יוצאת לסרט -חופשת קיץ - קרוב ללבך
A amigoro New member 10/2/08 #1 יוצאת לסרט -חופשת קיץ - קרוב ללבך ../images/Emo197.gif../images/Emo6.gif
ר רונית 1031 New member 10/2/08 #3 תגידי יש איזה סרט שעוד לא ראית../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif
A amigoro New member 10/2/08 #4 חזרתי- כן יש ויש סרטים -חזרתי בדכאון הסרט שכלכך מדברים עליו - כבד ,על דתיים ליטאים - הרבה שתיקות,מוסיקה איטית , טרגדיה . המשחק אמנם טוב , אבל לא ממליצה- היה לנו קשה לראות.
חזרתי- כן יש ויש סרטים -חזרתי בדכאון הסרט שכלכך מדברים עליו - כבד ,על דתיים ליטאים - הרבה שתיקות,מוסיקה איטית , טרגדיה . המשחק אמנם טוב , אבל לא ממליצה- היה לנו קשה לראות.
ש שויי New member 10/2/08 #5 ../images/Emo201.gif אמיגורו קחי חיבוק לא לימדו אותך לצאת באמצע הסרט? השחקנים לא יעלבו. זה היתרון של סרטים על הצגות.
../images/Emo201.gif אמיגורו קחי חיבוק לא לימדו אותך לצאת באמצע הסרט? השחקנים לא יעלבו. זה היתרון של סרטים על הצגות.
ס סבא אלי 6 New member 10/2/08 #6 גם אני יצאתי באמצע הצגה../images/Emo122.gif שם ההצגהסוחרי הגומי מסופר על סוחר שנתקע עם מלאי של ...אז יצאנו באמצע ובגלל זה ההצגה נמשכת עד היום כי הסוחר לא גמר את המלאי לעשות מלימון לימונדה
גם אני יצאתי באמצע הצגה../images/Emo122.gif שם ההצגהסוחרי הגומי מסופר על סוחר שנתקע עם מלאי של ...אז יצאנו באמצע ובגלל זה ההצגה נמשכת עד היום כי הסוחר לא גמר את המלאי לעשות מלימון לימונדה
ס סבא אלי 6 New member 10/2/08 #7 מה חשבת לראות..יהודים דתיים ליטאים יוצאים לחופשה לעשות מלימון לימונדה
ס סבסבתא ל 9 New member 10/2/08 #8 גם אנחנו לפני המון שנים יצאנו מהצגה היינו עייפים והלכנו להצגה "שירה" של עגנון. לא הבנו את השפה , לא הבנו מה רוצים מאיתנו, הבנו שצריך לקום בהפסקה וללכת הביתה. אני חושבת שזו הפעם היחידה שעזבנו הצגה באמצע. סרט עזבנו בתקופת הדרייב אין. נרדמתי באוטו ויהודה התניע אותו והעיר אותי בבית.
גם אנחנו לפני המון שנים יצאנו מהצגה היינו עייפים והלכנו להצגה "שירה" של עגנון. לא הבנו את השפה , לא הבנו מה רוצים מאיתנו, הבנו שצריך לקום בהפסקה וללכת הביתה. אני חושבת שזו הפעם היחידה שעזבנו הצגה באמצע. סרט עזבנו בתקופת הדרייב אין. נרדמתי באוטו ויהודה התניע אותו והעיר אותי בבית.
S stp51 New member 11/2/08 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif
A amigoro New member 11/2/08 #10 יצאתי מסרט לא פעם - אבל הסרט והסוף היה מרתק הסרט עשוי טוב - הטרגדייה בסוף מדכאת.
י יהודיתעדנה New member 11/2/08 #11 ואנייצאתי מההצגה "המלך ליר" של הקאמרי עשר דקות אחרי שהתחילה. משהו מחריד. עומדים שחקנים על הבמה ושותקים, עד כדי כך שאנשים סביב שאלו מה קורה שם. רבים יצאו מההצגה.
ואנייצאתי מההצגה "המלך ליר" של הקאמרי עשר דקות אחרי שהתחילה. משהו מחריד. עומדים שחקנים על הבמה ושותקים, עד כדי כך שאנשים סביב שאלו מה קורה שם. רבים יצאו מההצגה.