יוצאת מהארון בחשש......

יוצאת מהארון בחשש......

הי בנות, יוצאת מהארון בחשש..... שבוע 6 עוד 3 ימים אלך לראות דופק...... האובדן של ההריון הקודם לצערי היה יזום בגלל בעיות גנטיות שהיו ידעות לנו שככה יכול ההריון להסתיים. ההריון הקודם לווה בלחץ מאד גדול מפני הלא נודע (הריון ראשון, ספונטני ואחרי טיפולים שלא צלחו) הפעם אולי בגלל שאני יודעת מה הלו"ז, יודעת מה הולך לקראות זה פחות מלחיץ (יותר מלחיץ כרגע שעוד לא מצאתי עבודה) אני גם יודעת שיש סיכוי של 50% להמשך הריון ויש 50% שלא ושכרגע אני מרגישה פה דיירת זמנית
בכלל ההריון הזה מרגיש אחרת.... ידעתי שאני בהריון עוד לפני האיחור במחזור, מבחינת לבוש וכו' אני מאורגנת (נשאר הכל מפעם קודמת) הבחילות הרבה פחות קשות מפעם קודמת....רק העייפות נשארה
מקווה שהפעם גם התוצאה של הבדיקה תסתיים אחרת וההריון ישאר.......... מרגישה ששוב אני עומדת בכניסה למועדון ולא יודעת אם הדורמן יתן להיכנס או לא. זהו.... מקווה שהגעתי לפינה הנכונה ולמקום הנכון ושתקבלו אותי לשורותיכן גם אם אני עוד לא יודעת אם אני באמת פה או לא וכמה זה זמני. נגה

ספרקית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך המון הצלחה! מקווה שההריון הזה יהיה ההריון המנצח שלך! באיזה שלב את אמורה לדעת אם הכל בסדר? הנה מנה קטנה של אופטימיות לשעת צהריים מוקדמת: גם אני הייתי באותה סירה. בעיה גנטית קשה שניתן לאבחן רק בשבוע 16. אחרי שתי הפלות בגלל הבעיה, עברתי שליש ראשון חרדתי מאוד שהתגלה כהריון תקין לחלוטין. בעוד שבועיים האפרוח הזה יחגוג שנה

תודה רבה על קבלת הפנים החמה

בשבוע 11 עושים בדיקת סיסי שילייה ואז זה תלוי מעבדה אבל עד 3 שבועות מהבדיקה צריך לקבל תוצאה. הגרידה התבצעה בשבוע 15+ תודה רבה על המנה של האופטימיות
טעימה לי מאד בתור א.צהריים

ספרקית

New member
בוקר טוב

מצטערת על התגובה המאוחרת, נותקתי מהאינטרנט לכמה ימים (ניתוק משמח - חופשה משפחתית
). את מוזמנת לשפוך כאן את כל החרדות (שאני מניחה שילכו ויתגברו לקראת מועד הבדיקה). אני אישית הסתובבתי חסרת מנוחה כל השליש הראשון ואת השבוע האחרון לפני הבדיקה העברתי ללא שינה בכלל
. מקווה שלך זה יעבור יותר בקלות. ואם לא, אז שלפחות יסתיים בבשורות משמחות כפי שהיה אצלי. אנחנו כאן כדי להקשיב ולתמוך

ניובה

New member
מחזיקה לכם את כל האצבעות!! ../images/Emo249.gif

יו נגה, איזה פחד. בטח שאת במקום הנכון, אם יש משהו שמאחד כאן את כולן זו ההכרה שאנחנו לא יודעות או לא בטוחות כמה זמן נוכל להשתייך, כל אחת מסיבותיה היא (וחלילה אני לא ממעיטה בסיבות שלך להיות זהירה ברגשותייך, זה אכן מאיים מאד מאד). אני בטוחה שכולנו נשמח לוות אותך בבדיקות ובחרדות ובתקווה זה יהיה ליווי ארוך ארוך. חיבוקים, ניובה

../images/Emo24.gif

לא פשוט מקווה שהפעם ההריון הזה יהיה שונה בעז"ה וכן הגעת למקום הנכון, כולנו פה מרגישות בהיסוס לגבי ההריונות בעז"ה שעולנו נסיים בידיים מלאות בריאות ושלמות.

מקוםבלב

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב יקרה,

כיף שאת פה. בהצלחה בבדיקה והרבה איחולים להריון ארוך בריא ותקין.

למעלה