יוצאת לה שן יוצאת לה שן!!!!!!!!!

יוצאת לה שן יוצאת לה שן!!!!!!!!!

אכלנו מרק בכף, ופתאום הרגשתי משהו קשה...מנקש! יש יש יש!!!!!!! שבועיים מינוס יום לפני גיל שנה, יש לה שן אחת. קטנטנה! ושוב התמוססה עוד דאגה... אח......נחת...נחת....... מזל טוב לגלי, על השן! מאמא האוהבת!

Iris-1

New member
מזל טוב. מזל טוב ../images/Emo65.gif

זה אחרי הבכי אתמול אין שיניים. כל הכבוד לגלי הגיבורה.

דיאנה1

New member
מזל טוב על השן! מנקים עם מברשת

קטנה ורכה לתינוקות, או עם גאזה רטובה. בלי משחה, או עם מעט מאד - כגודל הציפורן שלה, עם משחה מיוחדת לתינוקות. אז אפשר לעשות על האש

גלי לא מהמתאפקות...

אז מה אם אין שיניים - סטייקים באל-גאוצ´ו/קולומבוס היא טוחנת ממזמן! תכיני, תכיני את המנגל!

מברשת שיניים קטנה ומשחה לילדים

אחותי שלחה לי מניו יורק מין אצבעון קטן ששמים על האצבע של ההורה וזה מברשת שיניים, זה ממש מעולה צריך לבדוק אם יש את זה בארץ., אולי מישהי כאן מכירה?

אני קניתי כזה וזה נחל כשלון חרוץ

איה, שמכניסה כל דבר לפה, מוכנה להכניס דברים לפה רק כשזה על דעת עצמה, לא כשזה בא ממני. לא הולך לא מברשת, לא אצבעון. נאדה. אז נותנים לה לשחק עם המברשת, שתפתח יחס חיובי, ופותחים תוכנית חסכון לשלם לרופאים שיניים....

בגלל שאני עוד בבית, ואנחנו מתעוררות

יחד, גלי גם מלווה אותי לצחצוח השיניים. יש לה מברשת כמו שלנו, והיא מחקה אותי כבר כמה שבועות. עכשיו אני אקנה לה מברשת של תינוקות, ונצחצח על אמת יחד.

גם לנו יצאה שן חדשה למעלה - ושאלה!

אז יש לנו שתיים ישנות למטה מלפני 4 חודשים ועכשיו שן שלישית. ואני אשמח לברר איפה קונים את המישחות או המיברשות - יש בסופר פארם מה צריך להיות כתוב, יש שפ גם את האצבעון הזה?????? עד עכשיו לא כ"כ צחצחנו, כי היא בעיקר עם ציצי, ולא ידעתי...... אז הודות לכן אנחנו עכשיו יודעים יותר! ומה קורה כשמניקים בלילה, אז לא מצחצחים- אז, בעצם זה לא ממש צחצוח ללילה שלם לא?!

למעלה