יורדים בגדול - פרק 3

TheCharm

New member
יורדים בגדול - פרק 3

הסדרה הזאת פשוט מצוינת. לא משנה כמה הז'אנר נחות, פשוט סדרה מצוינת ומרגשת. תודה לאל שאהרון עזב, מההתחלה הוא היה חתיכת מעצבן, ובטח שאם אנדריאה הייתה עוזבת על פניו זה היה מכעיס. מה שכן - אפשר גם לציין לשבח 2 דברים: הדבר הראשון זה שבדברים הבולטים, אני אישית שמתי רק ל-2 דברים שהיו להם עם הפאונדס/ק"ג (ש-4 ק"ג זה גם 9 פאונדס וגם 10, ושפאונד 1 הוא ק"ג 1). הדבר השני זה דבר שדווקא צריך להודות לאמריקאים - הם לא הראו קטע מתוך ההדחה של הפרק, מה שכמובן לא נתן למתרגמים לכתוב את השורה שמגלה לנו את מינו של המודח (מה שהיה הורס את כל המתח כי היינו מבינים מלכתחילה שאהרון עוזב). הדבר השלישי והטוב ביותר - זה העובדה שהם לא נתנו לנו אפילו לרגע לנחש שדריי תהיה על סף ההדחה. בכל אופן, אין ספק, שלמרות שאהרון היה עקרונית נחמד, הפרצוף האמיתי נחשף רגע שהוא הודח, עם כל השחצנות הזאת שלו. הרי זה לא עניין של לנצח בכסף, והדגישו את זה כל הזמן בפרק. זה עניין של לנצח בבריאות, והוא כבר ניצח בדבר הזה ממזמן לפי דעתי. אגב, רק אני חושב שלפעמים הפרקים קצת-יותר-מידי ארוכים?

wtf017

New member
לא נכון חבל שאהרון עזב...

אני מתה עליו הוא הכי נראה שם טוב... אבל שהראו תמונה שלו שאחרי עזב ת'סדרה וכמה הרזה אז לא נראה כזה הבדל גדול... ראו שהוריד כמה קילוגרמים אבל חשבתי שיעצב גם ת'גוף חבל...

TheCharm

New member
זה כל הקטע.

הוא הכי נראה שם טוב (אני מניח שאת מתכוונת שהוא נראה טוב מבחינת גוף). אז למה הוא צריך את זה? תראי מולו את קרי (או איך שלא קוראים לזאתי שכאילו הייתה מועמדת ובסוף אף אחד לא הצביע לה), היא הרבה יותר זקוקה להורדת קילוגרמים, אז מה הקטע? שהוא יהיה שם סתם ליופי? ובכלל שהראו את השחצנות והתרברבות שלו בסוף התוכנית זה פשוט הוכיח כמה שהוא גועלי. ואת הערה של "אני לא רוצה להתרברב" שהוא אמר בסוף, הוא כנראה אמר רק בגלל שהוא הבין שהאנשים לא קיבלו טוב את מה שהוא אמר שבלעדיו הם אבודים

wtf017

New member
הוא צודק אהרון

הוא הכי מוריד שם במשקל בקבוצה שלו ... השאר לא הורידו כזה הרבה...

Aviad1987

New member
זאת לא סיבה להתנהג כמו שהוא התנהג

הוא לא חשב על טובת הקבוצה הוא חשב רק על עצמו אין מה לעשות

TheCharm

New member
ומה אם זה כל העניין?

אהרון כבר עשה את העבודה שלו בתוכנית, אין ספק, אבל מה תהיה ההוגנות עם קלי תעוף והיא עוד צריכה לעשות הרבה, המון עבודה? זה לא רק לגבי המשחק, זה לגבי כל מה שנמצא מאחורי התוכנית הזאת.

MiriOrit

New member
אבל אם הוא הוריד כ"כ הרבה

אז הוא יעצר בהורדה. אין מצב שגם השבוע הוא היה ממשיך להוריד בקצב שהוא הוריד.. כל אחד נעצר אחרי תקופה. לדעתי הם עשו בשכל שהעיפו אותו. הוא באמת עצבן אותי בסוף ושמחתי שאנדריאה העמידה אותו במקום!

TheCharm

New member
למעשה

אנחנו ראינו שהוא לא הוריד הרבה, כי בסוף הרי הראו מה הוא הוריד עד עכשיו אחרי התוכנית, ובסה"כ, היה לו מקום לעוד איזה 2 תוכניות

soapsfan

New member
האתגר היה מביך

במיוחד עקב העובדה שהכחולים היו צריכים לנצח.לא יכולתי אפילו להמשיך לראות את המופע של הקבוצה האדומה,זה היה יותר מדי מביך לצפייה. וכן,בדברים של אהרון אולי הייתה הרגשת שחצנות אבל הוא צודק.זה משחק.זה משחק בין קבוצות,וכל שבוע הקבוצה שתוריד הכי פחות משקל תדיח את אחד החברים שלה.אז זה לא היה הכי חכם להעיף את חבר הקבוצה שמוריד הכי הרבה מכולם שם

soapsfan

New member
מצד אחד זה נכון

מצד שני הם די ירו לעצמם ברגל עכשיו.כי אין סיכוי שהקבוצה האדומה לא תוריד יותר מהם.אולי זה יעזור אם מו יפסיק לנשנש פה ושם

shawn 1

New member
נצל"ש

מה שם השיר שברקע שבפרסומת ל"יורדים בגדול"?? נראה לי שזה שיר של סלין דיון...

lim02

New member
אני גם רוצה לדעת!

חח כל פעם שיש את הפרסומת אי אפשר שלא לרקוד..

Sole Survivor

New member
סדרה נחמדה

ויפה שהם לא מנפים את אלה ששוקלים הרבה ולא מורידים כי באמת המטרה של התוכנית היא לעזור לכבדי משקל ואהרון הוא לא כזה שמן וגם זאת שנופתה בפרק הקודם למרות שה קצת מציצני אבל גם נותן מוטיבציה למי שבבית רוצה לעשות דיאטה או להתעמל אבל מה שלא פייר במשחק זה הנקודות לפי המשקל המוסר כי זה היה ברור שבתוכנית הראשונה כולם ישילו הרבה ממשקלם ואז לאט לאט הם יתאזנו כי לרדת במשקל לא לוקח שבוע אלא זמן ממושך ועובדה מאוזנת ואכילה בריאה

למעלה