מיוחד לחגוג אותו רק כי זה הסילבסטר
../images/Emo31.gif מטבח מחר. חוצמזה, אני שונאת את הסילבסטר. הכל צפוף ויש מלא פקקים ואיכ. לא מרגישה צורך מיוחד לחגוג אותו רק כי זה הסילבסטר
ח חביבה פלוססס New member 31/12/05 #15 ;[../images/Emo31.gif. דחיתי יותר מדי>< בסוף אני לבדP: אבל נראה אולי אני אצא עם ידידים שלי. למרות שזה יהיה די פתאטיP:
;[../images/Emo31.gif. דחיתי יותר מדי>< בסוף אני לבדP: אבל נראה אולי אני אצא עם ידידים שלי. למרות שזה יהיה די פתאטיP:
ח חביבה פלוססס New member 1/1/06 #24 כנראה שנלך ב0.00 לאכול במילאנו../images/Emo9.gif כזה- הפי ניו איר עם מילאנו מאונטיין נחמד^^ זה נשמע לי חביב עדיף מלשמוע בלופ שירים דביקים של מריה קארי ולרחם על עצמי בהחלט
כנראה שנלך ב0.00 לאכול במילאנו../images/Emo9.gif כזה- הפי ניו איר עם מילאנו מאונטיין נחמד^^ זה נשמע לי חביב עדיף מלשמוע בלופ שירים דביקים של מריה קארי ולרחם על עצמי בהחלט
א אבוקדו מקולף New member 31/12/05 #17 ../images/Emo31.gif היו לי המון הזמנות, בסוף התברר שאין לי כוח לכלום ורוקי סיפק אותי מספיק מבחינה... סילבסטרית
../images/Emo31.gif היו לי המון הזמנות, בסוף התברר שאין לי כוח לכלום ורוקי סיפק אותי מספיק מבחינה... סילבסטרית