יוצאת בקריאה

יוצאת בקריאה

לחסום לצמיתות לפי כתובת IP ולמחוק את כל ההודעות שמורידות את הפורום לתחחתית שלא היתה כמותה בפרדס. מי שיש לו בעיה ולא רוצה להיות כאן, אף אחד לא מצמיד אקדח לרקה ומחייב אותו להיות כאן. כולל אותך סי.אל או איך שאת קוראת לעצמך באנגלית (אין לי כח להעתיק) פשוט כואב לראות וגם "הדף" כבר לא יכול לסבול. מבקשת מכם לעזוב אותנו לנפשנו ולתת לנו להמשיך בעשיה המבורכת. ולכן מנהלות, מחזקת את ידיכן, התעלמנה מכל הרוע ותתחילו לפעול למען פורום שקט יותר. מי שעושה את כל הבלאגן הם יושבי הפורום, אז שלא יבואו להתלונן. נא לנעוץ ולא להגיב להודעה זו.

ניטור הודעות

שכל הודעה שגולש בפורום כותב, עוברת אישור. אם ההודעה מכילה תוכן פוגעני, היא לא תפורסם. פשוט ההודעה לא תפורסם אוטומטית כשלוחצים על "שלח". אם טרולים כדוגמת אלה שנכנסו לכאן אין את היכולת לעצור את עצמם ולחשוב, הניטור עושה את זה בשבילם. פשוט יש מעקב על ההודעות. מקוה שהסברתי נכון.

בוקר נפלא צודקת רק הסבירי איך עושים

ראית מה כתבה השובבה עלי ועל ילדיי חבל שלא רוצה להיפגש איתי כמו שכתבה אבל לא חשוב הרבה נתינה מהלב יותר חשוב משטויות של מישהי שמשעמם לה בחיים

cial 1

New member
מבקשת ממך יפה לחשוב מיכליתשלהצאט

האם החפשתי אדם כאן את אף אחד אני הגבתי כמו שנאמר חופש ביטוי גב' מיכלית אני אדם הכי הגון כאן. האם כואב לך אישית שאני מגינה על נירה לא נכון. אז בבקשה לבדוק כול מה שכתבתי הכול היה נגד אנשים שנכנסים בכול מיני ניקים שמקים.. ונכון היה לי גם נגד מימי והים הכול בסדר היא יכולה להעיד על כך וכול מי שפג בי היה בי חובה לספר ולהדיש זאת ואני לא יחידה שוב רק אלי את פונה. מבקשת ממך. ברגע זה ביקשתי סילחה ממך כי לא ידעתי מי זו גרית? ואני לא ראיתי את הודעת הנעצה לפני. כי אני לא מבינה למה חשבתי רק הנהלת הפורום מותר לה לעשות הודעה בנעצה. יש לי עוד הרבה מה ללמוד? ויש עוד אם עכשיו ברגע זה נירה63 מנהלת הפורום או נעמי פסי מבקשות ממני לעזוב אני בכבוד אעזוב. היה מכבוד שלך לתת בהכללה ולא בשם שלי. עד כאן. נכון בלילה לא היה אף אחד וצחקנו קצת ולך ולא לאף אחד בעולם לא יכול לקחת ממך או ממני את הצחוק. יש גם אנשים שנולדים עם הומור אולי מופרז??? יום טוב לך ומכבדת גם את דעתך במחיקות אני לני שאת חשבת על כך ביקשתי אישית זאת מי נירלה וזה כתוב עוד מיוום חמישי אחורה.. בתאריך 23.11.007 מתבקשת לבדיקה.

טליW

New member
מיכלית, חייבת להגיב!!!

התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!

גם אני ואפילו מאוד ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את מוזמנת לבוא לבקר (אחרי השיפוצים-בעוד כשבועיים אני מאמינה שנסיים
)

למעלה