עוגיית מזל36
New member
יוצאת מהארון בחשש......
הי בנות, יוצאת מהארון בחשש..... שבוע 6 עוד 3 ימים אלך לראות דופק...... האובדן של ההריון הקודם לצערי היה יזום בגלל בעיות גנטיות שהיו ידעות לנו שככה יכול ההריון להסתיים. ההריון הקודם לווה בלחץ מאד גדול מפני הלא נודע (הריון ראשון, ספונטני ואחרי טיפולים שלא צלחו) הפעם אולי בגלל שאני יודעת מה הלו"ז, יודעת מה הולך לקראות זה פחות מלחיץ (יותר מלחיץ כרגע שעוד לא מצאתי עבודה) אני גם יודעת שיש סיכוי של 50% להמשך הריון ויש 50% שלא ושכרגע אני מרגישה פה דיירת זמנית
בכלל ההריון הזה מרגיש אחרת.... ידעתי שאני בהריון עוד לפני האיחור במחזור, מבחינת לבוש וכו' אני מאורגנת (נשאר הכל מפעם קודמת) הבחילות הרבה פחות קשות מפעם קודמת....רק העייפות נשארה
מקווה שהפעם גם התוצאה של הבדיקה תסתיים אחרת וההריון ישאר.......... מרגישה ששוב אני עומדת בכניסה למועדון ולא יודעת אם הדורמן יתן להיכנס או לא. זהו.... מקווה שהגעתי לפינה הנכונה ולמקום הנכון ושתקבלו אותי לשורותיכן גם אם אני עוד לא יודעת אם אני באמת פה או לא וכמה זה זמני. נגה
הי בנות, יוצאת מהארון בחשש..... שבוע 6 עוד 3 ימים אלך לראות דופק...... האובדן של ההריון הקודם לצערי היה יזום בגלל בעיות גנטיות שהיו ידעות לנו שככה יכול ההריון להסתיים. ההריון הקודם לווה בלחץ מאד גדול מפני הלא נודע (הריון ראשון, ספונטני ואחרי טיפולים שלא צלחו) הפעם אולי בגלל שאני יודעת מה הלו"ז, יודעת מה הולך לקראות זה פחות מלחיץ (יותר מלחיץ כרגע שעוד לא מצאתי עבודה) אני גם יודעת שיש סיכוי של 50% להמשך הריון ויש 50% שלא ושכרגע אני מרגישה פה דיירת זמנית