יוצאת מהארון.. ומצטרפת רשמית

funcake1

New member
יוצאת מהארון.. ומצטרפת רשמית

נעים מאוד, אני צופה, קוראת ו"מתייעצת" פאסיבית בשני הפורומים הנהדרים האלו, והגיע הזמן לצאת קצת מהפאסיביות.. היסטוריית בצק הסוכר שלי היא קצרה, אך מהנה. לפני מספר חודשים השתתפתי בקורס בסיסי בשוגה, ומאז עושה מדי פעם עוגות במתנה לחברים/משפחה וכו', כשבעצם הכל הוא אימון לעוגת יומולדת שנתיים של בני בעוד כ-4 חוד'. העוגות שלי, כמובן, מאוד חובבניות, לא "נקיות" ומדויקות כמו של רבות מכן, אך אני מאוד נהנית מההכנה ומהתגובות הנלהבות של מקבלי העוגה (להפתעתי, גם שהיא יוצאת זוועתית
). מצרפת לעיונכן את שתי העוגות היחידות שיש לי כרגע על המחשב, היתר עוד בסלולרי, עם בעיית העברה למחשב. העוגה הראשונה יצאה ממש אסון - עקומה, פצועה ושרוטה, מלאה קורנפלור (עבדתי בלי מזגן בלילה חם). אני חושבת שזו הייתה טעות של מתחילים מכל הבחינות - גם בחירת העןגה הספציפית, וגם מעין "פעירות" של התחלה וחוסר הבנה של המורכבות. אחרי עבודה של 5 שעות, כמעט נשכבתי על הרצפה ומיררתי בבכי
, אבל כאמור, באופן מפתיע, ההורים של תינוק היומולדת היו מרוצים עד הגג (כנראה מזל שהם חברים טובים..). מה שכן - למדתי ממנה ה-מ-ו-ן, וזה הכי חשוב.

funcake1

New member
לא מצליחה לצרף את הקובץ,

מאוחר מדי להילחם עם תפוז. אנסה שוב מחר. לילה טוב

funcake1

New member
אני שוב מזדעזעת כשאני רואה את התמונה ../images/Emo4.gif

funcake1

New member
ועוגה נוספת שהכנתי לחברה של חברה

הייתי יותר מרוצה ממנה, למרות שיש בה מיליון פאקים, בעיקר בציפוי שמשום מה סירב להתיישר, ובסוף נותרו קפלים מכוערים. כשרואים את התמונות על במחשב, בגדול, פתאום רואים את כל הבעיות וכמה שהעוגה רחוקה מלהיות מושלמת. נראה לי שלפעמים עדיף להסתכל על התמונות במסך הקטן של המצלמה...

funcake1

New member
ממשיכה להפציץ אתכם בתמונות

לרגל העובדה שהבן שלי חולה, ושאני איתו בבית, נתקפתי בנכונות נדירה להתפתחות טכנולוגית. הורדתי תוכנה להקטנת תמונות, הורדתי את אינספור התמונות מהסלולרי למחשב. אני ממש מרגישה בחזית הטכנולוגיה (כמה שאני מזדקנת....
). תמונה של עוגה נוספת, ליומולדת של אחייניי החמודים. למרות שזו העוגה האחרונה שהכנתי, היתה לי בה רגרסיה מבחינת התוצאה. גם לא הייתי באמת במצב רוח ועם סבלנות לזה, ומסתבר שזה משמעותי, וגם הדבקתי לראשונה את האלמנטים יבשים, והשתמשתי ברויאל, אז העוגה מאוד מלוכלכת. מעבר לזה, הבצק התייבש מאוד מהר, וכבר בבוקר שאחרי, הכל התמלא בסדקים, וחלקים רבים נשברו, והייתי צריכה להדביק שוב ושוב, מה שתרם ללכלכוכי רויאל בכל מקום.. ההישג ה"אמנותי" היחיד בעוגה הזו הוא הצבע של הפיל. לא מצאתי צבע מאכל אפור, אז ערבבתי סגול וירוק-חאקי, ויצא אפור לתפארת. הפתעתי את עצמי! וההישג האמיתי הוא התגובה של האחיינים, שפשוט קרנו מאושר, והתנפלו על העוגה כדי לתפוס להם חיה לכרסם. וזה מה שהכי חשוב בעצם, לא?

funcake1

New member
עוגה למסיבת רווקות של גיסתי

הפעם הראשונה שפיסלתי דמות עומדת, דרך ניסוי וטעיה. מודה שלא הייתה לי סבלנות לעשות כל דבר מהתחלה ברגע שלא יצא מושלם, אז ככה זה נראה..

funcake1

New member
אחרון ודי..

סוכריות מתנה שהכנתי למשתתפות במסיבת הרווקות הנ"ל. התמונה גרועה, צולמה באישון לילה, בתאורה חלשה, בסלולרי...

למעלה