יוקו'לה עושה צרות..

tin ker bell

New member
למה היא עושה את זה?! ../images/Emo3.gif

יש לה ופול מספיק צרות וריבים בינם...

pinch

New member
מחזירה לפול על...

שהוריד את ג'ון מהקרדיטים בדיסק של ההופעה חיה שלו אולי? לי לא ממש איכפת, נראה לי שזה בסדר שהם מורידים אחד את השני, בסך הכל הם לא באמת כתבו את השירים הספציפיים האלה ביחד...

מאור 87

New member
לדעתי לא..

זה אידיוטי ולא היו צריכים להתחיל עם זה בכלל.. אבל שוב, זאת אשמת פול..

Another Girl

New member
החיבה שלי לאישה הזו הולכת ופוחתת

מיום ליום,לא שהיא הייתה גדולה מלכתחילה
אפשר להבין אותה בקטע של האישה הנבגדת,אם כי מכאן ועד לשכתוב ההסטוריה הדרך ארוכה. אבל בקטע עם הקרדיט?...קטנונית,אין מילה אחרת.

מאור 87

New member
נכון..

שתוציא את הקטעים עם האישה האחרת ההיא, אם זה כ"כ מפריע לה, אבל לשים את עצמה במקומה? זה דיי פתטי.. והעניין עם הקרדיט באמת קטנוני, אבל גם פול דיי קטנוני בקטעים האלה..

שתידרס ע"י משאית זבל כבר!! ../images/Emo128.gif

יפה, יפה. עכשיו היא מרגישה מה זה כשגונבים ממך את הבעל... על החתום: סינתיה לנון. (אשתו הראשונה *והנורמלית* של ג'ון).

i love lucy

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווו

נמאס לי מהיוקו הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אישה קרציה בלי חיים יכולה לדחוף את עצמה לתמונות ולזייף כל מיני שטויות!?!?!?!?!? טוב אני מאוד מצטערת (במיוחד מאור) אבל כמה שניסיתי לחבב אותה עכשיו, אין סיכוי שאני יפסיק לשנוא אותה איזה קרציה היא!!!!!!!!
התפוז המכני כועס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאור 87

New member
דיי אתם מגזימים..

בסה"כ אפשר להבין אותה.. היא לא רוצה את המאהבת שלו שם באמצע הסרט.. אבל מה זה הקטע האינפנטילי הזה של לשים את עצמה במקום? זה באמת קצת אידיוטי.. אבל לא צריך לשנוא אותה בגלל זה.. ובקשר לקרדיטים - נו באמת.. הרי ברור מי התחיל עם כל זה..

גרמה

New member
האמת היא...

שבאמת עניין אותי למה בחרת לקרוא לעצמך דווקא על שם אישתו הראשונה של ג'ון.. יתכן וזה דובר כבר...אבל אני אבקש הבהרה..:)

גרמה- כאילו דה?

1. אני וג'ון זו אהבה נושנה, הייתי חייבת להיקרא על שם אחת מנשותיו!!! 2. ובאיזו מהן *נראה לך* שהייתי בוחרת? בנורמלית היפה? או בעורב המשוגע?! כנראה שהתשובה ברורה. תודה.

גרמה

New member
טוף...

היא פשוט זניחה (תרתי משמע) יחסית בהיסטוריה של הביטלס... לכן תהיתי...:)

גרמה

New member
מממ....

אני משער שהייתי צריך להשתמש במילה אחרת.. אבל ג'ון זנח אותה בתחנת רכבת ,לא? טוב...בכל אופן, זה לא רלוונטי.. את הקשר של השם אליך הבנתי...והוא מובן ומצוין! שולם שולם לעולם??

שלום

שלום אני חדשה כאן.... וכן גם אני שונאת את יוקו אונו...בעעעעעעעעעעע היא כזאת מעצבנת מה ג'ון לנון מצא בה בכלל.......

למעלה