יוצאת מהארון

• פותח הנושא nuv
  • פורסם בתאריך

nuv

New member
יוצאת מהארון ../images/Emo28.gif

ניבי שלנו היום בדיוק בן 10 חודשים. כשימלאו לו שנה וארבעה חודשים טפו טפו טפו חמסה חסמה יוולד לנו אחיו. את סיפורי אתחיל בשיחה מבודחת בייני לבין ענת אמאל´ה של יפתח ובה דנו בסוגיית קבלת המחזור לאחר הלידה והאם אכן יש סיכוי שחזרנו ונהיינו פוריות וברות התעברות שוב. כשחזר המחזור למשכננו דנו בן זוגי ואני בעניין..... האם קיים סיכוי להריון טבעי? ולהתחיל להשתמש באמצעי מניעה? האופציה של הריון טבעי נראתה לי בדיונית והחלטנו שאם הדימיון יהפוך למציאות אהלן וסהלן נקבל אותו בזרועות פתוחות. ובכן.... הדמיון אכן הפך למציאות. למרות בעיית הזרע הקיימת, היותי פוליציסטית קלאסית ובעלת חצוצרה פתוחה אחת בלבד אנחנו היום בחודש הרביעי של הריון ט ב ע י. את שני הפסים בבדיקה הביתית ראינו ולא האמנו, כשניב מתרוצץ וזוחל לנו בין הרגליים מקשקש בשפת הג´יבריש שלו ולא מבין את גודל ההתרגשות וההלם שנחתו על הוריו. אמא יושבת בשירותים עם דלת פתוחה, אבא יושב על הרצפה ליד ומעבירים בינינו את המקלון לבדיקה שוב ושוב, דנים אם זה הגיוני או יש סיכוי לטעות. מצטערת אם כמה מאהובי וחברי הטובים קוראים זאת פה בפעם הראשונה (בבקשה בבקשה לא להעלב), תחילת ההריון נראה לי כל כך דמיוני, לא הגיוני וחסר שחר שפחדתי בעצמי לקוות ולהבין שאכן קרה לנו הנס הזה של הריון בדרך הטבע. יחד עם זה עברנו בדיוק דירה, חיפשנו עבודה, ועדיין אנחנו בהתאקלמות במקום חדש ואני עדיין קצת מבולבלת ולא מאמינה... וגם מוכרחה להודות שיש איזה שהוא קסם במצב הטבעי שלא כל העולם יודע מתי אנחנו בטיפול, מתי בודקים בטא ויש את החופש להתבשל בסוד הגדול ולספר רק כשמוכנים להיחשף. זהו... מוסר השכל???? זה יכול לקרות לכולנו! אז פשוט קחו בחשבון לטוב ולרע. נוב

קחי 1,000 ../images/Emo25.gif

ותעשי איתן מה שאת רוצה...
את כל היתר אמרתי לך בע"פ. מקווה שתשרי עלי מעט ממזלך הטוב כשאני ארצה "סיבוב שני". ענת.

אני בשוק, אני ה-מ-ו-מ-ה

וואו נוביק! קודם כל, כל הכבוד לגוף שלך על הזריזות, על ההתגברות על כל המכשולים שבדרך. וואו, שני תינוקות בבית. אם את צריכה טיפים...
המון מזל טוב לך ולבעל וכמובן לניב המתוק שבקרוב יקבל אח/ אחות (בבקשה מחקי את המיותר)

../images/Emo95.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo49.gif וטבעי !!!!

לכל אחד יש החלום שלו שהנה פתאום לו מתגשם ואוווווו החלום הכי רטוב שיש והנה הוא התגשם אז יש לנו הריון שני מאז כינון פורומי הורים לאחר טיפולים והראשון שהוא טבעי אני לא יודע, אולי כמו בפורום פוריות ישטוף כאן גל של הודעות הריון שנשמרו עמוק בלב עכשיו ברור לכם שאתם מגיעים ביום ראשון לליטוף בטן מסורתי ונשיקת מזל טוב ???
ות לשני הגברים שהיו שותפים כל אחד בחלקו לנס הזה ליאור - ומסרתי לחנה כרגע בטלפון, היא נרגשת ומוסרת את כל אהבתה

אני אכן נרגשת!

