יוקנעם-מוחרקה-יוקנעם

Eyalee

New member
יוקנעם-מוחרקה-יוקנעם

מקווה מחר על הסובוח לרכב את המסלול דנן מאוסם דרך 'דרך נוף כרמל' עד למוחרקה וחזרה וגם לחייך. מי שמעוניין בפרטים שיצור קשר במסר. כרגע אני בגפי

Eyalee

New member
לכל אותם מאות פונים בקשר למסלול

אז הנה פרטי המסלול: http://harim.co.il/trails/TrailShow.asp?ID=135 שעת יציאה עוד לא נקבעה

bisley1

New member
אני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצה

אני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצהאני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצה

bisley1

New member
עדיין אין עידכונים מהשטח...

זרקתי את הכפפה לרועי ......

Eyalee

New member
בעקבות לחץ הציבור

השעה שנקבעה ליציאה היא 8 בבוקר (כן כן)... שעה זו לא ניתנת לשינוי כי 50% מהרוכבים לא יכולים לפני...

Eyalee

New member
אנחנו באים מיוקנעם ברכיבה

מתחילים את המסלול כעיקרון מאוסם באזור התעשיה של יוקנעם. נסה להשיג אותי או להשאיר הודעה ב-067-603347. אנחנו נגיע בסביבות 8 לאוסם ומשם נתחיל לטפס למוחרקה.

למעלה