יוצא לשלום אוסף מחומש

Poogy In A Pita

New member
יוצא לשלום אוסף מחומש

של 84 שירים מ35 שנות יצירה בעריכת יואב קוטנר שלום גם מוציא גרסא חדשה של "למה לי לקחת ללב" לרדיו הסינגל יצא השבוע האוסף יצא בתחילת יולי

הוא מתחיל להראות לי כמו שלמה קרצי

האמת... ואני מתחיל להאמין באימרה העתיקה שאומרת: "אין דבר מגוחך יותר מכוכב רוק מזדקן..." פילו.

שלמה קרצי לא ארצי...נא לא להעליב את

ארץ ישראל. שמעתי גם שקוראים לו הומו קרצי מאז שהבן שלו נהיה גם זמריר. חוץ מזה...האם אני אמרתי שיש משהו רע בשלמה קרצי? רק רשמתי שהוא מתחיל להראות סימני קריירה שדומים לו... אגב לא אגיד לך מה דעתי האמיתית על קרצי רק אגיד לך את זה: היי היי איי ניד סומוון טו היי מי...ווהוווו הוווו תגידו לה...תבכי תבכי אני אומר אני כבר לא יכול לבכות, אני תפקידי לנגב לך את ה.... את ה... את ה......אאאאאאאאפצ'י, סליחה. דמעות.

Poogy In A Pita

New member
מר פילוסוף

מה ששלמה ארצי עשה אתה לא תעשה בחיים שלך ואני מבקשת שתתן כבוד לאחד האנשים הכי חשובים בתרבות בארץ תשמע, אולי המוסיקה שהוא עושה היום לא לטעמך אבל זאת לא סיבה להשמיץ את הבן אדם המדהים הזה. אז בבקשה קצת כבוד

אין כזה דבר לתת לו כ בוד על מה שהוא

היה כי אין דבר יותר עלוב מלהיות איכותי ואז להיות רדוד. זהו הדור של שלמהקרצי וריטה ופנינט טייב וכוב נולד כולם רוצים להיות שלמה קרצי אשר לקח את הזמר המזרחי דרגה אחת קדימה. כשעוברים בב ים אז שומעים את הערסים שהם מקשיבים או למזרחית או לשלמהקרצי. שלמה קרצי פסה,אלא אם את עקרת בית או גרושה בת 38 פלוס שהוא מתאים להם..ווהוווווו ווהווווווווו תגידו לה... ההבדל בין שלמה קרצי לשלום חנוך דומה להבדל בין איקרה ובין קוויאר..שניהם זה ביצי דגים אבל זה לאניני טעם וזה לעמחה...

Poogy In A Pita

New member
טוב...

כל אחד והטעם שלו אני חושבת ששלמה ארצי היה ונשאר מעולה (אני גם מעדיפה את החומר הישן אבל צמאון זה דיסק לא רע) אין טעם להתווכח אבל זה שאתה לא אוהב אותו לא נותן לך את הזכות להשמיץ אותו ככה

הודעה שהגבתי לך נמחקה ובה רשמתי לך

שלא רק שיש לי זכות אלא אני זה שקובע ... על שלמה קרצי ובנו אכתוב כי התפוח במקרה זה רקוב מהעץ ונופל קרוב אליו... בן קרצי ואביו. הבנת אישה? אל תגידי שלום חנוך וקרצי באותה נשימה..או שכנראה כן תגידי כי העם שלנו חושב שהכל מעולה..גם ערוץ 2 גם פנינט טייאב גם שרית חדד ולמה לא? שלמה ארצי ושלום חנוך...

ההודעה שלך לא נמחקה סתם

ואם זה היה תלוי בי היית נחסם מהפורום. 90% מההודעות שלך ושל החבר שלך לא קשורות בכלל לנושא הפורום אלא יותר להשמצות, קללות ודיאלוגים בנוסח "חחח אתה כזה הומו". אודה לכם בשם חברי הפורום הזה אם תפנו להנהלת תפוז בבקשה לפתוח פורום מיוחד לך ולחברך שנושאו יהיה "בוא'נה אתה כזה הומו" ותחסכו מאיתנו את גיבובי השטויות שדוחקות החוצה מהפורום הודעות יותר מעניינות.

איפה התקליט הכאסחיסט שמשה לוי רמז

ששלום עובד עליו? (הרמיזה הגיעה ממפגש שהיה ביני לבינו בפסטיבל שנטיפי שנה שעברה)

למעלה