יוצאת מהארון

יוצאת מהארון ../images/Emo9.gif

אני קוראת אתכן בשקיקב כבר המון זמן - אפילו לפני הלידה הארונה שלי ....ונהנית מכל רגע ורגע - ביחוד משרשורי רשת השבוע - הם מרתקים אותי כל פעם מחדש... אני נטלי אמא לשלושה בנים בני 10 כמעט 4 ושמונה חודשים וחצי - במקצועי מנהלת משפחתון אבל כרגע מתפקדת כאמא במשרה מלאה ורק עכשיו לאחר שהסתיימו שיפוצים והרחבת המשפחתון מקבלת גם ילדי גן לצהרון ונהנית מכל רגע . שמחה מאוד להצרטף לפורום הנהדר הזה בעיקר שבו אנחנו קודם נשים ואח"כ אמהות - מה שחסר לי מאוד - אני מרגישה בודדה קלות לאחר הלידה אבל מפצה את זה בקריאה בפורמים (כתחליף זמני לספרים - אני תולעת ספרים ענקית ) ומקווה שתקבלו אותי . זהו בינתיים נטלי

סליחה על שגיאות ההקלדה ../images/Emo9.gif../images/Emo5.gif

שקיקב - שקיקה רשת - אשת להצרטף - להצטרף אוי לבושה ..... עומדת לי בפינה

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

איך זה להיות אמא לשלושה בנים? לאחותי יש שלושה ואני תמיד חושבת שהיא האישה האמיצה בעולם.

../images/Emo3.gifקשה קשה ../images/Emo5.gif

ככה אני נראית בסופו של יום
עם כל האהבה שיש לי אליהם מהראשון רציתי בת ... ותראו מה יצא לי ? חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל האמת היא אני מתה עליהם ! זה לא פשוט אין בזה ספק אבל מתמרנים איך שלא יהיה - אומרים לי כולם שכשהם יגדלו אני אהיה מאוד מפונקת על ידם אבל בינתיים אני מרגישה שאני מפנקת את כולם וביחוד אחרי שהם עושים עלי מאפיה של בנים
. אמיצה? לא חושבת זה פשוט קרה - לא תכננתי את זה - אם הבא בתור (והאחרונה בהחלט) יהיה עוד בן - אז תראי אותי תלויה על איזה חבל . לא פשוט אבל יש את הכיפים שלהם לפעמים . לא חשבתי על איך יהיה בגיל ההתבגרות שאני אהיה האשה היחידה בבית איזו מחשבה - לא סתם אני מרגישה בודדה לפעמים . ותודה על הברכה - יש לציין שקראתי בעיון רב את אשת השבוע שלך ואני ממש מ ר ו ת ק ת
תודה על קבלת הפנים הלבבית

למעלה