מסתבר שקורים ניסים. אני מאוד מקווה שגם אצלינו זה יקרה. תהנו מההריון ומהמשפחה המתרחבת!
חנה

נירית1

New member
וואו שיהיה בשעה טובה../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

הריון ארוך קל ומשעמם, כייף לכם ושיהיה לניב יום הולדת עשרה חודשים משמח. באמת כייף לדעת שזה קורה וזה לא סתם אגדות

איזו כותרת מבטיחה../images/Emo124.gif

ו...מזל טוב נוב!!!
אני זוכרת אותך עוד עם הכרס בהריון של ניב..ילדת קצת לפניי! איזה יופי של הפתעה בשבילכם! אז כנראה שניסים אכן קורים, כל יום כל שעה... שתהנו מכל רגע ותרגישי טוב

../images/Emo57.gif קו-לו-לו-לו-לוש../images/Emo57.gif

יווו, אילו בשורות משמחות ומענגות מקבלים לצהריים. שתתגלי לך בנחת, שיעבור משעמם ובריא ושיוולד לתינוק מדושן מעונג.

מזל טוב! ../images/Emo13.gif

איזה יופי של הודעה, ואיזה כף של בשורה... שההריון הזה ימשיך להיות מוצלח וגדוש הפתעות טובות, ובסיומו, כמובן, ההפתעה הגדולה מכולן.

מזל טוב, נוב! איזה הודעה משמחת!

איזה כיף, הריון טבעי! לניבי תהיה אחות (או אח) ממש עוד מעט... שיהיה הריון ארוך, קל ובריא!

ריטה1

New member
איזה מדהים!!!!

לפתוח את המחשב וזו ההודעה הראשונה, היה פשוט כיף. ובעיקר קבלי איחולי מזל טוב והריון קל ומשעמם. ושאי ברכתך על כולנו שיהיו לנו הפתעות נעימות כאלה כל הזמן.

מזל טוב, הכנסת תקווה ללבבות הפורום.

נוב, נפלא לשמוע חדשות טובות שכאלה. לא יודעת אם סיפרתי לכם, אבל הילדים של בן זוגי נולדו ככה: הראשון לאחר 4.5 שנות טיפולים, השניה לאחר שהנ וקצת
והאחרון לאחר 6 שנים באופן טיבעי...יש תקווה! זיו שהוא ילד משותף נולד בסופו של דבר מהריון טיבעי.

ligo

New member
מזל טוב!!!../images/Emo39.gif

איזו הודעה משמחת! אני מבינה אתכם שהייתם מופתעים מהתרחיש הדמיוני הזה- והנה זה אכן אמיתי! אז שיהיה הריון קל ובריא, שבסופו יגיע למשפחה זאטוט/ה חדש/ה

בשעה טובה../images/Emo65.gif

ואני שחשבתי שגופי הוא אמצעי המניעה הטוב ביותר בעולם מגלה ש... זה אפשרי! מאחלת לכם הריון ארוך ומשעמם!

ת ו ת

New member
בשעה טובה ../images/Emo171.gif

אכן זה אפשרי ומבינה את סערת הרגשות שעברה עליכם. שיהיה הריון קל ומשעמם. תות.

יוווו איזה הודעה משמחת ../images/Emo65.gif

איזה כיף נתת לי תקווה עכשיו שאולי גם אצלנו זה יעבוד ... שיהיה בשעה טובה !

חן123

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

אכן חלום רטוב, מדהים אבל מסתבר שזה קורה. אני חייבת להודות שבמפגש בבריכה ראיתי איך סידרת את המיכנסיים על הבטן, אבל את יודעת שאנחנו שייכים לזן הלא שואל. אני מבינה שזה בן, נכון? שיהיה המון בהצלחה, יעבור בקלות, ו... מה אני אגיד לכם, אחרי הלידה הקרובה תישקלו להזהר... חן

ווואוו!!!!!!!! אני בשוק!

נוב, הצלחת להפתיע אותי בגדול... מאחלת לך מכל הלב שההריון הזה יעבור בשלום עד סופו ושתביאו עוד פשוש מקסים כמו ניב. תבואו לבקר!

למעלה