שהוריד את ג'ון מהקרדיטים בדיסק של ההופעה חיה שלו אולי? לי לא ממש איכפת, נראה לי שזה בסדר שהם מורידים אחד את השני, בסך הכל הם לא באמת כתבו את השירים הספציפיים האלה ביחד...
שתוציא את הקטעים עם האישה האחרת ההיא, אם זה כ"כ מפריע לה, אבל לשים את עצמה במקומה? זה דיי פתטי.. והעניין עם הקרדיט באמת קטנוני, אבל גם פול דיי קטנוני בקטעים האלה..
נמאס לי מהיוקו הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אישה קרציה בלי חיים יכולה לדחוף את עצמה לתמונות ולזייף כל מיני שטויות!?!?!?!?!? טוב אני מאוד מצטערת (במיוחד מאור) אבל כמה שניסיתי לחבב אותה עכשיו, אין סיכוי שאני יפסיק לשנוא אותה איזה קרציה היא!!!!!!!!
בסה"כ אפשר להבין אותה.. היא לא רוצה את המאהבת שלו שם באמצע הסרט.. אבל מה זה הקטע האינפנטילי הזה של לשים את עצמה במקום? זה באמת קצת אידיוטי.. אבל לא צריך לשנוא אותה בגלל זה.. ובקשר לקרדיטים - נו באמת.. הרי ברור מי התחיל עם כל זה..
1. אני וג'ון זו אהבה נושנה, הייתי חייבת להיקרא על שם אחת מנשותיו!!! 2. ובאיזו מהן *נראה לך* שהייתי בוחרת? בנורמלית היפה? או בעורב המשוגע?! כנראה שהתשובה ברורה. תודה.
אני משער שהייתי צריך להשתמש במילה אחרת.. אבל ג'ון זנח אותה בתחנת רכבת ,לא? טוב...בכל אופן, זה לא רלוונטי.. את הקשר של השם אליך הבנתי...והוא מובן ומצוין! שולם שולם לעולם??