יוצאת לדרך.... חיזוקים יתקבלו בברכה :)

nanka4

New member
יוצאת לדרך.... חיזוקים יתקבלו בברכה :)

ביום ראשון הלכתי להתייצות נוספת אצל רופא פריון, שהיה אופטימי וחייכן עד בדיקת ה FSH שלי..... 17 + משהו.
אמר שהסיכוי להריון טבעי אצלי הוא 1-1.5%, או קיי את זה נראה כבר הבנתי.
לדעתו שווה להתחיל בהפריה שכן גם פעם קודמת זה מה שהניב תוצאה נהדרת שיושב כרגע לידי.
אז אחרי כל החושבים עם עצמי בעיקר, החלטתי לצאת לדרך, השבוע הולכת לעשות בדיקת AMH, מישהי יודעת תוך כמה זמן יש תשובה?

מה שמכעיס אותי מאוד זה שאף אחד לא הדליק את הנורה האדומה - הלכתי אחורה, לפני 6 שנים ה FSH שלי היה 9.7, שזה מאוד גבולי. עכשיו אני מבינה למה העבירו אותי די מהר ל IVF.
לפני שנתיים בדיקה שגרתית והתוצאה הייתה 12.5, הרופא הנשים המטפל לא אמר כלום..... למה?
אם הייתי מודעת למצב הייתי מתאפסת על עצמי והולכת לטיפולים כמה שיותר מהר.
משתדלת להאמין שנזכה לעוד אוצר, כל דרך תבורך!
מאחלת לכולן בשורות טובות.

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....
&nbsp
את לא הראשונה שזה קורא לה, וזה מאד מכעיס.
הייתי מצפה שהרופא יעדכן על המצב, וישאיר לך את ההחלטה.
אני לא מצפה שרופא ילחץ על מטופלת אבל הוא צריך להציג לה את העובדות - ו9.7 היה כבר מעל הנורמה, לא גבולי.
לא כתבת בת כמה את, אבל אם הגיל שכתוב לך בכרטיס נכון את מהבנות האלה שקורה אצלהן תהליך של ירידה מוקדמת ברזרבה השחלתית, כיון שכך הרופא היה צריך להתריע על כך במיוחד, כי רוב הנשים מניחות שעד גיל 40 עוד הכל בסדר, ויש בנות שאצלן כבר בגיל 30 המצב כמו בגיל 40, אין סיבה שהן יבינו את זה לבד.
אז באמת כדאי להעלות הילוך ולהזדרז.
לגבי הבדיקה אני לא יודעת כמה זמן לוקח לקבל תשובות.
&nbsp
שיהיה בהצלחה

nanka4

New member
תודה יקירה....

לגביי הגיל אני בת 32, צעירה כמו שרבים אומרים........ לפעמים מרגישה הרבה יותר (השלחות שלי ) לרוב מרגישה פחות (עובדת עם ילדים ואוהבת להשתגע)

באמת מכעיס ואפילו עצוב שאף רופא ועברתי כמה יועצים בטיפולים לפני 6 שנים, לא חשב לעדכן על דבר כה חשוב
אבל טוב, את הגלגל לא ניתן להחזיר אבל להסתכל קדימה ולקוות לטוב אפשר תמיד

היום עשיתי את בדיקת AMH עוד שבועיים תוצאות - מתפללת לטוב

רופא הפריון אמר שצריכה לעשות מחדש את הבדיקות הגנטיות, אשמח לדעת לאן כדי לפנות, דרך הקופא או פרטי?

האם צריך שוב צילום רחם? עשיתי לפני 6 שנים וגם הסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית
תודה רבה על המענה המהיר!!!

המשך יום נהדר

anguly

New member
אם את הולכת להפריה

אז אין צורך בצילום רחם.
לגבי הסטרוסקופיה, אם ילדת בקיסרי ולא עשית אחרי הקיסרי, אז כדאי, אם לידה רגילה, אז לא.

nanka4

New member
תודה רבה

אכן הולכים להפריה,
את הנסיך ילדתי בלידה רגילה

אז יש קצת נחת!
שוב תודה :)

spirt20

New member
גם עם הרזרבה נמוכה

הביציות איכותיות וצעירות ולכן רמת הפוריות שלך לא כמו של בת 40 אלא רק הכמות. אז התשובה לא מדוייקת, שיהיה בהצלחה

anguly

New member
אני לא מבינה מה את רוצה לומר בזה?

שטוב שהרופא לא אמר כלום כי הכל מצוין ולמה להתריע שיש בעיה?

spirt20

New member
היי

לא בכלל לא, אני רוצה להגיד שאפשר להשיג הריון גם עם הנתונים הנל, ולבדוק מדוע אין השרשה:,לבצע היסטוסקרופיה , או בדיקת קרישיות ? , להתייעץ עם רופא נוסף, לבדוק את איכות העוברים?, לנסות פיפל?, אספירין ?... ולא להתייאש . זה מה שניסיתי להגיד, למה להתעצבן ??. בכל אופן אני לא רופאה, תקשיבי לרופא ולעצמך, את יודעת הכי טוב
שיהיה בהצלחה בכל דרך בה תפני

nanka4

New member
היי

קודם כל מקווה מאוד שתהיה השרשה בטיפול הראשון ואצא בידיים מלאות!!!!

