יוצא לרכיבה בקוט דה זור והוט אלפ

מאדמאן

New member
יוצא לרכיבה בקוט דה זור והוט אלפ

בצרפת. אנחנו - אני אישתי ועוד שני זוגות, יוצאים לרכיבה של 6 ימים מהקוט דה זור ברביירה הצרפתית להוט אלפ - במסלולים של נסיונל ושבילי אופניים ואבנים. המסלול תוכנן ע"י רופא צרפתי שהכרתי לפני שבע שנים באלפים ויצאתי לרכב איתו מפלג נחל לפלג נחל אחר, והוא יהיה באורך 268 ק"מ סה"כ עם הרבה סיגנלים וחבל על הזמן.. יש לנו שלושה שבועות להתאמן ואני כמובן מתכנן להביא לפורום תמונות וחוויות. סה"כ יהיו שם 16 רוכבים שישה מהם ישראלים... היתר צרפתי, אוסטרי אחד וזוג שוויצרי. מנסיוני בדברים האלה ... זה לא יהיה פשוט.....

alonaski

New member
מה?!?!?!?! ../images/Emo5.gif אבל יהיה לכם קרררר..

ררררר....
האלפים מתחילים להשליג ממש בימים אלה ממש!!!
אתם נורמאליים!??!!?

מאדמאן

New member
כן אבל באזור הזה עדין לא מושלג

אם כי בשבוע שעבר ירד שלג בכל ההרים שמעל ל 400 מ"ר בסביבה. בטמפ' האלה בדרך כלל נעים לרכב כי ביוציים הראשונים אנחנו עולים ובגובה שנהייה בו, אם תהייה שמש, (מזג האויר הצפוי הוא מעונן חלקית עם בצבוצי שמש) אז זו שמש מדהימה ומאוד נעימה. תופעת הלוואי העיקרית היא שיזוף מדהים.. אני עוד מחכה לפרטים.

מאדמאן

New member
ככה זה נראה שם - בקוט דא זור-

רק כדי לתת טעם של עוד וזה לא שאני מהלולינים שרואים שם. אבל זה הנוף ויש שם רמות ביצוע מעוררות קנאה. בקרוב יעבירו לי את המסלול שלנו עם גבהים, מקומות, פנסיונים, תפריט וכיוב'... אז סרט קצר רק לכיף..

דדלי

New member
איפה רכבת אתמול אחי הגדול ?

חיפשתיך בפלאפון ואישתך (שטסה אתמול טיסת בכורה נכון ??) אמרה שאתה רוכב במקום חדש...איפה ??

למעלה