יוצרים אנימציה ב
|תפוז|

יוצרים אנימציה ב
|תפוז|

|*|
אוהבים לראות אנימציה וליצור אנימציה? איריס אוגלי, אנימטורית ואמנית תלת-דו מימד, תתארח היום משעה 20:00 בפורום אנימציה ותלת מימד איריס תשמח לענות על שאלותיכם בנושאים: מידול, פיסול, עיצוב דמויות, שיטות ותהליכי עבודה, טיפים, תוכנות רלוונטיות, המלצות, אנימציית דמויות, קורסים לילדים ועוד... אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=271&messageid=167171014
|מוצץ|
למה זה בריא שהתינוק ישמור על המודעות לגופו? האם זה אומר שאפשר להיות פחות תלויים בחיתולים? האם הילד יצטרך לעבור אח"כ תהליך גמילה? לריסה גינת מפתחת שיטת חיתולס העוסקת בשימור האינסטינקט המולד של התינוק לשלוט על סוגריו, תתארח בפורום התפתחות תינוקות ופעוטות היום ומחר ותשמח לענות על שאלותיכם
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1633&messageid=167207029&r=1

שירליייי
לאחים..

אמא של סת׳ (שבמקרה היא הדיקן) זאת אמא פטרלי!!
והאמת שירד לי מהסדרה הזאת.. העונה הרסה הזאת הרסה את הכל..

כן, היא איבדה את הקסם בעונה 4, ו... (הגעת כבר לסיפור עם טומי?)
בכל אופן תמשיך כי הסוף מקסים, סגר אותה יפה.

שהוא חזר?! כן.. ראיתי שהם גילו שיש בעיה עם התעודת נישואים שלהם..
קראתי כבר את התקצירים של שאר העונה.. נראה לא משהו.. גם עכשיו פתאום נזכרו בברודי
..

סייימתי!!

אז ככה, טוב שהסדרה נגמרה לפני שהתחילו להאשים את הזרע של רוברט..

לסדרה הזאת יותר מתאים השם ״אבידות ומציאות״׳, ״הילדים האבודים״ או ״למצוא את ארץ לעולם לא ווקר״..
עונה כזאת מלאכותית ולא מעניינת..
סקוטי
שונא אותו!! איך הוא שרד עד הסוף?! גם דניאל זה מכוער כמוהו!! ובכלל עכשיו במשפחת ווקר ומורחבת יש 2 ילדים לבנים, ילד אפרו-אמריקאי וילדה מקסיקנית.. שמעת את זה שונדה?!

איפה רבקה?! איפה הולי?! איפה ג׳וליה?! לפיות טומי חזר..
ואגב, אהבתי בהתחלה את הבוסית הזאת של ג׳סטין מהמלון, ועצוב שעכשיו היא נשואה.. חבל שככה הם הרסו את הדמות הזאת..

כן, גם אני קוויתי שהוא יהיה עם ההיא

היום מה שנותר לי ממנה זכרון נעים של משפחה שנורא רציתי להיות חלק ממנה, עם דינמיקה נורא מצחיקה.
אני עד עכשיו נזכרת בסצנה שכולם היו בארוע כלשהו, וקווין (או סקוטי) צפו בפורנו לסבי של זקנות, ואז ג'סטין מגיע ומזועזע קשות

ניסיתי למצוא את זה ביוטיוב ולא הצלחתי.

בדיוק..

הדינמיקה הזאת נהרסה בעונה האחרונה..
אני זוכר את זה!! זה כשנורה התחילה לעבוד ולא גילתה להם אז קיטי חשבה שיש לה מאהבת לסבית!!
אגב, לא אהבתי גם מה שעשו מוויליאם, עשו ממנו שטן ערמומי שישיג טת נורה בכל מחיר.. ופתאום גם נזכרו בברודי
.. כל הסיפור הזה היה מיותר..

למעלה