כיוון שפנית אלי באופן אישי
אענה לך על פי מיטב הבנתי, אבל בהחלט הייתי רוצה לקרוא תשובות מאנשים נוספים כאן בפורום (יש לנו כמה וכמה כאלה שראשם על כתפיהם) וכל העונים, אנא השתדלו לא להתחשב בתשובה שלי אלא לענות על פי הבנתכם שלכם. ובכן: ראשית נוף ילדות "שייך" לאלי רונן ולא לישראל שיקר, אבל לא זו הפואנטה. בעבר ישראל היה, אולי, "המלך". היו לו חוגים גדולים (זוכרים את המרתונים בהילטון?) ומדריכים רצו בקרבתו ובעיקר קיוו לקבל ריקודים חדשים עוד לפני פרסומם בהשתלמויות. עם הזמן ישראל ירד מגדולתו, יש אומרים בגלל שדחף את ריקודיו שלו יתר על המידה, לי קשה לקבוע אם זו הסיבה. היום יש מדריכים אחרים עם חוגים גדולים ועם הרבה ריקודים חדשים שלהם אותם הם מקדמים ובכך יוצרים ביקוש גדול לריקודים אלה. בהמשך, בגלל הביקוש לריקודיהם, מדריכים רוצים את קרבתם ונגררים אחרי ריקודיהם. לישראל, כאמור כבר אין חוגים "מפוצצים" ולכן לא כל כך "רודפים" אחריו. אשר להערכה שלך כלפיו, נראה לי שיש לה בסיס. לדעתי אכן ישראל משקיע היום הרבה מאד ברוקדים שלו (יש לי חברים הרוקדים אצלו ומדווחים לי בקביעות), אני חושב שהיום הוא שוב בקו עליה (ואני, כמובן, מאחל לו הרבה צלחה כי לדעתי זה מגיע לו). אשר לריקודיו החדשים, אכן יש לו בזמן האחרון מספר ריקודים מוצלחים (על פי הביקוש שיש להם), לעניות דעתי גם הוא מחבר קצת יותר מדי ריקודים, אבל שוב זו דעתי שלי ואני בד"כ במיעוט (לפחות בין אלה המוכנים לומר זאת בראש חוצות).