יוצאת עם מישהו אחרי המון זמן

DoubleInfinity

New member
יוצאת עם מישהו אחרי המון זמן

היי

אז אחרי קצת פחות משנה וחצי שבהם לא יצאתי עם אף אחד אחרי קשר של שנתיים שנגמר ממש ממש רע,
התחלתי לצאת עם מישהו.
בהתחלה לא הייתי בעניין, אבל החלטתי שהגיע הזמן לתת לעצמי להפתח

יצאנו רק 3 פעמים עד עכשיו, אבל כבר שלושה שבועות אנחנו מדברים כל יום והשיחות זורמות...
בפגישה הקודמת אני חושבת שהוא קצת חתר לזה שנשכב, אבל אני ממש לא מוכנה לזה. (אני מרגישה ממנו שהוא מחפש משהו רציני עד עכשיו, הוא יוזם המון ומתעניין בי גם מעבר).
אני מרגישה שאני צריכה להיות קרובה אליו בשביל זה,
אני רגילה לשכב עם אדם שאני מכירה בע"פ, ואוהבת. וקשה לי המחשבה להיות כ"כ אינטימית עם מישהו שאני לא מכירה, למרות שאני נמשכת אליו מאוד.
עדיין לא היו לנו שיחות עמוקות כ"כ, אני מרגישה שהוא לא מכיר אותי, ושאני לא אותו. והשאלה שלי היא קצת מוזרה אני חושבת... כי אני באמת לא יצאתי המון זמן ואני לא מכירה את העולם הזה של להכיר בחור מ-0.
האם זה טבעי שאנחנו לא הגענו לעומק בשיחות שלנו? אולי זה אומר שאין בינינו כימיה מספיק חזקה?
למרות שאנחנו בזמן הקצר הזה, כן נהנים ביחד, מדברים, ואין יותר מדי שתיקות מביכות .... זה נורמאלי שאני לא מרגישה שאנחנו באמת מתקרבים ריגשית ? (אולי רק אני מרגישה לא קרובה ריגשית, אני לא יודעת מה הצד שלו בעניין, אבל אני מניחה שעוד אין רגשות כמובן)
זה בסדר לחכות עם סקס עד שארגיש קרבה רגשית מספיק חזקה למרות שהוא קצת יותר גדול ממני? (הוא 24 אני 20)

אני מפחדת, אבל רוצה לפתח רגשות.
כשאני מסתכלת על קשרים חיצוניים נראה שאחרי חודש הקשר בעננים ואני מרגישה שאני לא קרובה לשם אפילו לא מעט.
איך אמורים להגיע לזה ?
(כמובן, בהנחה שהקשר הזה יצליח. אבל אני מניחה שהתשובות האלה יעזרו לי גם אם זה לא יצליח, ואצא עם בחור אחר אח"כ... )

spring666

New member
הכל בסדר כל עוד את עושה מה שנוח לך לעשות-ולא להתאים את עצמך

לאחרים או לרצונות של אחרים.

שלום

קשר חומרי צריך לבוא בגלל אהבה מתאימה וקרבה נפשית. השקיעו בקשר הרגשי, וצרו את המגעים בעיקר כמחוות אהבה. ככל שהרגש יתקרב, המגע יתקרב. כך תגיעו באופן טבעי למגע שלם.
&nbsp

לי נשמע

שאת מאוד קשובה לעצמך ומרגישה את הקצב שטוב לך להתקדם בו.
שימי פס על מה "האחרים" ותעשי מה שמרגיש לך נכון.
זה יהיה טוב להסביר לבחור את המצב- כדי שהוא לא יעלב או ירגיש שאת לא מעוניינת.
תגידי לו שאת אחרי מערכת יחסים ארוכה ושיקח לך קצת זמן להפתח ולהרגיש קירבה- אבל שאת מאוד מאוד בעיניין.
&nbsp
אם אין לו סבלנות הוא כנראה לא האדם שאת צריכה כרגע בחיים שלך.

למעלה