יורדים בגדול - הפרק השבועי

TheCharm

New member
יורדים בגדול - הפרק השבועי

אמנם עוד לא ראיתי את הפרק, הקלטתי, אבל שמתי לב שהפעם סוף סוף היה פרק של 40+ דקות, ולא שעה.

shawn 1

New member
זה לא פייר~!! למה העיפו את קלי??

DAMN גרי! והקבוצה האדומה....הם האחרונים שהייתי מאמין שיעיפו את קלי!!

TheCharm

New member
פשוט סדרה מצוינת.

אם תשאלו אותי, הרבה - המון - יותר מ"הישרדות" או "המירוץ למיליון" או כל ה"קלאסה" האלה. קודם כל, עד הפרק הזה קלי הייתה נסבלת. בפרק הזה היא הפסיקה. היא הפכה להיות קוץ בתחת מרושע ודוחה ומגעיל. הקבוצה האדומה שולטת. ידעתי שלא סתם אני אוהב אותה מהרגע הראשון לא משנה כמה חראות היו שם וכמה יציאות דוחות. דייב היה תוספת גרועה לסדרה. כשהיה אז הקטע שהם היו קשורים וטיפסו בהר, והוא לא היה שותף, היה פשוט כיף ומחמם את הלב. ועכשיו שהוא עזב, לתמיד, אפשר תודה לאל לנשום לרווחה. יאללה, תכף נגמר, לא?

kalay

New member
יותר מהישרדות או המירוץ למיליון../images/Emo4.gif?

Aviad1987

New member
לדעתי הגזמה פראית

ולפי מה שהבנתי אתה בכלל לא רואה הישרדות והמירוץ למיליון (תקן אותי אם אני טועה אבל בסיס להשוואה אין לך בדיוק)

TheCharm

New member
את העונה האחרונה

של המירוץ למיליון (6) לא ראיתי, זה לא אומר שאין לי 5 עונות אחרות להשוות, ואת העונה האחרונה של הישרדות (10) ראיתי, אבל השתעממתי והפסקתי, וזה גם חלק מהוכחת הטענה שלי.

Aviad1987

New member
קשה מאוד להשוות

סדרה בעונתה הראשונה לסדרה שרצה כבר 10 עונות. אני אישית עדיין מעדיף את הישרדות והמירוץ למיליון. למרות שגם יורדים בגדול מעולה.

Ulong

New member
בהחלט סידרה מעולה אבל קצת הגזמת

אין על הישרדות ועונה 10 (לפי דעתי לפחות) הייתה מעולה !

snier1991

New member
השרדות 10 הייתה משעממת אבל

השתפרה בצורה מדהימה כאשר המיזוג נעשה

Ulong

New member
אם אתה קורא 8 חברי קורור + סטף

מיזוג אז תהיה לי בריא.

Ulong

New member
יורדים בגדול - פרק 6

אז מה היה לנו עד עכשיו? שלוש העפות בקבוצה הכחולה ושלוש באדומה. את האמת.. אולי אני לא כ"כ אוהב את מו אבל אני שמח שהוא לא עף בגלל שאני לא מצליח לעלות על דעתי שהוא ימשיך ויוריד ק"ג לבדו שהוא יעזוב את החווה. אני אוהב את שתי הקבוצות.. הקבוצה הכחולה היית מעולה באתגר ! זה די היה בולט שמו זה שהרס לכחולה, בזמן שהוא הביא כדור אחד, גרי ודריי הביאו 3. אין לי מושג מי ניצח ואין לי גם כיוון כך שיהיה מעניין.

למעלה