יוצאת לאור

אלפית

New member
יוצאת לאור ../images/Emo42.gif

זהו. החלטתי שמספיק להיות פרזיטית, לקרוא אתכן בשקט-בשקט ולא לתת שום input. בעיקר רציתי להגיד לכולכן (וסליחה על הפניה בלשון נקבה, אבל במקרה זה הרוב הנשי הוא הקובע) שיצרתן פה פינה מופלאה, לדעתי, של חום ופירגון. פורומים אחרים קמים ונופלים, מאבדים עניין ונקלעים לוויכוחים ומאבקי כוח, כאילו אין מספיק מזה במקומות אחרים ... אבל פורום "נשואים טריים" חי, בועט (משמחה בלבד, כמובן), ונשאר טרי. מי שטוען ש"אישה לאישה זאב" צריך להישלח הנה להסתכלות! ואני, כל מה שיש לי להגנתי, בלשלב הזה, הוא שאנחנו נשואים שנה וקצת, ושעכשיו, אחרי שעשיתי את הצעד הראשון, אני מקווה לקחת חלק קצת יותר פעיל. א.

fila

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון
תספרי לנו קצת עליכם.....

אלפית

New member
איזה כיף לקבל תגובות כל כך מהר !

... חשבתי שכבר לא יהיה כאן אפ-חד בשעה כזו (כולם מתקרבלים להם זוגות-זוגות על הספה מול הטלוויזיה, ורק אני בוגדת עם התמכרות חדשה שמתחילה לה ...) לספר קצת עלינו ... וואו. תני לי להסביר לך, FILA ... אני מקווה שלא אביך אותך כשאומר שכבר התרשמתי מההודעות שלך כאן ... ואת די דיסקרתית ... נראה לי שאני אפילו יותר פנאטית ממך בעניין (אז אולי תלמדי אותי איך להשתחרר קצת). אפילו הבטחתי לעצמי לא להסגיר את שמו של בנזוגי, אשר יקרא, להלן, "בנזוגי", ושתביני, השם שלו נפוץ לפחות כמו "משה" ... ושמופית כבר הזמינה תמונות ... אתן פשוט עוד לא יודעות עם מי יש לכן עסק !
(דווקא עם אייקונים אני כן מסתדרת) הייתי צריכה לבחור בניק "רקפת מסתתרת מתחת לסלע" במקום "אלפית", מעבר לעובדה שאני ממש, אבל ממש, לא פוטוגנית, מזל שיש כשרונות אחרים ... אבל ברצינות ... יש מצד אחד רצון לספר ולשתף, מן צורך אנושי שכזה, ואני מרגישה כאן די בנוח, אבל מאיפה לי שגב´ X שקשורה אלי בקשר משפחתי Y ושעולם המחשבים לא ריחוק מליבה, לא תקרא ותזהה ... לדוגמא ... אה ... את המפגש המשפחתי בשבוע שעבר וכל מה שאני חושבת על ההתנהגות שלה באותה ההזדמנות? אופס. כנראה שהניק "מחלת הרדיפה" הוא ההולם ביותר ?! א.

הילית*

New member
חייבת לציין שאת כותבת מקסים

ואם זאת הכוונה כשרון אז את אכן מוכשרת מאוד !

fila

New member
../images/Emo13.gifלא מביכים אותי כ"כ מהר../images/Emo6.gif

ממש אין לי בעיה עם דיסקרטיות...נהפוך הוא אני מאוד מבינה את אלה שמעדיפים להשאר אנונימיים ולדעתי כל אחת בפורום הזה מכבדת זאת עודה שלמרות שאני כאן מאז פתיחתו של הפורום אף פעם לא ניסתה אפילו אחת מהבנות לשאול משהו שעשוי היה לחשוף את זהותי לכן הרגשתי בעצמי בטוחה יותר כן לחשוף דברים אישיים ולחלוק עם הבנות לאו דווקא בפורום אלא במסרים אישיים שיחות בצ´ט והשיא מבחינתי היה שהגעתי למפגש הפורום ביום חמישי האחרון. אני מודה שחששתי מאוד אבל באתי ומצאתי בנות מקסימות ממש כמו שהן כאן בפורום. כשביקשתי שתספרי לנו קצת עליכם התכוונתי לדברים כלליים בלבד נוסח ,"קווים לדמותה של אליפית ובעלה "משה"- גיל עיסוק וכיו"ב
אבל קחי את הזמן שלך אני מניחה שאם תשארי פה תחושת ה"שיתוף" תדבק גם בך
שלך

שמופית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לפורום שאוהב סיפורים, שאלות, פירגונים, אמוטיקונים
ותמונות

dorlim

New member
ברוכה הבאה ו... את יכולה להרגיש בנו

לא כולם/ן חשפו את עצמם

הילית*

New member
ברוכה הבאה !

באמת יש פה אוירה נפלאה שנבנתה בפורום הקודם אז ברוכה המצטרפת !

Ronnie*

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

את באמת כותבת יפה מאוד... ואת צודקת בחשאיות שלך... אבל באיזשהו שלב, זה פשוט נהיה קשה לא לספר דברים (לפחות אצלי
).

danaziv

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

תרגישי בנוח,לאט לאט ובקצב שלך תשתפי אך ורק במה שיתאים לך, בכל מקרה מקבלים אותך בזרועות פתוחות
ולגבי גברת x את יכולה להמשיך לקרוא לה כך

אתי@

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תרגישי בנוח לחשוף רק מה שמתאים לך
(כולנו יודעים שמה שמתאים זה עניין מאוד גמיש ומשתנה
)

rona25

New member
ברוכה הבא אלפית

ואם את באמת כמו שמרמז שמך (הלקוח מ"שר הטבעות") אז את בוודאי בנאדם רגוע, שלו, הרמוני ואסתטי...
ועכשיו ברצינות - גם אני הרגשתי חשש כבד להיחשף בהתחלה - אולי מישהו מבין מכרי יקרא אותי ויזהה אותי, וגם אני לא נחשפת בשמי האמיתי - אבל חוץ מהשם כל השאר אמיתי ועם הזמן נפתחתי יותר וחשפתי על עצמי הרבה מידע ומי שירצה - יוכל לעשות מעקב היום ולדעת מי אני...(ושיבושם לו) אז כמו שאתי אמרה - תחשפי רק מה שמתאים לך ובקצב שלך.

bagal

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה...../images/Emo65.gif

ושיהיה לך פה רק כיף וכיף ועוד פעם ....כיף..

אז קודם כל ברוכה הבאה למשפחתנו

ואין לי הרבה מה להוסיף , תרגישי חופשי , את לא חייבת להיחשף, מתי שיבוא לך אנחנו פה.

למעלה