יוצר הסרט קסקט ולא כומתה

highhead

New member
יוצר הסרט קסקט ולא כומתה

רציתי להודות למי שהעלה את הקישור לוואלה לגבי הסרט שיצרתי. אני מאמין שבקרוב נוכל להעלות אותו דרך הפורום הזה בצורה מלאה. תודה

אורי ברוך הבא לפורום

נמתין לסרט שלך באורך המלא. יש לציין שאורי זכה בפרס "הסרט חביב הקהל" בתחרות יוצרים בנושא השואה שנערכה בישיבת כפר הרא"ה שבוע שעבר. הכתבה שענת העלתה .

highhead

New member
הקישור לסרט

שלום בני שאלה: אתה חושב שיש אפשרות להעביר את הקישור לכתבה באופן קבוע לפורום ? בגלל שזה רק קישור ו"וואלה" יכולה למחוק את זה עוד כמה ימים אני אשמח לשמוע אורי

לגבי הקישור

אני יכול לשמור קישור זה או אחר באוסף הקישורים שלנו, שהקישור נשמר באופן קבוע. צריך רק לבדוק באיזה קטגוריה להכניס או לבנות קטגוריה חדשה באוסף הקישורים. תמיד תוכל להגיע לקישור דרך הפורום שלנו. בדרך כלל לא מוחקים את החומר לכל כתבה יש מספר ושומרים כליה. יש לי כתבות בכל מיני אתרים אחרים כבר מספר שנים.

אני מקווה שכן

סליחה שאני מתערבת, אבל אני מאד רוצה לראות את הסרט שלכם, נבצר ממני מלהגיע כי אני עובדת, ואני מקווה כי אתה ובני תצליחו להתגבר על העניין הטכני, ולהעלות הסרט (כמו שהעלת בני את שירתו ביידיש של יוני אילת). תודה רבה לך אורי, אני מעריכה מאד את עצם יצירת הסרט, והרצון שלך להעלות אותו כאן בפורום, ישר כוח שקיבלתם מקום ראשון.

highhead

New member
העלאת הסרט

בני אני באמת מקווה שהקישור ישאר ענת שלום אני ושאר חברי לצוות שמחים תמיד לשמוע תגובות חיוביות על הסרט - הסרט מוקרן מידי שבוע במכון שואה ואמונה "שם עולם" על הסרט יש דיון ויחידה שמעביר אחד המרצים במכון. לצערי בגלל בעיות טכניות שיותר קשורות אלינו יקח לנו קצת זמן להעלות את הסרט- אני מקווה שבשבועיים הקרובים זה יצליח. כמו"כ הסרט זכה כרגע במקום חביב הקהל ובתחרות הארצית שהייתה לפני 3 שנים זכינו מקום שלישי. אורי

למעלה