יוצרי סרטים

WhiteSnake 85

New member
יוצרי סרטים

מי לדעתכם יוצר סרטי אימה יותר טובים : קלייב בארקר (מעורר השאול, גזע לילי, אדון המשאלות...), ג'ון קרפטנר (היצור,ערפדים ועוד המון שלא עולים כרגע לראש), סטיבן קינג (לא חושב שיש טעם לציין כל כך הרבה סרטים שלו: בית קברות לחיות, הניצוץ, גרין מייל וכו'). יש מישהו שאני מפספס וצריך להכנס לרשימה הזאת? לדעתי קינג הכי פחות מפחיד אותי, חוץ מבית קברות לחיות לא חושב שאהבתי שום סרט שלו או שמבוסס על ספר שלו

אוקייי

קלייב בארקר - אדון המשאלות - ממש מאכזב והשני אפילו יותר. גזע לילי - לא זוכר אם ראיתי או לא. מעורר השאול - אהבתי. גם מהסרטים של שלושת היוצרים הוא הכי מפחיד לדעתי. (רק שאלה קטנה, השני היה מטופש לחלוטין, כדאי לראות את שאר ההמשכים ? ) ג'ון קרפטנר- הסרט שאני הכי אוהב שלו זה ליל המסכות. היצור- לא אהבתי. ערפדים- לא אהבתי. יש לו גם את Christine המכונית המטופשת הזאת שגם לא אהבתי אבל זה מבוסס על ספר של סטיבן קינג אז זאת נקודה רעה לשניהם :) סטיבן קינג- אמנם הסרטים לא מפחידים במיוחד אבל את רובם נהנתי לראות. אז סיכום - לקלייב הסרט הכי מפחיד (מעורר השאול) לג'ון הסרט שאני הכי אוהב מהשלושה (ליל המסכות, לא יודע למה ) לסטיבן הכי הרבה סרטים ששווים צפיה (למרות שהם לא בדיוק שלו ). יש גם את ווס קרייבן
למרות שאני לא אוהב אותו במיוחד.

thepunk

New member
Hellbound היה מטופש לחלוטין?

אחד מהטובים (רבים יחשיבו אותו כטוב ביותר בסדרה!) והסדרה הזאת היא בכלל אחת האהובות עלי ... וכן, כדאי מאוד לראות את ההמשכים כי צריך לראות את השלישי - הוא פשוט ענק (הכי טוב לפי דעתי). חשוב לא לפספס אותו ולעבור ישר לרביעי כי הרביעי באמת מאכזב (למרות שיש בו את המבוא לסיפור של כל הסדרה וזה צריך לראות .... שאר הסרט מעפאן) ואת כל השאר גם לראות כמובן כי הם מצוינים (החמישי והשישי וכו')

באמת ? :)

טוב ראיתי אותו לפני שנים באמצע הלילה... אני אנסה לתת לו עוד צ'אנס. אני אבדוק גם את שאר ההמשכים. את החמישי והשישי יש בארץ ? כי אף פעם לא נתקלתי בהם. תודה:)

WhiteSnake 85

New member
אני מאמין שכן

כבר אני אכין אותך, לדעתי השישי טיפה מאעפאן. אבל ה5 משהו סוף הדרך. ממש אהבתי אותו, אני חושב שאותו אהבתי מבין כולם. אבל לך תדע... גזע לילי משודר הרבה ביס 2.

D i l D o

New member
אמממממ סטיבן קינג לא יוצר סרטים...

הוא כותב ספרים
פרט קטן וחשוב. במאי סרטי האימה בטו ביותר הוא מי אם לא ווס קרייבן. סדרת "סיוט ברחוב אלם" שלדעתי הראשון והשביעי בה הכי טובים, הראשון כי הוא מיוחד, הוא הראשון, והוא הכי מפחיד, השביעי כי הוא עוד יותר מיוחד מהראשון, הוא פשוט גאוני! צעקה 1-3,האנשים שמתחת למדרגות, זר בבית, איזור הדמדומים. המפיק של: דרקולה 2000 אדון המשאלות רוב הסיוטים כתב תסריטים של: פרדי נגד ג'ייסון רוב הסיוטים בקיצור, כנס לקישור ותראו מה הבנאדם עשה! Wes Craven

WhiteSnake 85

New member
וואלה

בטוח אתה שהוא לא הפיק אף סרט או ביים? בכל אופן, מסכים איתך ללא שום ספק שווס קרייבן הוא מלך, א שוכח לו את "הם": פשוט חולה על הסרט הזה. גם האנשים מתחת למדרגות מצויין לדעתי

בשביעי היה סצינות

שהיו ממש שחזור מהסרט הראשון... זה היה נורא! וחבל כי הרעיון של הסרט היה טוב. הראשון באמת היה הכי טוב, והשלישי גם נחמד.

למעלה