יוצאת מהארון.. ומצטרפת רשמית
נעים מאוד, אני צופה, קוראת ו"מתייעצת" פאסיבית בשני הפורומים הנהדרים האלו, והגיע הזמן לצאת קצת מהפאסיביות.. היסטוריית בצק הסוכר שלי היא קצרה, אך מהנה. לפני מספר חודשים השתתפתי בקורס בסיסי בשוגה, ומאז עושה מדי פעם עוגות במתנה לחברים/משפחה וכו', כשבעצם הכל הוא אימון לעוגת יומולדת שנתיים של בני בעוד כ-4 חוד'. העוגות שלי, כמובן, מאוד חובבניות, לא "נקיות" ומדויקות כמו של רבות מכן, אך אני מאוד נהנית מההכנה ומהתגובות הנלהבות של מקבלי העוגה (להפתעתי, גם שהיא יוצאת זוועתית
). מצרפת לעיונכן את שתי העוגות היחידות שיש לי כרגע על המחשב, היתר עוד בסלולרי, עם בעיית העברה למחשב. העוגה הראשונה יצאה ממש אסון - עקומה, פצועה ושרוטה, מלאה קורנפלור (עבדתי בלי מזגן בלילה חם). אני חושבת שזו הייתה טעות של מתחילים מכל הבחינות - גם בחירת העןגה הספציפית, וגם מעין "פעירות" של התחלה וחוסר הבנה של המורכבות. אחרי עבודה של 5 שעות, כמעט נשכבתי על הרצפה ומיררתי בבכי
, אבל כאמור, באופן מפתיע, ההורים של תינוק היומולדת היו מרוצים עד הגג (כנראה מזל שהם חברים טובים..). מה שכן - למדתי ממנה ה-מ-ו-ן, וזה הכי חשוב.
נעים מאוד, אני צופה, קוראת ו"מתייעצת" פאסיבית בשני הפורומים הנהדרים האלו, והגיע הזמן לצאת קצת מהפאסיביות.. היסטוריית בצק הסוכר שלי היא קצרה, אך מהנה. לפני מספר חודשים השתתפתי בקורס בסיסי בשוגה, ומאז עושה מדי פעם עוגות במתנה לחברים/משפחה וכו', כשבעצם הכל הוא אימון לעוגת יומולדת שנתיים של בני בעוד כ-4 חוד'. העוגות שלי, כמובן, מאוד חובבניות, לא "נקיות" ומדויקות כמו של רבות מכן, אך אני מאוד נהנית מההכנה ומהתגובות הנלהבות של מקבלי העוגה (להפתעתי, גם שהיא יוצאת זוועתית
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)