האם כוונתך להרשרשה טבעית?

אני חוזרת לטיפולים כיוון שלא יצא לבד במשך כמה שנים,
יש בבית ברוך השם ילד מטיפולים קודמים, למרות הדרך הארוכה והקשה והפסקות באמצע, הריון הושג בהפריה השניה. את הטיפול שבאמצעותו הושג הריון עשיתי אחרי הסטרוסקופיה ניתוחית.
אשמח לקצת יותר פרטים למה לדעתך שוב הסטרוסקופיה והבדיקות הנוספות שכתבת
חשוב לי לקבל תמונה יותר ברורה

spirt20

New member
היי מאמי התבלבלתי בתשובה

בהקשר אלייך ולהודעה הקודמת לא התכוונתי שלא טוב שהרופא התריע להזדרז ... במיוחד שההריון הקודם והמבורך הושג אחרי מסע והפריה. רציתי רק להגיד שלמרות שהרזרבה די נמוכה, אגב בתאכלס רק לפי התגובה אפשר לדעת, זה שאת שצעירה אומר שהביציות שלך צעירות ולכן רמת הפוריות שלך היא לא כמו של אישה בת 40 !! במידה ויושגו עוברים סיכוייך שווים לקליטה כמו לנשים בנות גילך, לעומת נשים מבוגרות שסיכוייהם טובים אך פחותים בשל האיכות והגיל הגנטי של הביצית. בכל אופן ממליצה לבצע היסטוסקרופיה לפני התהליך !!:/)בהצלחה מאמי כבר הרית בעבר אז את יודעת שאת מסוגלת

spirt20

New member
היי מאמי התבלבלתי בתשובה

בהקשר אלייך ולהודעה הקודמת לא התכוונתי שלא טוב שהרופא התריע להזדרז ... במיוחד שההריון הקודם והמבורך הושג אחרי מסע והפריה. רציתי רק להגיד שלמרות שהרזרבה די נמוכה, אגב בתאכלס רק לפי התגובה אפשר לדעת, זה שאת שצעירה אומר שהביציות שלך צעירות ולכן רמת הפוריות שלך היא לא כמו של אישה בת 40 !! במידה ויושגו עוברים סיכוייך שווים לקליטה כמו לנשים בנות גילך, לעומת נשים מבוגרות שסיכוייהם טובים אך פחותים בשל האיכות והגיל הגנטי של הביצית. בכל אופן ממליצה לבצע היסטוסקרופיה לפני התהליך !!:/)בהצלחה מאמי כבר הרית בעבר אז את יודעת שאת מסוגלת

בהצלחה!

כן, גם אני גיליתי כמה דברים מאוד מאכזבים ומעצבנים, כולל סתירות בין דברים שרופאים שונים אומרים, שכל אחד מהם אומר באופן נחרץ!
מאחלת המון הצלחה! הלוואי שסבב ראשון יניב כבר הריון בריא ושלם, ושעוד שנה פלוס כבר יישבו ליידך שניים (פשוט כי לוקח כמה חודשים עד שהם לומדים לשבת
), ולכי תדעי, אולי אפילו שלושה

nanka4

New member
אמן אמן אמן

כל כך מכעיס להתאכזב דווקא מאלה שאמורים לעזור לך

אבל טוב הולכים קדימה, אצלי תמיד אני צריכה להילחם על כל דבר טוב
אז הנה עוד "מבצע" קטן בדרך - נעבור גם אותו וכמו שכתבת בעוד שנה וקצת בעזרת השם יישבו לידי שניים/שלושה.......
ומקווה שגם ליידך!!!!!!

אמן!

בהחלט הזוי!
זה גם מחזיר אותי לשיחות למוקד האחיות של מכבי כשהיה לי דימום קל בהריון ולא שאלו אותי את סוג הדם וזה חשוב עבורי (שלא לומר יכול להיות קריטי).

דנית 1978

New member
שמתי לב שרופאים לא ממהרים לשלוח לטיפולים

הם מצפים שתוך כדי ההריון יבוא טבעי.

ככה שמתי לב.

בהצלחה לך חמודה! שתצליחי על הפעם הראשונה! הלוואי!

nanka4

New member
הלוואי!!!!

דווקא במקרה שלי, הפעם שני הרופאים שהלכתי ישר כיוונו לטיפולים וישירות להפרייה

וכן נתנו לי להבין שטבעי כנראה שזה לא יקרה

בהצלחה בבדיקה שלך!!!

mayconet

New member
בטח!!!

בודאי שתזכו לעוד אוצר!
אין סיבה שלא.
תודה לאל על ivf!