יורדים בגדול - הפרק היומי

Jasper Jasper

New member
יורדים בגדול - הפרק היומי

: מגיע לליסה.אהבתי שראו אותה אומרת שגרי לא התעמל השבוע ושזה יתנקם בו(כמובן שהיא הייתה מרירה וקיוותה שזה יקרה),ואז הוא ירד יותר ממנה והיא הייתה בהלם.ואז היא התחילה להתבכיין לג'יליאן. וכאילו זה לא הספיק,ריאן עם ה"קלי אמרה את זה מצוין-שהיא לא יכלה להצביע נגד ליסה...ובגלל זה.....הצבעתי נגד ליסה" ואז כמובן היא התעצבנה. ואז היא מספרת איך שהיא הגיעה לפה בגישה בכיינית.ואיך היא עזבה? מה שכן,היא נראתה ממש טוב בתמונת האחרי שלה.כל הכבוד לה שהיא לא ויתרה.

MoWz

New member
אהאה!!!..מזהזה?!??!

היא נראת מדהיםםם... וואי.. היא עזבה לא יפה..חבל..אבל איזה חזקקקקקקקקק למישהו יש תמונות נוספות או משהו?..(של ליסה אחרי..) כי שם רואים רחוק.. מזהזה מדהים!!!!!!!!! וואי.

snier1991

New member
הוי התאהבתי בסוף הפרק

כשהיא אמרה i love you all (השתהות) wall most of you

snier1991

New member
הוי התאהבתי בסוף הפרק

snier1991

New member
סליחה הוא הראה לי שיש טעות בדף

3 פעמים אז לחצתי שוב ושוב

snier1991

New member
הוי התאהבתי בסוף הפרק

snier1991

New member
הוי התאהבתי בסוף הפרק

TheCharm

New member
זהו, נמאס

זתומרת, וואלה, עד עכשיו זה שהיה שעה ושעה פלוס אורך הפרק היה סבבה. אבל הפעם הצורה שבה מרחו הכל הייתה מייגעת. וכן, אני מודה, נאלצתי להריץ את רוב הקטע שבין השקילה להדחה. חוץ מזה, ליסה תמיד הייתה פייבוריט שלי, ותמיד למעשה הייתה גם מישהי שעיצבנה אותי. ההדחה שלה מעוררת ככה רגשות מעורבבים, אני מניח שבסופו של דבר, ההתנהגות שלה הפרק, שכנראה הודגשה בכוונה כדי שלא יכאב על העזיבה (בדיוק כמו שקרה עם קלי בפרקים הקודמים). חוץ מזה, מה נסגר? הרי, אין יותר קבוצה אדומה וקבוצה כחולה, נכון? אז ניחא שהם ממשיכים עם הבריתות שלהם (או שלא, ריאן בן זונה. וכמו שאמרתי זה לא שכואב לי על ליסה, זה שנמאס לי מזה שהוא כזה צבוע, דו-פרצופי ודביל, ומוכיח את זה כמובן שוב ושוב ושוב עם יציאות מפגרות), אבל בשביל מה הצבעים? הרי כל המטרה היא שכבר אין "קבוצה כחולה" וקבוצה "אדומה". יש קבוצה אחת עם צבע אחד. אז למה כשמראים למטה את השורה עם השם של השחקן זה ברקע של הקבוצה שלו (לשעבר)? או למה הם מגיעים לתחרות עם חולצות בצבעי הקבוצה שלהם (לשעבר)? או למה הוסט-משקולת שלהם הוא בצבע הקבוצה שלהם (לשעבר)? בחיי, זה נראה כאילו הם מעולם לא הופרדו מהקבוצות.

אולי בגלל שהכחולים מתאמנים עם

מאמן אחד ויש להם דיאטה אחרת,והאדומים עם מאמנת אחרת ודיאטה אחרת? זה לא כזה מהותי,אבל לא מצאתי הסבר אחר.

TheCharm

New member
אבל זה כל הקטע! שהם כבר לא!!!

הכחולים כבר לא מתאמנים עם מאמן אחד כי אין יותר כחולים! והאדומים לא מתאמנים עם מאמנת אחרת כי אין יותר אדומים!! אז למה ממשיכים להראות לנו אותם בצבעים שלהם כל פעם מחדש?

snier1991

New member
הם עדין מתאמנים עם אותם מאמנים

ודוגלים בשיטות הדיאטה השונות ולגבי הצבע בשביל להבליט את המריבות השינאות הבגידות כמו שקרה בפרק האחרון שהבליטו בצורה מפחידה את הבגידה

TheCharm

New member
איזה שטויות

ב"הישרדות" כשהם מתאחדים הם מפסיקים להיות בצבעים והכל. אז אולי אין להם דיאטות ומאמני כושר, אבל זה עדיין לא מחפה על זה.

למעלה