יוצאת מחר לקניות.זקוקה לעיצה

katam

New member
יוצאת מחר לקניות.זקוקה לעיצה

שלום לכולם שמי אורלי ואני צמחונית. מחר אני יוצאת לקניות בסופר האורגני באור יהודה זקוקה לעיצות מה לקנות. אני סובלת: א. מקור ב. יובש בעור עד היום לקור שותה תה קינמון, תה ירוק עם יסמין(אבל אני לא אוהבת) מה שאני מאד אוהבת זה תה היביסקוס אבל אני יודעת שהוא לא עוזר לקור (למה הוא כן עוזר?) אני שותה כי זה טעים לי. יובש אני עושה תערובת של זמן זרעי ענבים עם לונדר ג'רניום וסנדלוור. יש עוד רעיונות ? יש לי בבית שמן שקדים למה הוא טוב ? אגב אני בת 42. בתודה אורלי

0 אור 0

New member
הטיפים שלי

לקור: צ'אי מסלה: ציפורן, קינמון, זנגויל (גינג'ר) והל - אפשר להכין מראש תערובת מכמויות שוות ולהכין מזה תה (החוזק לפי הטעם). הגשה קלאסית של זה היא עם חלב חם וסוכר. אני אישית מעדיפה על בסיס מים ולהמתיק בדבש. -- ליובש: מה שאת משתמשת זה טוב מאד, וגם שמן שקדים הוא שמן נושא טוב (שאליו מוסיפים טיפות של זמנים אתריים לפי הצורך). שמן נוסף שבמיוחד טוב ליובש ולקילוף הוא שמן חוחובה - אני לא משתמשת בו כשמן נושא , אלא כשמן טהור כפי שהוא: - למריחה על איזורים מגורים , כמו צידי האף כשמצוננים. - להשתמש במקום קרם - ידים, גוף - במקלחת: לעסות אתו את הגוף ולשטוף.

0 אור 0

New member
הטיפים שלי

לקור: צ'אי מסלה: ציפורן, קינמון, זנגויל (גינג'ר) והל - אפשר להכין מראש תערובת מכמויות שוות ולהכין מזה תה (החוזק לפי הטעם). הגשה קלאסית של זה היא עם חלב חם וסוכר. אני אישית מעדיפה על בסיס מים ולהמתיק בדבש. -- ליובש: מה שאת משתמשת זה טוב מאד, וגם שמן שקדים הוא שמן נושא טוב (שאליו מוסיפים טיפות של זמנים אתריים לפי הצורך). שמן נוסף שבמיוחד טוב ליובש ולקילוף הוא שמן חוחובה - אני לא משתמשת בו כשמן נושא , אלא כשמן טהור כפי שהוא: - למריחה על איזורים מגורים , כמו צידי האף כשמצוננים. - להשתמש במקום קרם - ידים, גוף - במקלחת: לעסות אתו את הגוף ולשטוף.

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifkatam ברוכה הבאה,,,

רצוי מאוד שתשתמשי בשמן בסיס,שקדים מתוקים. לשמן זרעי ענבים,יש תכונה של כיווץ קל.

bflygirl

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום

מצטערת על חוסר ההעינות של בעיה במחשב בבית וכעת אני גולשת מהעבודה... לגבי קור קור בכפות ידיים ורגליים מצביע בדרך כלל על זרימה לא טובה בגוף. ניתן להסתייע במרכיבים שונים כמו: ויטמין E, הצמח גינקו בילובה וכמובן פעילות גופנית ועיסויים. גם תה קינמון מאוד ממריץ ומחממם, כדאי בכל מקרה של תה לקנות תה מחנות טבע בתפזורת בשקית מאשר תה של ויסוצקי... שילוב של תה קינמון עם זהגוויל היא תרופת סבתא יעילה לקור לגבי היובש תוכלי לבקש מקוסמטיקאית להכין לך קרם מיוחד בשבילך מחומרקים טבעיים... שתוסיף לך ויטמין E וחמאת שיאה ואת החומרים המתאימים לך.... לגבי מסכות טיבעיות לעור יבש:
לעור יבש הזקוק לחידוש ניתן למעוך אבוקדו בשל ל2 כפות ולערבב עם כף יוגורט וכף דבש נוזלי, למרוח על הפנים פרט לאזור העיניים ולהשאיר ל15 דקות ואחר כך לשטוף במיים חמימים....
ניתן גם למעוך בננה בכמות שיספיק למלא כף, לערבב עם כף של דבש נוזלי ולהחליק היטב על הפנים והצוואר הרחוצים, פרט לאזור העינים... לאחר מנוחה של 20 דקות לשטוף ולהסיר את הממרח עם מים חמימים...
ניתן גם לבחוש חלמון ביצה לתוך 5 טיפות שמן זרעי חיטה וכפית דבש נוזלי. למרוח על הפנים ולהשאיר בין 10 ל15 דקות ולשטוף.
לגבי שמן שקדים יש לעסות את הפנים והצוואר עם טיפות אחדות של שמן שקדים לאחר הרחצה בלילה
.
ולגבי התערובת שלך המסיכה הזו אחלה למרות שלפעמים העור מתרגל וצריך לשנות.... ניתן גם להוסיף רוז היפ וכד.... גם תזונה של ירקות ופירות תועיל, דגנים, קיטניות, ממרח אבוקדו, טחינה וכד.

katam

New member
תודה לכן ../images/Emo39.gifושאלה

לפני כמה שנים הימליץ לי גניקולוג לקחת באופן קבוע ויטמין E בגלל תסמונת קדם ויסתית(מאז אני כמעט ולא סובלת מבעיות). האם לקיחת תוסף קבוע לא היה אמור להקל עלי ? או שאין קשר סליחה על הבורות. כל הנושא של צמחי מרפא ושמנים מאד מענין אותי אבל אני יודעת מעט. האם יש ספר ממולץ בנושא ? שוב תודה לכן מאד נעים ומענין כאן אורלי

bflygirl

New member
יש ספר אבל במקרה פרטני מומלץ מאוד

ללכת לאיבחון אצל מטפל/ הרבליסט לגבי תסמונת קדם וסתית יש גם כל מיני תרופות בייתיות וצמחיות לעניין גם

למעלה