יוצא לכם, בעיקר לכן להתמודד עם לקוחות

The German

New member
יוצא לכם, בעיקר לכן להתמודד עם לקוחות

מ ס ר י ח י ם? אבל ממש! מה עושים?
 

The German

New member
אוקי...הנה מקרה, אולי קרה לך

את מתחילה את המשמרת בצורה טובה, הרבה חיכים, אנשים נחמדים, צ'ייסר פה וצ'ייסר שם. 3 מספרי טלפון, הפיק מתחיל ואז מגיע אלייך גורילה עם מספיק שערות בכתפיים לתרום לפאה, ריח חריף של זיעה שגורם לתלתלים להתיישר כמו בפן וחיוך של ש.ג מיצרי. הוא מסמן לך לבוא, רוכן לעברך (את חושבת אם קיבלת כבר חיסון לכלבת) ואומר לך בקול צרוד מלא רסיסי שאוורמה שניתזים על פניך. רמי XO וקולה, כפרה עליך. איזה יפה את מאיפה את, בואי יש לי...בלה בלה ובערך כול 5 דקות עוד צ'ייסר (למה הוא לא נופל???!!!) ואת כבר מריחה כמו סוף משמרת בשיפודי אווזי - אבל מה לעשות הלקוח קורא וכל שנייה רוצה משו אחר כזה מקרה בערך...
 

tal1g

New member
אחי מה קורה עייפות החומר?

מי כמוך יודע כמה אנו אוהבים לשרת פלנגות וחברה מג'מסי?
 
תגיד תודה, מצבך עוד טוב

להזכיר שעבדתי בשנה האחרונה במקום שהתיאור שנתת מתאר במדיוק את כל קהל הלקוחות שלו. עכשיו תחשוב על הסיטואציה הבאה - חסרה מלצרית ונופל עלי לתת משמרת בתור מלצרית כי יש לי נסיון, למרות שידוע שאני מעדיפה לתרום איברים בעודי בחיים ובמצב של עירנות וחלטת מאשר למלצר. עכשיו תחשוב על עוד משהו... כל הלקוחות האלה, שבמצב רגיל ביני לבינם מפריד בר שלם מבינים שהערב אין הפרדה של בר בינינו ומחליטים להראות לי את חיבתם בחיבוקים ארוכים ומיוזעים ונשיקות על הלחי, לחישות באוזן כשמפיהם נובע הריח המלבב של חומוס וכבד דגים (מסתבר שיש דבר כזה) כנגד רצוני ובהתעלמות מוחלטת מהבעת החרדה שעל פני!!! הדבר הראשון שעשיתי כשחזרתי הביתה מהמשמרת הזו היה להכנס למקלחת ולהתבאס על זה שאני לא זוכרת איפה לעזאזל נמצאת האקונומיקה!
 

tal1g

New member
הזוי לתאר כאילו עבדת בהתנדבות בשביל

נשיקות זעה משלמים וללא כל הספארי הזה היינו עושים קפה בארומה וחיים עם 4 שותפים
 

tal1g

New member
הזוי לתאר כאילו עבדת בהתנדבות

כל אנשי המערות האלו נותנים לנו כבוד ופרנסה. העובדה גם שהם אנשי מערות מסבסדת לנו שכר דירה ולא האנשים הנאורים שלא יודעים את מהות הטיפ או הסלב ששותים חינם ולא עובר להם בראש לתת טיפ.
 
ועדיין...

הם מקבלים יחס מכובד ממני, לי לא מגיע יחס מכובד? אני לא זונה שכל אחד יכול לגעת בה בעבור כסף ולא חושבת שללקוח יש זכות לנצל את זה שאני מחוץ לבר ולהמרח עלי כנגד רצוני. אף אחד לא אומר לו כמה טיפ להשאיר וזה שהוא החליט להשאיר סכום מסוים לא אומר שהוא קנה אותי. הדבר היחיד שהוא קנה זה את השירות שלי והשירות הזה לא כולל את האפשרות למעוך אותי למוות.
 

tal1g

New member
צריך להבדיל ממה שנדמה להיות קשוחים ולא לתת לה

להם(לג'ונגל)לעשות מה שהם רוצים כל צעד מיותר שאת עושה הופך ללגיטימי. ברגע ששתית אתם אז מותר להם לשתות אתך ברגע שאת נותנת להם לגעת בך אז הם יגעו בך וברגע שתתני שינשקו אותך תהפכי למזוזה. צריך לדעת להציב גבולות שיהיה לך יותר כיף לעבוד.
 
גרמני, מה שהכי הדאיג אותי מההודעה שלך

היא העובדה שדיברת בלשון נקבה.... וכן, עברתי את הסיטואציות האלה, יותר מדי פעמים, (תזכיר לי רגע מאיפה אנחנו מכירים???????) פיתרונות: הצבת גבולות הולמים הוצאת צ'ייסרים מהלקוח (xo) וכמובן מעטפה שמנה בסוף הערב. אבל באמת הכי מדאיג אותי בכל הסיפור הזה הוא שדיברת בלשון נקבה, אחד הלקוחות נדלק עליך מאמי?
 

The German

New member
נו את יודעת כל הקטע היה לדמות

חוויות שעברת....אז הלשון נקבה היה לאותנטיות
 

or83

New member
מה עושים? אני אגיד לכם

מפנקים אותם בשט של פפרמינט שוטר או מינימום קרם דה מנט, אם ממש צריך אז שופכים עליהם בטעות את הבקבוק... או יותר טוב, שופכים עליהם ברנדי ומדליקים!
 

tal1g

New member
אני מפנק קרציות ב-ספירט עם נגיעה של גרנדין או

צ'ילי Y
 
למעלה