יורדים בגדול - הפרק היה טוב אבל...

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
יורדים בגדול - הפרק היה טוב אבל...

התרגום היה גרוע!!! 1. אם מישהו הוריד 1-3 פאונד בתרגום היה כתוב קילוגרם אחד וזה ממש מבלבל ומעצבן. 2. בתחילת הפרק הראו את מה שהולך לקרות בהמשך הפרק וכשאמרו "you are not staying with us" או משהו בסגנון תרגמו את זה: "את לא נשארת איתנו" ואז ברור שמי שתעזוב תהיה בת וזה הרס את כל המתח של סוף הפרק.

TheCharm

New member
בקשר ל-2: נכון ../images/Emo45.gif

זה גם מה שעשו בפרק הקודם וזה פשוט הרס כל מתח

kalay

New member
בקשר לראשון

זאת בעיה. כשזה מספרים גדולים אפשר לעגל את זה אבל אם יש 2 פאונד או 3 פאונד לא יעצבנו את הצופים עם 1.60 או 1.25. מעגלים ל-1. הפואנטה של הסדרה זה לא על החצי קילו הזה. כל עוד מבינים הכל טוב.

JTיXל

New member
ואם היו אומרים אתה לא נשאר איתנו

זה גם היה הורס את המתח....

JTיXל

New member
זה מזה בקטנה!!

כי גם ככה אחרי שניה אתה יודע מי עף... זה לא שבתחילת הפרק אומרים לך אם בן או בת עפים...

TheCharm

New member
כן, בתחילת הפרק אומרים לך את זה

על ה"coming up" הראשון הראו את הקטע

Ulong

New member
פרק יפה

אני שונא את האדיוט הזה, שהצביע נגד ליזט וצחק.
מההתחלה שנאתי אותו.. יוו הוא כזה מעצבן!!!!! אני שמח שהקבוצה הכחולה ניצחה!
כל הפייבוריטים שלי שמה!!!
בסה"כ פרק יפה. ככה זה בדיאטה.. בהתחלה מורידים די הרבה ושמחים, אח"כ מתחילה הבעיה הרצינית וזה קצת מבאס.
סידרה ענקית.

TheCharm

New member
טוב אז ראיתי עכשיו את הפרק

קודם כל, מאוד מאוד עיצבן אותי הנושא עם הפאונדס מול ק"ג. אני חושב שהיו צריכים פשוט לכתוב בהתחלה פאונד 1 = חצי ק"ג, ובכל שאר התוכנית לכתוב פשוט בפאונדים. זה נורא מציק כשכתוב על המשקל "3 פאונדס", ופעם אחת הם כותבים שזה שווה ל-1 ק"ג ופעם אחת ל-2 ק"ג, או שהם מדברים על "10 פאונדס" ופעם אחת מתורגם 10 ק"ג ופעם אחת מתורגם 5 ק"ג. זה קצת הורס את כל העניין של הצופים שכן מנסים להבין את עניין המשקל. ריאן ודייב, חתיכת בני זונות. כשהיה את העניין של השריקות של דייב, אז אמרתי לעצמי שאני רוצה שיפסידו הקבוצה האדומה פעם הבאה רק כדי שיסולק, למרות שהקבוצה האדומה הייתה המועדפת עליי. הקטע עם "את זאת שמועפת" ולא "את/ה" היה פשוט מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הרס את כ-ל המתח! את כולו! בכל אופן, ריאן שיכנע אותי שהקבוצה הכחולה עדיפה. כוסאימא שלו. איך לבן אדם אין רגשות?! ליזט נשברת מולו והוא צוחק לה בפנים, מנפנף לה את הסרקסטיות המרשעת שלו. אני לא חושב שליסה הייתה צריכה להראות נחושה מאוד 2 שניות לפני שפתחה את הבחירה שלה, כי היא ידעה כבר מה הולך ואני חושב שהיא הייתה צריכה להביע חרטה אחרי שראתה מה עשו לליזט. בתמונה שהראו בסוף התוכנית של ליזט היא נראתה לי... דיי אותו דבר. למישהו יש תמונה כמו שהעלו בפרק הקודם עם 3 תמונות שלה ככה?...

adi121

New member
התירגום היה באמת דפוק

הם לא יודעים להפוך מפאונד לק"ג אז כבר התחלתי לחשוב בפאונד במקום בק"ג ולהוריד 1 פאונד זה ממש ממש מבאס!! זה כלום.. זה בקושי חצי קילו.. והכי גרוע לעלות 3 פאונד? גם הלב שלי נשבר כשהוא התחיל לבכות!! זה היה נורא נורא עצוב שהוא בוכה בגלל משקל זה נורא..
עניין הפיתויים קצת מציק לי.. הבנו שהם צריכים ללמוד לא להתפתות אבל רבאקקק לא עד כדי כך!! כדי שיפרידו גבינה שבתוך סלט או שיוציאו את העור בעוף... זה קצת מוגזם.. שיפסיקו לנופף להם מול העיניים אוכל משמין בזמן הארוחות כשכל מה שהם יכולים לאכול זה חסה! גם הקטע שאם מישהו מלקק את האצבע מורידים את הכסף לחצי.. נו באמת.. אם מישהו היה מלקק.. אז ליקק! חפיף.. הוא לא יעלה מזה 20 קילו זה בטוח.. ויחסית לעונש שמקבלים זה לא פייר.. אבל ממש ממש כל הכבוד להם שאף אחד לא ליקק אפילו כנראה הכניסו בהם הרבה פחד מאוכל! מסכנים כולם.. כל אלה שירדו נורא מעט.. במיוחד אלה שלא ירדו בכלל אחרי כל ההשקעה ושלא נדבר על זה שהעלה (שכחתי את השם) איך בכלל אפשר להעלות עם כל האימונים שעושים להם.. מסכן יאללה אני מחכה לפרק הבאה אחלה סדרה

Aviad1987

New member
הם עשו בחירה נכונה

למרות שזה מבאס שהם מעיפים אנשים - לפחות הם מעיפים את ההכי רזים, פחות או יותר.

למעלה